• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+25 yaş için parfüm önerileri olanlar var mı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
arkadaşlar ben 29 yaşındayım ve yaşıma (yaş grubuma) uygun parfüm tavsiyeleri istiyorum..
genç bayan parfümü yani....ben çok şık ve çok kadınsı giyinen birisi değilim....casual ve spor-şık giyinirim...

piyasaki kokuların çoğu (en azından benim denediklerim karşılaştıklarım) ya böyle liseli kız kokusu gibi çok şekerli...o yüzden şekerli ağırlıklı olan kokulara ayrı bir antipatim var nedense...veya 40 yaş üstü babanne kokusu oluyor...yok mudur bunun bir ortası ?
10 dakikada uçup gitmeyen ama çok ağır olup da boğmayan genç bayan parfümü ?

Son düzenleme:
Narciso Rodriguez , Lacoste Pour Femme, Hypnotic Poison, Armani Code, Dolce&Gabbana The One olabilir:34:

tatlım gamze_7 de sölemiş, bende söliym bence Narciso Rodriguez - pembe şişe. çok guzel gercekten.bır bak derim. 2 gun once tekın acarda sordum 241 ytl idi.alamadm ama sonra alcam :)) $narcıso.JPG

tatlım gamze_7 de sölemiş, bende söliym bence Narciso Rodriguez - pembe şişe. çok guzel gercekten.bır bak derim. 2 gun once tekın acarda sordum 241 ytl idi.alamadm ama sonra alcam :))Eki Görüntüle 242551

bu pembeden ben de düşünüyorum :12: Donna Trussardi ye bakmak istiyorum. bir de marc jacobs ve roberto cavalli istiyorum. çok şey mi istiyorum yarebbim :9:

Son düzenleme:
tatlim coco mademoiselle edp tercihim ama edt si guzel ama orjinal olucak guerlain idylle, elie saab le parfum,linstant de magic, insolence eau glacee ysl cinema belki klasik gelebilir sana ama bi dene kalite kokar,loewe quizas edp de bilindik parfum deildir tekin acar da bulunur ben cok begenirim spor bi kokudur bunlari bi kenara yaz derim

tatlim coco mademoiselle edp tercihim ama edt si guzel ama orjinal olucak guerlain idylle, elie saab le parfum,linstant de magic, insolence eau glacee ysl cinema belki klasik gelebilir sana ama bi dene kalite kokar,loewe quizas edp de bilindik parfum deildir tekin acar da bulunur ben cok begenirim spor bi kokudur bunlari bi kenara yaz derim

chaneli seviyorum evettt. guerlain idylle i de merak ediyorum bak şimdi aklıma geldi :12: elie saab ın çakması bile güzeldi valla orjinalini kesinlikle istiyorum :10:
dior jadore her zaman favorimdir severim.. ama diorissimo yu da merak ediyorum
bak yine liste kabardı :23:

Son düzenleme:
Back