- 3 Temmuz 2015
- 147
- 40
- 13
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Reglden sonraki 10. Gün ovulasyin testi yapmaya başladım arada 3-4gun yapamadim testi bugün 18. Gün ve hala negatif. Acaba yapmadığım günlerde yumurtam oluşmuş olabilir mi ki? Doktorum bayram zamanı yumurtalarsin demişti ama
Canim son durumlarin nedir senin?arkadaslar her kadinin yumurtlamasi bile ay be ay degisebiliyor. o ay ki yasadiginiz degisiklikler, stresler, hava, yediklerimiz ictiklerimiz hep etkiliyor.
ben bu ay ovu testini hamilelik testi olarak kullanmaya calisip agzi dili yananlardanim. 9 haziran SAT ve ben bir daha ki adetimi 8 temmuz olarak hesapladim. buna gore 22-27 haziran arasinda iki gun LH seviyemin yukselmesi gerekiyordu ki ovu testelrinde bu gunler, geneline gore daha koyuydu. yine de control cizgisinden daha acikti ama. ben de ictiklerime yordum ve yumurtladim diye sevindim. Halbuki ovu testinin prospektune gore bu negatif sonuc demekti. Ben hamile kalmayi cok istedigim icin bildigim bu bilgiyi goz ardi ettim!
Fakat 3-5 temmuz arasi (yani ilk hesapladigim BAT'ima 6 gun kala) tekrar koyulasti. Hem de bu sefer control cizgisinden bile daha koyuydu. Esimle 3u gecesini degerlendirdik, ama 4u ve 5i gecesinde yatili musafirimiz vardi, aksiyon olmadi. nasilsa hamile kalmisimdir diye de cok onemsememistim acikcasi. simdi ogrendim ki ben esasen sadece 3-5 temmuz arasi yumurtlamisim. su an ayin 14u ve hala adet olmadim. burada ogrendiklerim uzerine doktoruma danistim ve o da teyit etti. BAT'im, gec yumurtladigim icin kaymis. Yeni BAT 5+14 = 19 temmuz. yumurtlama gununden tam iki hafta sonra.
eger nasil olsa hamileyim diye kendimi kandirmasaydim, ne yapar ne eder 4u ve 5i gecelerini de degerlendirirdim. Gerci hala hamile olma ihtimalim var ama, bekle bekle nereye kadar! test yapmaktan sikildim vallahi! bu ay 41. gunumde hastalanmam gerekiyor (ki bu daha once basima hic gelmemisti!). ben sabirsizim dedikce, dalga geciyor hayat benimle!
Son not olarak, ben bu konuyu iyice arastirdim. Ovu testleri gebeligi gosterebilirmis EGER gebelik testi bunu dogrularsa. Ovu testlerinin hcg hassasligi gebelik testleri kadar degil. yani eger ovu testiniz cift cizgi ve T cizgisi C'den daha koyu, ama hamilelik testiniz tek cizgiyse, o gece esinizle romantik saatler gecirmeye bakin. Ne yazik ki ben bunu bu ay yapmadigim icin hamilelik sansimi bayagi azalttim
umarim size yardimci olur..
Canım hamile değilim orası bariz de... Onun dışında vücudumda ne oluyor pek anlam veremedim. Kanamam oldu çok az. Bir gün sonra ağrılarım başladı dedim hele şükür sonunda reglim geliyor. Hatta bi kere peçeteye güzelce kanadım. Sonra tık yok. Regli desem bir saatlik regli mi olur? Yerleşme kanaması değildi orası da kesin. Hayatımda ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Bayram bitene kadar doğru düzgün adet olmazsam Dr un yolları taştan.Canim son durumlarin nedir senin?
Anladim canim insallah bebisimiz gelmistir de caktirmiyordur bize bende henuz regl olmadim uc dort gundur ara ara kasik agrisi oluyor ama gelen giden yok. Goguslerimde hassasiyet fazla belim agriyor ama testler negatif regl desen bi haber gec yumurtladik ondan sanirim ama bu sekilde de birseylere anlam vermeye calismak cok zor canim. Bayramdan sonraya doktor yollarina revan olucaz sanirsam :)Canım hamile değilim orası bariz de... Onun dışında vücudumda ne oluyor pek anlam veremedim. Kanamam oldu çok az. Bir gün sonra ağrılarım başladı dedim hele şükür sonunda reglim geliyor. Hatta bi kere peçeteye güzelce kanadım. Sonra tık yok. Regli desem bir saatlik regli mi olur? Yerleşme kanaması değildi orası da kesin. Hayatımda ilk defa başıma böyle birşey geliyor. Bayram bitene kadar doğru düzgün adet olmazsam Dr un yolları taştan.
