Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm şimdiden hayırlı olsun,umarım her şey gönlümüzce olur.
Canım Allah kavuştursun,bunların hepsi tatlı telaş!nereye yerleşeceksiniz ,eşyaları n'aptınız?
amin canım inşallah hepimiz için
gelinliğini ne zaman alıcaksın cnm
Aminn..Daha fazla bi telaşım yok valla şimdilik herşeye netten bakıyorum.Mayıs 17de geliyo benimki asıl maraton ozaman başlıcak yani,herşeyi birlikte almak istiyorz ikimizde begenerek oyüzdn mecbur bekliyorm.İstedigimiz mobilya tarzları belli,gelinligimi begendm,davetiye begendim çok zorlanmıcaz gibi.Küçükyalı ve civarı tutucaz evide.Sen begendinmi gelinlik tatlım? hazırlıklara başladınızmı?
Gelinlik okadar uzunmu sürüyomuş ya?Hayırlısı inşallah,az eşya dahada iyi olur size ozaman,kalabalık olmaz.Ben fazla ıvır zıvır sevmiyorum die herkezede evi doldurmayn diyorm
benim de nikahım 26 ağustosta :) ama hazırlıklara şimdiden başlamıyorum açıkçası. gelinlik hazır istiyorum, o yüzden temmuzda başlarım gelinlik bakmaya. hayırlısı :)
yok canm o kadar uzun sürmüyo benm sabırsızlığım,aslına bakarsan kışın indirimde yapıyolar o yüzden:)evt ben de o kadar ıvır zıvırı sevmem ama bizimkisi birz mecburiyetten oluyor.Seneye kendi evime yerleşince daha güzel olacak inş.
indirimliyse iyi yapmışın ozaman,hepimiz sabırsızlanıyoruz eminimki.Kendi evine geçince istedign gibi alırsın herşeyi, huzur olsunda eşya olmasada olur.
Canım hoş geldin öncelikle,tabiki eğer senin için nasıl daha iyisi olacaksa öyle yap.Ozaman eşyalar falan da o zamnlarda bakılacak?
Çalışmıyorum tatlım 2aydır,evlenip evlilik tazminatı alıp çıkıyım diyodum son 1senedir ama dayanamadım artık istifa ettim.Zor geçiyo tabi ama ben biraz evciyim günlerce çıkmasam bile aramam dışarıyı.Temizlik yemek filan oyalanmaya çalışıyorum işte napıyım.Sen ne kadardır evdesin?Evet öyle artık en önemlisi huzur olsun.Çalışıyor musun canım?Ben bu dönem evdeyim ve çok zor geçiyor evde olmak çok skıcı
Kızlar gelinlikte hangi duvak modelini seviyorsunuz?Şu tepeden kabarık olanlar çok hoş değil mi,ama tepeden dediysem de alna kadar olanlar değil...