Göz Çevresi Bakımı 25 yaşındayım göz çevrem kırışmaya başladı

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
358
göz çevrem kırışmaya başladı alnımda da kırışıklıklar oluştu kremlere başlamalı mıyım sizce? ve hangi marka tavsiye edersiniz?

bende 25 yaşındayım mayıstada 26ya gircem yani artık kremleri kullanma vaktimiz geldi en:3: azından benim öle göz altımda kırışıklık var alnımdada var ama çok belli değil benim için şuan göz çevrem önemli çok şükür kaz ayağı çizgilerim yok sadece gülünce göz altım biraz kötü görünüyo onun için doktor bana defence eye kırışıklık kremini önerdi iyi bi ürün olduğunu söledi 1 haftadır kullanıyorum ve etkisini görmeye başladm yanma falan yapmıyo az az her akşam kullanıyorum tavsiye ederim.

kizlarrr bende 26 yasindayim ama kirismaya musait bi cildim var o yuzzden simdiden onlem almak istiyorum
diger taraftanda korkuyorum cokmu erken die
sizin kullanip memnun kaldiginiz urunler varmi?
birde kaslarimi catiyorum malesef farkinda olmadan kasimlarimin arasinda iki cizgi olustu oysa cok erken degilmi ne kullanmaliyim sizce:5::5:

kizlarrr bende 26 yasindayim ama kirismaya musait bi cildim var o yuzzden simdiden onlem almak istiyorum
diger taraftanda korkuyorum cokmu erken die
sizin kullanip memnun kaldiginiz urunler varmi?
birde kaslarimi catiyorum malesef farkinda olmadan kasimlarimin arasinda iki cizgi olustu oysa cok erken degilmi ne kullanmaliyim sizce:5::5:

bence erken değil başlamalıyız şimdiden önlem almalıyız benim göz altlarımda gülünce belli olan kırışıklığım var onun için doktor önerisiyle krem aldım 1 ay olcak ama pek bi etkisini görmedim bitene kadar kullancam etki etceğe benzemiyor ama ne alcağımı bilmiyorum bi tanıdığım amwayin ürünleri ii dedi kendisi onun temsilcisi kullanan bi yakınımda var kadın kaç yaşında ama cildi çok genç duruyo olmazsa onun ürünlerinden alcam

bence erken değil başlamalıyız şimdiden önlem almalıyız benim göz altlarımda gülünce belli olan kırışıklığım var onun için doktor önerisiyle krem aldım 1 ay olcak ama pek bi etkisini görmedim bitene kadar kullancam etki etceğe benzemiyor ama ne alcağımı bilmiyorum bi tanıdığım amwayin ürünleri ii dedi kendisi onun temsilcisi kullanan bi yakınımda var kadın kaç yaşında ama cildi çok genç duruyo olmazsa onun ürünlerinden alcam

doktor onerisiyle baslaman cok iyi insanin ici daha rahat olur
benm hala soru isaretleri var kafamda sanki 18 lik CITIRIMDA ERKEN diye dusunuyorum:52:
aslinda geldi zamani ne onerdi doktor sana adini yazarsan sevinirim:16:

doktor onerisiyle baslaman cok iyi insanin ici daha rahat olur
benm hala soru isaretleri var kafamda sanki 18 lik CITIRIMDA ERKEN diye dusunuyorum:52:
aslinda geldi zamani ne onerdi doktor sana adini yazarsan sevinirim:16:

:1: kremin adı bionike defence eye diye göz kırışıklığı kremi ama pek bi faydasını göremdm bitene kadar kullancam 1 ay oluyo kullanalı belki 1 aydan sonra etkisini gösteriyodur yoksa bırakıcam