Canım ben 38. Günümde amin dürüst adet oldum. Butun belirtiler de birden kayboldu. Göğüs uçlarım resmen pembeye döndü. Üzerinde ki yeşil damarlar kayboldu. Hassasiyeti gitti. Ağrılarımin hepsi kendini bir tek adet sancısına bıraktı. Ki bu belirtileri ben daha önce hiç yaşamamıştım. Sanırım hava değişikliğinden ve birazda psikolojik beklentilerden kaynaklandı. Neyse bu ay olmadı, artık bir daha ki maçlara bakacağız :))Anladim canim insallah bebisimiz gelmistir de caktirmiyordur bize bende henuz regl olmadim uc dort gundur ara ara kasik agrisi oluyor ama gelen giden yok. Goguslerimde hassasiyet fazla belim agriyor ama testler negatif regl desen bi haber gec yumurtladik ondan sanirim ama bu sekilde de birseylere anlam vermeye calismak cok zor canim. Bayramdan sonraya doktor yollarina revan olucaz sanirsam :)
Anladim canim umudumuzu kaybetmek yok yola devam :) benimde bugun 38. Gunun adet olmayali dun erken gebelik testi yaptim ama negatif. Bende 26. Gun yumurtladim 7 temmuz yani senin hesaplardan yola cikarak 20-22 agustos arasi regl olmam lazim bekliyorum gec yumurtlamada sıkıntılı biseyCanım ben 38. Günümde amin dürüst adet oldum. Butun belirtiler de birden kayboldu. Göğüs uçlarım resmen pembeye döndü. Üzerinde ki yeşil damarlar kayboldu. Hassasiyeti gitti. Ağrılarımin hepsi kendini bir tek adet sancısına bıraktı. Ki bu belirtileri ben daha önce hiç yaşamamıştım. Sanırım hava değişikliğinden ve birazda psikolojik beklentilerden kaynaklandı. Neyse bu ay olmadı, artık bir daha ki maçlara bakacağız :))
Ay canım ben de geçen hafta böyleydim. Regli olunca en Azından bu durum bitti diye çok sevinmiştim. Ben kendimi rahatlatmaya çalıştım. Biraz yoga falan dene istersen. Rahatlamana ve adetinin gelmesine neden olabilir.sattan itibaren 41. Gunumdeyim pazar gunu erken gebelik testi negatifti. Bugun clearblue digital erken gebelik testi yaptim ve yine negatifti sonuc erken gebelik testlerine ragmen negatif ise kesinlikle umut etmiyorum kan testini de yaptirmaya gerek gormuyorum gecikmemin 7. Gunu bugun. Istedikce vucut sistemi ve beyin oyun oynuyor resmen. Rabbim aratmasin kimseye
kuzum cok sevindim adina. vallahi adet duzensizligi hamile kalamamaktan daha kotu. hic degilse artik yeni calismalara baslayabileceksin. onun da zevki ayri zaten :)Ve kirmizilari gordum an itibariyle. En azindan rahatladim cuma gunune doktora randevu aldim. Hormonlarima baktirayim reglin 3. Gunu
Kesinlikle katiliyorum. Adet gecikmesi cok daha zor yipratici bi zaman. Test yapiyosun cikmiyo ,acaba kan mi yaptirsam,yok belirtilerim soyle, o boyle derken kendimle konusmaktan yoruldum su gunlerde. Yeni bir ay yeni umutlar hadi insallah bu aya kismet hepimize :)kuzum cok sevindim adina. vallahi adet duzensizligi hamile kalamamaktan daha kotu. hic degilse artik yeni calismalara baslayabileceksin. onun da zevki ayri zaten :)
insallah canim, insallah :)Kesinlikle katiliyorum. Adet gecikmesi cok daha zor yipratici bi zaman. Test yapiyosun cikmiyo ,acaba kan mi yaptirsam,yok belirtilerim soyle, o boyle derken kendimle konusmaktan yoruldum su gunlerde. Yeni bir ay yeni umutlar hadi insallah bu aya kismet hepimize :)