- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
- Konu Sahibi Heart of Gold
-
kızınızın ayakkabı numaraları benim kızıma aradığım numralara yakın numaralarmış. takas değilde satmak isterseniz resimlerini görmek isterim.kargo ödemişkende toplu almak isterim.fiyatlarda da umarım anlaşırız.görüşmek üzere.ilk olarak 3 yaş kaban arıyorum.
kızım şu an 25-25,5 giyiyor... yaz ayında almıştım bu kış giyeceklerini. geçen gün ayağını ölçtüğümüzde 16,5 cm geldi ve inanamadık. 25 numara spor ayakkabılarını eskitemedik bile, onlar 15 15,5 cm arası....
sıfır ayakkabı da olabilir uygun fiyatlı verirseniz. ya da bendeki 24-25 numara ayakkabılarla takas da yapabilirim.
elimde 24 no adidas dragon, 25 no adidas, 24 no puma, 25 no puma, 25 no pediped babet, 25 numara vicco babet , 25 no polaris sandalet ve sıfır etiketli 25 no sanbe babet var. bunlarla takas da yapabilirim.
fotograf yukleyebilir misiniz26 numara adidas dragon var pembe 40. Tl ye verebilirm
sevgili meral0101 mesajinizi yeni gordum ve hizlica fotograf cektim. temizleyemedim kusuruma bakmayin.kızınızın ayakkabı numaraları benim kızıma aradığım numralara yakın numaralarmış. takas değilde satmak isterseniz resimlerini görmek isterim.kargo ödemişkende toplu almak isterim.fiyatlarda da umarım anlaşırız.görüşmek üzere.
bakmistim canim 27 buyuk olur bu yaz icin,Benim ilanima bak canm ama 27 no sanirim yazlik ayakkabilar kislik bot da var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-ueruenler-3-sayfadan-itibaren.626951/page-3ayakkabı arıyorumm ve 3 yaş 3-4 yaş kaban arıyorum
evet çok şıkmış kaban. peki ne lekesi var tam olarak yani çıkabilecek mi ya da çok mu belirgin ?http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-ueruenler-3-sayfadan-itibaren.626951/page-3
konuma bir bakın daha ayrıntılı fotoları isterseniz yollarım fiyatlarda anlaşırız ayrıca elimde krem rengi benetton kaban var 4 yaş için
OLABİLİR. SİZDEN AYAKKABI ALMAK BİR TÜRLÜ KISMET OLMADI. BEN TAKİP EDERİM KONUNUZU TEŞEKKÜR EDERİM.Bende 26 numara Elefanten marka deri sandalet,Cupcake marka spor ayakkabı,Deltex kar botu ve ev ayakkabıları var.Bu gece ya da yarın konuma ekleyeceğim,aslında bazıları konumda yüklü ama fiyatlarını indireceğim.
çok belirgin değil kuru temizlemede çıkar diye düşünüyorum.evet çok şıkmış kaban. peki ne lekesi var tam olarak yani çıkabilecek mi ya da çok mu belirgin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?