:1: kremin adı bionike defence eye diye göz kırışıklığı kremi ama pek bi faydasını göremdm bitene kadar kullancam 1 ay oluyo kullanalı belki 1 aydan sonra etkisini gösteriyodur yoksa bırakıcam

insallah faydasini gorursun canim
beni goz cevremden cok iki kasimin arasi rahatsiz ediyo farkinda olmadan kaslarimi catiyorum devamli,
iki cizgi var resmen onun icin ne kullanmam gerekir acaba? off daha cok erken ama yaaa bayan olmak ne zor:31:

insallah faydasini gorursun canim
beni goz cevremden cok iki kasimin arasi rahatsiz ediyo farkinda olmadan kaslarimi catiyorum devamli,
iki cizgi var resmen onun icin ne kullanmam gerekir acaba? off daha cok erken ama yaaa bayan olmak ne zor:31:

inş canım dediğin gibi bayan olmak ne zor onun için bi cildiye uzmanına danış istersen gerçi bana önerdiği pek işime yaramadı ama öle birinde bi etki gördün diye bişey alma hemen çünkü herkeste aynı etkiyi gösteremeyebiliyo ama ben amwayın ürünlerini düşündüm bi kaç kişi tanıdığım var memnun araştırdıktan sonra alabilirim istersen sende bi araştır

ya acaba bu oluşan mimik çizgileri yok edile bilir mi? Yoksa kırışıklık kremleri sadece oluşabilecek olanları mı engelliyor?

cnmm bi forumdan gördüm aktarmak istedimm işte bu

göz çevresi kesinlikle bioderma eye contour gel;tüp şeklinde;taşıması kolay oluyor; 60tl;kullandım,çok güzel sıkılaştırıyor,hem de hafif birşey..sürünce farkı görüyorsun.28 yaş kullanabilir..
scincode'de 30 ml lik tüp şeklinde bir göz kremi var,kırışıklık fazlaysa olabilir 70-80 tl

Son zamanlar da göz altlarım mor ve gülünce çizgiler oluşuyor sarkık falan değil ama, kırışıklık mı yoksa yorgunluk mı anlayamadım gitti? Çok fazla makyaj yapmamaya özen gösteriyorum rımel, likit ve allıktan ibaret genel de makyajım, yazın çok fazla solaryuma girdim belki de ondan oluştu? Ve yüzümü de genel de beyaz sabunla yıkarım ben, kuruluktan da böyle oluyor olabilir?

Kozmetik içerikli bakım ürünleri kullanmak istemiyorum hemen bir aktara gidip nemlendirici özellikli sabun, tonik için gülsuyu, bir de cildime özellikle de göz altıma bakım yapmak, beslemek için yağlardan alacağım.. :ssz:

Eşimin anlında ve göz çevresinde var. Renkli gözlü olduğu için güneş çok rahatsız ediyormuş öyle diyor. Oda kısıyor sürekli.
Ve bir çözüm bulamadık :50: cızık cızık oldu :9:

Son zamanlar da göz altlarım mor ve gülünce çizgiler oluşuyor sarkık falan değil ama, kırışıklık mı yoksa yorgunluk mı anlayamadım gitti? Çok fazla makyaj yapmamaya özen gösteriyorum rımel, likit ve allıktan ibaret genel de makyajım, yazın çok fazla solaryuma girdim belki de ondan oluştu? Ve yüzümü de genel de beyaz sabunla yıkarım ben, kuruluktan da böyle oluyor olabilir?

Kozmetik içerikli bakım ürünleri kullanmak istemiyorum hemen bir aktara gidip nemlendirici özellikli sabun, tonik için gülsuyu, bir de cildime özellikle de göz altıma bakım yapmak, beslemek için yağlardan alacağım.. :ssz:
canım sabun kullanmanı tavsıye etmem.oncelıkle ıyı bı temısleme jelı almalısın kesınlkle kurulukta n kaynaklanıyor bence

ben de bioderma kullanıyorum 4 aydır ama mimik çizgilerime bi etkisi yok malesef :( oluşmuş olanlar kalıcak galiba ...

ben de aynı durumdayım. benimki hep sağ tarafa yatmaktan kırıştı sanırım :34: biodermanın göz kremini kullanıyorum 5-6 aydır ama şimdilik hissedilmiyor bir şey.bitmek üzere, yeniden alsam mı yoksa başka markalara mı yönelsem bilemedim :26:

Back
X