doktorunuz kim?6 gün önce 250 cc hıgh profil protez taktırdım. Şuan çok mutluyum istediğim şekil ve görüntüyü yakaladım. Ağrı kesici almadan günlük aktivitilerimi yerine getirebiliorum. Düne kadar destekle yatıp kalkıodum. İlk defa dün kendi başıma bu eylemi gerçekleştirebildim. Hafif yan eğilimli yatmaya başladım. Çok hareket ettiğimde sırt ağrım oluyo onun harici bi sıkıntım yok. Soru ve önerilerinizi bekliyorum!
Ben sivasta devlet hastanesinde oldum doktorum bora yücel. Boyum 1.68 kilom 50 kas altı oldum. Doktorum çok iyi bi cerrah.doktorunuz kim?
boy kilo?kas alti mi yapildi?
Teşekkür ederim. Siteye üye değildim arada fikir amaçlı girip yazılanları okuyodum. Bu konuda tedirginlik yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak öneriler almak amacıyla üye oldum :)Geçmiş olsun ,sorum şu neden ameliyat sonrası üye olup konu açmak isteğiniz merak ettim
çok güzel :)Teşekkür ederim. Siteye üye değildim arada fikir amaçlı girip yazılanları okuyodum. Bu konuda tedirginlik yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak öneriler almak amacıyla üye oldum :)
Ben de haftaya gorusmeye gidecem.fotolarin varsa gorebilurmiyim.250 kucuk degilmi.beni izlemeye alirmisin.darisi baba ins.korkukarim cokkkkkk6 gün önce 250 cc hıgh profil protez taktırdım. Şuan çok mutluyum istediğim şekil ve görüntüyü yakaladım. Ağrı kesici almadan günlük aktivitilerimi yerine getirebiliorum. Düne kadar destekle yatıp kalkıodum. İlk defa dün kendi başıma bu eylemi gerçekleştirebildim. Hafif yan eğilimli yatmaya başladım. Çok hareket ettiğimde sırt ağrım oluyo onun harici bi sıkıntım yok. Soru ve önerilerinizi bekliyorum!
Gule gule kullan buarada6 gün önce 250 cc hıgh profil protez taktırdım. Şuan çok mutluyum istediğim şekil ve görüntüyü yakaladım. Ağrı kesici almadan günlük aktivitilerimi yerine getirebiliorum. Düne kadar destekle yatıp kalkıodum. İlk defa dün kendi başıma bu eylemi gerçekleştirebildim. Hafif yan eğilimli yatmaya başladım. Çok hareket ettiğimde sırt ağrım oluyo onun harici bi sıkıntım yok. Soru ve önerilerinizi bekliyorum!
beyzuss beni de izlermisin.ben ameliyat oldum 1 yıl önce fakat boyutu büyük buluyorum..drla tekrar görüşcem ve 250 cc takılmasını isteyeceğim izlermisin rica etsem..6 gün önce 250 cc hıgh profil protez taktırdım. Şuan çok mutluyum istediğim şekil ve görüntüyü yakaladım. Ağrı kesici almadan günlük aktivitilerimi yerine getirebiliorum. Düne kadar destekle yatıp kalkıodum. İlk defa dün kendi başıma bu eylemi gerçekleştirebildim. Hafif yan eğilimli yatmaya başladım. Çok hareket ettiğimde sırt ağrım oluyo onun harici bi sıkıntım yok. Soru ve önerilerinizi bekliyorum!