Göz Çevresi Bakımı 25 yaşındayım göz çevrem kırışmaya başladı

benimde 23 yaşımdabaşladı kırışıklık.gözaltı morluklarım olduğu için kapatıcı pudra sürünce böyle 2-3 çizgi belirginleişiyor ama makyaj yapmadan da gezemiyorum morluklrdan dolayı. nasıl azalır bunlar birileri yardım etsin :'( :(

Bende otuzuma basmış bulunmaktayım. Cildime pek birşey sürmemeye dikkat ediyorum. Çok yağlı o yüzden günlük temizliğe önem gösteriyorum. Ama göz çevreme daha hiçbirşey sürmedim ve hiç kırışıklık yok. Beyaz tenli ve yağlı olmasından dolayı heralde. 30'uma gelince acaba gözlerimede kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum önlemek maksadıyla. Kullanırsam ya çoğalırsa diye de korkmuyorum değil. Kırışıklık olmadan göz kremi kullananlardan yorum bekliyorum.

Bende henüz 23 yaşındayım ve beyaz tenliyim, geçen yıl cildimde acayip kuruma oldu pul pul dökülüyordu resmen, cildim karma t bölgemde yağlanma var sadece, bir süre direndim bişey kullanamadım ama sonra kozmetik ürünlerini aldığımız yerdeki bayanın önerisiyle nemlendiriciye başladım çok memnun kaldım, son 3 gündür de göz çevresi için nemlendirici aldım ve başladım, çok memnunun, herşeyden önce cildim pamuk gibi oldu,özellikle göz çevremde gerilme,kuruma, yorgunluk gitti gibi nerdeyse, ama 10 güne daha saglıklı bir izlenim edinmiş olur tekrar paylasırım :)

Bende henüz 23 yaşındayım ve beyaz tenliyim, geçen yıl cildimde acayip kuruma oldu pul pul dökülüyordu resmen, cildim karma t bölgemde yağlanma var sadece, bir süre direndim bişey kullanamadım ama sonra kozmetik ürünlerini aldığımız yerdeki bayanın önerisiyle nemlendiriciye başladım çok memnun kaldım, son 3 gündür de göz çevresi için nemlendirici aldım ve başladım, çok memnunun, herşeyden önce cildim pamuk gibi oldu,özellikle göz çevremde gerilme,kuruma, yorgunluk gitti gibi nerdeyse, ama 10 güne daha saglıklı bir izlenim edinmiş olur tekrar paylasırım :)

Hangi kremi aldın acaba

Bu $göz.webp ve bu $yüz.webp :)

tek çare botoks kızlar..bunu doktorlar söylüyor.kremler yalnızca cildi taze tutar kuruluğu alır.hiçbir krem oluşan mimikleri engelleyemez..botoks ise çizgileri sabitler yani artmasını önler sadece..maalesef bu :(( botoks uzman kişi yani bir doktorun uygulaması gerekli ..uygulanacağı bölegeyi dozu doktor en iyi bilir böylece şaşırmış ifade gibi donuk ifadelerde oluşmaz emin olun..

benim de cildim pul pul dökülüyordu, annem tonik kullanma gülsuyu kullan dedi.. o biraz iyi geldi ama sonra farmasinin nemlendirici kreminlerini aldım. kremleri diyorum, hem gece hem gündüz için var. üzerinde canlı ve berrak görünüm veren diye yazıyor. onları kullandım geçti şimdi.. çözüm iyi nemlendirmek, yoksa iyi nemlendirmeyince yine dökülür.

Back
X