26. Gun beta degeri 93

Ayşecim merhaba hamileymişsin şimdi burada gördüm çok çok sevindim sağlıkla gelsin uzun süredir bekliyordun özel olarak bişey yaptın mı tedavi vs

Ayşecim merhaba hamileymişsin şimdi burada gördüm çok çok sevindim sağlıkla gelsin uzun süredir bekliyordun özel olarak bişey yaptın mı tedavi vs
Cok tesekkur ederim canım 2 ay sonra tup bebek tedavisı görecektim, son bir baska sıradan bir doktora gittim cnm. Gecmiş tahlilleri ve yeni yaptığım hormon testlerini götürdüm. Prolaktin degerierin hep sınıra yakın cıkmış, başkada hic bir problem yok gibi duruyor, normal sartşarda buna ilac vermeyiz ama baska bir sorun olmadıgı ıcın sonucta bu engel oluyor ihtimali yüksek dedi ve ornekler verdi cok mantıklı seyler soyledi ve ekledi önce biz bu Prolaktin değerini minimuma indirelim gerekirse sıfırlayalım, biraz böyle deneyelim tüp bebeklik bir sorununuz yok gibi şimdilik yapma biraz daha ertle dedi. Zaten doxtinexi 3. Hapı içtiğimde hamile kalmışım. Toplam 8 hap vardı.
6 yıl sonra Sürükler olsun insallah sağlıklı ilerler de bende anne olurum

Çok sevindim canım benim demekki zamanı şimdiymiş küçücük bir sebep minicik bir hap vesile olmuş rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…