26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

selam kızlar bende 26 agustosda evlenıyorum kısmet olursa. çok sıtrese gırdım walla evımız hazır gecen ay yemek odası yatak odası oturma grubu l koltuk tv buzdolabı camasır ve bulasık makınası mıcrodalga aldık pazartesı gelcek. ceyızımde tamam gıbı oruclar baslamadın ceyız goturme ıslerını halledelım dıyorum daha bı suru ıs var ne gelınlık baktım ne bındallı napcam bılmıyorum gun yaklastıkca bunalıma gırdım bı olsada bıtse dıyorum daha halılar perdeler alınacak siz neler yaptınız ? allah yardımcımız olsun hepımızın

ben artık mobilyalarımı almış bulunmaktayım ama onları yerleştirecek ev yok henuz.. gelinliğim hazırlanıyor kına kıyafetim hazır.. ama ev olmadan perdeleri diktiremiyorum halıları alamıyorum umarım buluruuz

beyaz eşyaları aldık kına malzemeleri ve kına elbisemide aldık cumartesi :) hala gelinliğimi almaya gidemedik kızlarrr merak ediyorum çok ta haziran başında sipariş vermiştik..genel olarak bakıyorumda perdeler halılar yokk tıpkı benimki gibi.. hallederizzz yeter ki ağzımızın tadı olsun ve paramız olsun :)

bide ben kına için taçlar yapmak istiyorum siz düşünüyomusunuz kızlar :)

hayırlı olsun işlerin büyük bi kısmını halletmiş gibisin :)) bende kına da taç dağıtmayı düşünüorum ama yapsam mı alsam mı karar veremedim bi türlü..

hayırlı olsun işlerin büyük bi kısmını halletmiş gibisin :)) bende kına da taç dağıtmayı düşünüorum ama yapsam mı alsam mı karar veremedim bi türlü..

halletmeye çalışıyorum canım ama daha içinde inşaatı olan bi ev tuttuk bakalım ne zaman bitecek de aldıklarımızı yerleştirebilcez bilmiyorum

kına taçlarını ben sordum tanesini 3,5tl ye yapıyolar nişanlımın akrabaları çok kalabalık gelirler o yüzden ben öle 20 tane alayım yeter diyemiyorum kendim yapcam silikon tabancamla. taçları toptancıdan aldım 60 tanesine 17,5 tl verdim tül ve küçük çiçekler alcam onları ne kadara mal ederim şimdilik bilmiyorum. fazla fazla yapcam ben kimse ben taç almadım diye uyuzluk yapmasın o gün karşı taraf biraz gıcık

Tatlım az da olsa daha vaktimiz var hiç bunalmana gerek yok hepside kolaylıkla halledilebilecek şeyler bi de ne istediğini aşağı yukarı aklında tasarladıysan çok daha kolay olur...Ben alırken ne istediğimi bildiğim için hemn karar verebildim.Yarın benm gelinliğim bitiyor onu alıcaz son halini çok merak ediyorumm rüyalarıma giriyor:)inş. her şey gönlümüzce olsun.Hepsi tatlı telaş.

inşaat biter sende eşyalarını hemen yerleştirirsin canım o kadar zevkli ve heyecanlı bişey ki çabucak olup bitio :)) benm mutfağım yerleşti salon ve yatak oda eşyalarımı bekliorum büyük bi heyecanla gelsin hemen onları da yerleştiricem :))

sen çok yapçakmışşsın canım kolay gelsin diim.bende yapmaya karar verdim de 20 tane falan yapıcam hatta bgun aldım taç ama benim ki pahalı oldu ya 15 taneye 10 lira verdim ( toptancı falan bilmiorum ki ben öle tokacıdan gittim aldım.. tülün metreside 1.50, 12 çiçektee 1.25 demet halinde satılıodu..

bide ben beyaz düşündüm sen ne renk yapçaksın?

