- Konu Sahibi Heart of Gold
Merhaba bende de 26 numara az giyilmis koyu pembe adidas var. Mail le resim atabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 numara chicco sandalet var bizde sıfır. gün içerisinde eklerim resminiGÜNCEL
26 - 26,5 numara tercihen puma veya adidas spor ayakkabı
ve yine aynı numaralarda markalı yıpranmamış lekesiz sandalet arıyorum.
kısmet sağlık olsun.Bütün spor ayakkabılar gönderildi çoktan![]()
evet sizdekini biliyorum beyaz bantlı olan. ama unuttum tam modelini eklerseniz tekrar bakayım.26 numara chicco sandalet var bizde sıfır. gün içerisinde eklerim resmini
GÜNCEL
26 - 26,5 numara tercihen puma veya adidas spor ayakkabı
ve yine aynı numaralarda markalı yıpranmamış lekesiz sandalet arıyorum.
tamam alıcam bunu. en son 35 tl yapmışsınız sanırım. mesajı alınca özelden görüşelim.
Bendede bu var canım 26no adidas parkta giymek için güzel ve sağlam
Bendede adidas dragon var pembe dusunursnz resim atarm fiyati 45 tl sorunsuz
Twigynin sandaleti var ama yuklesemi bilemedim,avrupa numarasi 27,brezilya numarasi 25 yaziyor
Twigynin sandaleti var ama yuklesemi bilemedim,avrupa numarasi 27,brezilya numarasi 25 yaziyor
fiyat verirseniz ben bir kısmı ile ilgileniyorum. bahçemiz var mesela ücretsiz ayakkabı hiç fena olmazdı :)sanbe sifir 25 numara
polaris 25 numara
adidas dragon 24 numara renk mor degil foto oyle cikti
puma 25 numara
gezer 23 numara
diger puma rengi soluk 24 no, yanindaki adidas neo 25 numara ikiside ucretsiz ,2,el almistimsadece parkta soakkta giydirdim ufak deformeler var sorun etmeyecek birine yollamak isterim. ben aldigimda boyleydi ikisine 25tl vermistim fotograf hilleriyle kandirilmistim.
vicco simdilik iptal. fiyat dusunmedim. siz begenin anlasiriz insallah.
ücretsiz olan yok şu an. çoğu satıldı. tek kalan polaris sandalet 25 numara 25 tl ve puma spor ayakkabı 25 numara 35 tlfiyat verirseniz ben bir kısmı ile ilgileniyorum. bahçemiz var mesela ücretsiz ayakkabı hiç fena olmazdı :)