26 ağustas 2012 de evlenecekler buraya

ben 1 aydır çalışmıyorum ne yazıkki.Canım evde çok sıkılıyor,bide nişanlım burda değil onunda etkisi var galiba
Gelinliğe ben başladım tatlım provalara gidiyorum ,model belli yani...Umarım üzerimdede istediğim gibi durur.

Benimde nişanlım burda degil,ankarada asker, şu anda otobüsteyim gidiyorum görmeye :) oo iyi valla erkencisin,göndersene resmini? Sevdigin uzagında olunca evdede zor iştede zor geçiyo zaman..senin nişanlın nerde?

Benimde nişanlım burda degil,ankarada asker, şu anda otobüsteyim gidiyorum görmeye :) oo iyi valla erkencisin,göndersene resmini? Sevdigin uzagında olunca evdede zor iştede zor geçiyo zaman..senin nişanlın nerde?

canım nişanlım Eruh'a atandı yani bi nevi asker uğurlar gibi oldum ne yazık ki,malum oralar pek iç açıcı değilSen de buraya geliyorsun,ben ank. oturuyorum.Hemen döner misin yoksa nişanlıını bi kaç gün görür müsün?tatlım gekinlik modelinin linkini gönderiyorum

http://www.kadins.net/wp-content/uploads/2011-gelinlik-1.jpg eteği buradaki gibi olacak üst kısmıda sadece küçük incilerle işlenecek,rengide ekru

olacak.Sen de beğendiğin gelinliği göstersene canm . (iyi görüşmeler sana canım nişanlınla)

Nasılsın tatlım? İstanbula döndüm dün akşam 1.5 güncük görüşebildik hemen geçti zaman zaten,kızılayı gezdik çok begendm.Ankara ne soguk ya,oranın insanlari alışmış.Nasıl dayanıyosunuz :) Gelinligini çook begendimm kaça diktiriyosun? pronoviastan dimi? bende ordan begendim senin gibi bende üstünü degiştiricem ama telden giriyorum oyüzden nasıl yollancanı bilmiyorum valla :)

Hoşgeldin tatlım,Evet ankara soğuktur ama güzel seviyorum ben.Senin 1.5 günlük görüşme saniyeler kadar kısa gelmiştir.Ben de nişanlımı çok özledim nisanda gelicek görücem artık:)Gelince nikah işlemleri için belediyeye başvuru yapıcaz evraklar falan teslim edicez...
Evet canım pronoviastan gelinlik 1.5 'E diktiriyoruz.Benim içim çok rahat beğeniyodum bu gelinliği aynısı da olsun istemedim o yüzden üstünü inciyle işletiyorum.netten girdiğin zamn gelinliğin modelini at canm merak ettim ben de..görş. cnm

İyi fiyatmış valla,ordamı başka gelinlikçidemi diktiriyosun? Ben daha pahali diye düşünmüştüm,içine sinmesi önemli zaten ayrıca güzelde.Eminim çok yakişır sana.Oy cnm bnm nişanlın gelince bolbol hasret giderirsiniz artık,sevdigin uzagında olunca herşey bi eksik kalıyo dimi? bizimde 64günümüz kaldi çabuk geçse bari.Netten girersem yollucam merak etme başarabilirsem :) pc özürlüyümde biraz.Dügünmü yapıcan nikahmı? Davetiye begendinmi?

galiba benden başka kimse bu tarihte evlenmiyor:)

benimde düğünüm 26 ağustosda.hazırlıklara gelince büyük kısmı bitti diyebilirim.gelinliğim ve halı perde gibi şeyleri netleştirmedik haa bide ev falanda tutmadık senin hazırlıklar ne alemde?

Canım bi moda evinde diktiriyorum ben.Diktirmeden önce çok araştırdım,gelinlik sezonu açılmadan yaptıklarında baya indirim yapıyolar.

nişanlım Gelsede artık hasret gidersek keşke.Tatlım yemekli bi düğün olacak,nikah memurunu,kuaförü de nişanlım gelince ayarlıycaz.Fotografçı,salon,gelinlik,ayakkabı falanda ayarladık ama davetiye yok henüz.

Gelinliği bir an önce gir canm merak ettim...

Aaa bende bekliyorum nasıl olsa farketmez fiyat diye,sen herseyi halletmişsin kız maşallah :) gelinliğin üstünü sade dantel işlemesi duvağınında kenerlarını gene dantel istiyorum.

Eklentiler

• $Pronovias_2012%20(31).jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 57
Aaa bende bekliyorum nasıl olsa farketmez fiyat diye,sen herseyi halletmişsin kız maşallah :) gelinliğin üstünü sade dantel işlemesi duvağınında kenerlarını gene dantel istiyorum.

canım gelinlik harika, çok hoş.Sanada yakışıcak inş.İyikide halletmişiz canım diyorum hazırlıkları,yoksa bizim çok uzardı nişanlım nisanda 3-4 gün gelip gidicek bidaha temmuza ancak gelebilecek.Sen de zateen aklında ne istediğini bildiğin için her şeyi alman çok kolay olur. Kararsız kalmak insanı çok yoruyo, ben eminim sen 1 günde benim hallettiğim her şeyi yaparsın:)

Saol canım ,iyi yapmışınız ozaman yoksa çok koştururdun temmuzda.Benim nişanlımda gelince 15gün sonra başlıcak işe herşeyi o arada halletmeye çalışıcaz.Ay sorma ikimizde zor begenen tipleriz ,sizde öylemisiniz?

Nişanlım öyle değil ama ben zor beğenirim ve çok araştırıp bakmalıyım o yüzden birbirimizi dengeliyoruz galiba...Sizie şimdiden kolay gelsin ozamn işiniz zor mu galiba ikinzde beğenemezseniz oooooo:)Mutlaka kendin nişanlın gelmeden önce bi çık bak canım ozamn sen,daha rahat olur,ben netten çok bakıyodum.Canm kaç yaşındasın?

Aynen valla :) perişan oluruz artık geze geze.Siz iyisiniz ozaman,Bende bakıyorum herşeye arada netten istedigim şeylerin çogu belli kafamda,bulup alması kaldı :) 28 yaşındayım tatlım sen?

Aynen valla :) perişan oluruz artık geze geze.Siz iyisiniz ozaman,Bende bakıyorum herşeye arada netten istedigim şeylerin çogu belli kafamda,bulup alması kaldı :) 28 yaşındayım tatlım sen?

Canım aynı yaştayız ben de 1 nisanda 28'ime giricem.evlenir evlenmez çocuk düşünüyomusun canm?

Canım aynı yaştayız ben de 1 nisanda 28'ime giricem.evlenir evlenmez çocuk düşünüyomusun canm?

Dogum gününde yaklaşıyomuş,ekstra bi durum olmazsa düşünmüyoruz valla.Bi tane istiyoruz 1.5sene sonra hamile kalsam 30 31 anne olurum diyorum.Sen ne düşünüyosun şekerim?

Dogum gününde yaklaşıyomuş,ekstra bi durum olmazsa düşünmüyoruz valla.Bi tane istiyoruz 1.5sene sonra hamile kalsam 30 31 anne olurum diyorum.Sen ne düşünüyosun şekerim?

Tatlım bizim net bi şey yok ama aslında isterim , Eruhta olucaz bu yıl nasıl olur bilmiyorum tabiki,O biraz düşündürüyor,Eruhta olmasaydık kesin olsun isterdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…