25 haftalık gebelikte ense kalınlığı ve fetal dna testi

Amin Allah bebeğinize sağlık sıhhat versin inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım .Siz ameliyat süreçlerini atlattiysaniz müsait olduğunuzda bilgi verir misiniz hangi hastane ya da doktoru tercih ettiniz bir de doğum anında bebeği yoğun bakıma alıyorlar mı yariktan dolayı

Amin inşallah. