- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
- Konu Sahibi ontsyumgui
-
Turk erkeginin psikolojisi genel olarak bozuk. Her halti yeyip bakire kiz aramasi bunun gostergesi aslinda. Birseye inanci olan ya tam yapar ya da eksik yapmaz. 29 yas ustu kadinlarla evlenmek istemezler. 30 yas ustu kadinlar onlara gore mutlaka rafa kaldirilmasi gereken kadinlardir. Bir kadin dulsa , bosanmissa hmmm bundan acaba ne koparabilirim diye dusunurler. Aynaya ve gobeklerine bakmadan karsilarinda bir Adriana Lima olmasini beklerler.Cinsel olarak actirlar, doyumsuzlardir, bazilari evlense bile durulmaz, baska kadinlarla devam ederler. Bunlar da benim eklediklerim.
%65 ten cok olmasi lazim, istatistik yanlis yapilmis:) Ayrica her erkekte bu potansiyel olabilir ama olmayabilir de. Kimseye yapmaz ya da yapar gozuyle bakmamak lazim. Onlari bu duruma getiren birazda kadinlardir.
yazarı tanımıyorum. Zaten yazarın şahsına dair bir yorum yapmadım. Bir yazı paylaşmışsınız. Eleştiriye açık bir yazı. Diğer arkadaşların dikkatini sert tavrı çekmiş. Benim dikkatimi de islama dokundurmaları çekti. Benim fikrim.bence böyle agir ithamli son derece haksiz bir yorum yazmadan önce zehra yavuz´un diger yazilarina da bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
Unutmayin ki; bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz!
diğer yazılarında ne yazdığının ne önemi var ki.. şu an söz konusu olan bu yazısı...
Dikkat edersenız o yoruma katıldığımı belirtmiştim, bu yuzden bende cevap vermek istedim... kişilerle değil olaylarla ilgilendiğim için pek bı arastırma gereği duymadım ben.. neyse konuyu dagıtmayalım.- Kopyaladiginiz cevabim size degildi!
- Cevabin amaci ise; "Islama Hakaret" potansiyeli olup olmayan bir kisiyi arastirmak acisindandi!
islam namaz ve oruçtan ibaret değildir tabii ki ama namaz ve oruç islamın temel unsurlarından ikisidir. Bu yazıdaki tavırla bu iki unsur gevşek ağızlılıkla dile getirilmiş. Yazı mahalle diliyle ve kaba tabirlerle kaleme alınmış. Bu dili konuşan bir yazıda namaz ve oruç bu kadar rahatlıkla kullanılmamalıydı. çünkü bizim değerlerimiz saygı ve ciddiyet gerektiriyor.konu islama geldiyse eğer, müslüman olmanın sadece namaz kılıp oruç tutmak oldugunu düşünen bir toplumda yaşıyoruz, bu yanlış algılama hem kadın hem erkek için geçerli. Islama hakaret içermiyor yazı, islamı eksik ve yanlış anlayan kesimi eleştiriyor. öyle ki insanı islamiyetten soğutuyor bu kafalar.
"bir kez gönül yıktın ise
bu kıldığın namaz değil
..." yunusemre
Alttan alttan islama hakaret edilmiş..
Bu hikayeyi hangi şapşik yazdı acaba,nasıl bir ruh haliyle yazdıysa ya kafası iyiydi,yada ciddi sorunları vardı
kesinlikle..
bunları kabul edince bilinçli ve olgun kadın mı olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?