25 maddede tipik Türk erkeği! [Benim kocam yapmaz, benim kocam böyle değil,..] :)

bacım şu fotoyu koymayaydın iyiydi..
bi de geçenki konunu da bdv ye uygun değil diye kiblemiştim, şimdi de kibliycem

Konu sahibinin yazdığı yazının tek bir cümlesine bile katılmıyorum zaten bir yerden alıntı yapmışa benziyor.

Bir derdim vara uygun bir yazı da değil kaldı ki

Ama çok merak ettim İslama hakaret nerede var bu yazıda ??

Yok propogandaymış bu yazı vs.

Yahu havadan nem kapmayın arkadaşlar ya..

saçma...
eğer bu kadar hakikatleri içeriyorsa neden evleniyoruz?
yoksa bizim evlendiklerimiz erkek değil mi

bence de madem erkekler bu kadar berbat yaratıklar, neden evleniyor insanlar bu kadar çok?

erkeklere verip veriştirmiş, unutmamalıyız ki eşlerimiz babalarımız abilerimiz oğullarımız hepsi birer erkek. sanki erkek denen şey apayrı iğrenç bi yaratıkmış gibi anlatılmış.
neden evleniyoruz? babalarımızı oğullarımızı neden seviyoruz o zaman?

Ben erkek milletine hiç güvenmem, dangalaklıklarına sayar söverim.
Cinsleri bozuk derim ama...
Ben bile çoğu maddeyi abartılı ve saçma buldum..
Eğer %65 i böyle ise erkeklerin ben eşime haksızlık ediyorum.
Uyuz, gıcık, zopzor bir insan ama
Şükürler olsun o yüzdeye girmiyor en azından

Başlığın '' benim kocam yapmaz , benim kocam böyle değil '' kısmını son derece manidar buldum.

Hadi diyelim % 65 erkek böyle , erkekleri mi yeriyor bu yazı yoksa bu durumu kabullenmeyen kadınları mı ?

Evet eşim detaycı değildir , siyah ve beyaz kadar nettir her olay onun için (madde 2)

Tahammülsüz müdür bilemem ama Fenerbahçeye haksız bir karar verilse canavara dönüşür(madde 22)

Geriye kaldı 23 madde ... Patagonya Cumhuriyeti vatandaşı değil , bildiğin Türk vatandaşı ama durum bu .

Şimdi eşim bu maddelere uymayan % 35 lik dilimde diye sevinmeli miyim yoksa '' benim kocam yapmaz '' diyen zavallı kadın profilinde olup kendimi kandırdığım için üzülmeli miyim bilemedim.

Hayatımızı paylaştığımız eşlerimiz , kimimizin yetiştirdiği erkek evlatlar , bizleri yetiştiren babalarımız için iki şak şak almak için yazılmış bir yazıya (yazardandır kastım ) bence bu derece prim verilmemeli.

Başlık cok manidar ve cok gercekci..
Yapılacak yorumların ıcerıgını ezbere belırten bır baslık olmuş..
Bır cok bayan esını savunmus ne guzel tabı memnunsanız esınızden savunun ..
Ama maddeler bence tam yerınde hatta eksık bıle dıyebılırız ..
Aslında erkek kadın olarak ayırmakta yanlış maddelerın bırcoğu Turkıye de kı kadın-erkekte malesef mevcut

yazıda dine yapılan bir saygısızlık goremedim acıkcası camiye gitmiştir fakat hicbir dini duygusu gelişmemiştir islam hakkında bildikleri sınırlıdır babası yuzeysel vasat bir muslumandır ogluyla kaliteli sohbetler edememiştir bi kac farz imanın ve islamın sartlarını bilir yani burda dini bilgisinin yetersiz oldugundan bahetmiş hakaret nerde..her turk erkeginin zaten bu sekilde olmasına imkan yok ama olan yokmu tabiki var

Özellikle 20. maddenin altına imzamı atarım!

Ama bu erkekler böyle ise maalesef ki biz Türk kadını böyle yetiştiriyoruz. Elbette babanın da dahli vardır ama bir anne, kadına saygıyı, nazik olmanın gaylik olmadığını öğretmiyorsa, dünyanın herhangi bir yerindeki erkek de böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…