• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26+3 haftalik gebeyim haftama göre karnim azmı büyümüş acaba bilgisi olan

duygumiray

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
3
2
1
27
iyi günler herkese anneler sorum size ilk gebeliğim 26+3 haftaligim 3 gün önceki halik 26+0 iken fotomu koyuyorum belki beni daha iyi anlarsınız diye normal mi sizce iç karnım geniş mi bilmiyorum bu haftada olan bazı kişilerin göbeği baya bi büyük göbek deliğini geçmiş bile bende daha göbek deliğim henüz çıkmadı şişmedi yani sağlık her zaman önce gelir şükür kızımda bi sıkıntı yok iyi gidiyo herşey fakat düşünmüyor değilim sizce çıkarmı ilerki haftalarda ilk gebeliğim insan biraz hevesleniyoda
IMG_20220610_122326.jpg

Ic karnınız geniş olabilir.. Ama fotoğrafta da gebe olduğunuz belli
Anladım cnm bende öyle düşünüyorum zaten bide kafama takılan bu haftalarda göbeği az şişmiş olan da var göbek deliğin üstünü doldurmuş bile ama benim göbek deliğimin altı şiş daha üstü şişmedi normalmidir ki

Anladım cnm bende öyle düşünüyorum zaten bide kafama takılan bu haftalarda göbeği az şişmiş olan da var göbek deliğin üstünü doldurmuş bile ama benim göbek deliğimin altı şiş daha üstü şişmedi normalmidir ki
Normal o canım.. Bebisiniz erkek mi

Yok kız cnm perşembe günü 27 haftalık oluyorum 28.haftada birden büyüyor diyorlar bakalım ne bilim ya sanki hiç buyumicekmis gibi sanıyorum 6 buçuk aylık oluyorum galiba ama gören 4 5 aylık sanır:)
Aynen canım blrdenblre buyuyor 30 haftadan sonra

iyi günler herkese anneler sorum size ilk gebeliğim 26+3 haftaligim 3 gün önceki halik 26+0 iken fotomu koyuyorum belki beni daha iyi anlarsınız diye normal mi sizce iç karnım geniş mi bilmiyorum bu haftada olan bazı kişilerin göbeği baya bi büyük göbek deliğini geçmiş bile bende daha göbek deliğim henüz çıkmadı şişmedi yani sağlık her zaman önce gelir şükür kızımda bi sıkıntı yok iyi gidiyo herşey fakat düşünmüyor değilim sizce çıkarmı ilerki haftalarda ilk gebeliğim insan biraz hevesleniyodaEki Görüntüle 3082568
Gerçekten bu konuya niye bu kadar takıksınız anlamıyorum. Farklı bir üyelikle, aynı konu için her hafta konu açıyordunuz ve ısrarla buna devam ediyorsunuz. 17+2deyim değil kilo almak, göbeğimin çıkması falan tam tersine kilo bile verdim. Üstelik ne mide bulantım ne de kusmam olmadan. Her bünye bir değil, her gebelik kendine özel. Bunu size defalarca kez söylemelerine rağmen ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Bırakın göbeğiniz de olmayı versin, çocuğunuz sağlıklı olsun yeter.

Back