merhaba kızlar perşembe günü nıkah günümüzde alıyoruz tum belgelerimiz tamam br tek nufus mudurlüğünde evlenme ehliyeti alcaz oda perşmbe günü halolcak sabahtan yakın zaten gidip gunu alıcazz sonundaaaaaaaaaaa çok mutluyum kızlar inş. mutluluğumuz artar benm salonuma oturma odamın tulleride taklmış
geriye hiçbişi kalmdı desek yeridir valla ıvır zıvır alınacak kaldı süper yaa

cok biliyorum ama aksamları isten sonra oturcam yapcam o gece birinden 'yaa ben almadım ama' diye bisi duymak istemiyorum herkes alsın.. Aslında ben kına elbisemle aynı renk bi tulden yapmak istiyodum ama elbisemi yesil aldım pek guzel olmaz yesil tul gibi geliyo kırmızı olabilir bu renk isini bi degerlendircem tatlım..senin elbisen ne renk olcak

cok sevindim senin adına canım biz nikahı haziranda yaptık dogum gunumde yapmak istemistik

cok sevindim senin adına canım biz nikahı haziranda yaptık dogum gunumde yapmak istemistik

ne güzel biz dogumgünümde yapamadık malesef ama o gün çok güzel geçti 7 temmuzdu doğum gunum ama ben istiordum nıkahım düğnmle aynı gun salonda olsun die diretiordum

guzel oldu iyikide yapmısım isim dolayısıyla tam soyadımın degismesi iyi zamanlama oldu.. Bide beyaz güpürlü bi elbise giydim kendim kısa kucuk bi duvak yaptım böle yandan sanki agustosta ikinci kez evlenecekmisiz gibi geliyo

benim söle bi durumum var canım nişanlımın ailesi başka şehirde olduğu için kınamda önce gelinlik ( sonra da kırmızı bindallı giyicem bu nedenle abiye bi kıyafet giymicem zaten vakitte kalmıo.. önce kırmızı die düşünmüştüm ama sonra beyazda karar kıldım benden farklı olsun istedim açıkçası..

hayırlı uğurlu olsun :)) biz nikahı haziranda kıydık canım özel bi durumumuz vardı.. oysa düğün anında salonda kıyılsın isterdim.. Allahım istediğim şeyler olmuo işte böle ( neyse biz nikah için nüfus müdürlüğüne gitmedik gerek yok demişlerdi herşey netten görünüomuş sadece sağlık ocağına gitmiştik ama il ve ilçelerde farklılık olabilir tabi..

öyle olması gerekır normalde ama ben izmitte nişanlım gölcükte olduğundan dolayı olduğu içinmiş bakalm yarında davetiye seçicez sanırım nişanlımın amcası aradı demin babamı davetiye sayısını sordu herhlde nıkah işlemlerinden sonra seçeriz çok lüxte olmıcak çok ta klasık olsun istemıyorum açıkçası bi ara evlilik cüzdanı şeklinde istiyordum ama gereksiz diye düşünmeeyede başladım bize o kadar davetiye verildi hepsi çöpte su anda mesela çok lüxüde gereksiz bluyorum ben davetiyede özellkle saklıcak olanlar ailen yakın akrabalarındır diğrleri saklamaz zaten diye düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
tabıkı özel durumlarda nıkahı erken kıyılması lazımm geliyor olsun sıkma canını böle şeylere bende ilk başta çoık sıkıyordum canımı ama sıkmamak en iyisi ya dert ednce kendini yıpratıor ınsan akışına bırak herşey yolunda gider inş..

aa bende izmitliyim :)) benmde nişanlım yani eşim ist da oturuodu biz dolphinde yaptırdık işlemleri :)) biz davetiyeleri seçtik bile açıkçası ben en uygunlarından sade bişey beğendim çünkü dediğin gibi o davetiye 2 gün sonra çöpe gidicek yeterince masrafımız var bari ona çok para vermeyelim diye düşündüm tabii nişanlımın da işine geldi :))

o zaman senin kınada sadece sizinkiler olur daha güzel geçer bence beyaz güzel duruyo ben bi arkadaşımda görmüştüm.. ben bindallı giymemeye karar verdim o sıcakta giy çıkar uğraşmak istemedim zaten abiyem bindallıyı andırıyo tam abiye değil böle daha iyi oldu sanırım ben kırmızı alcam tülleri bi an önce başlamalıyım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…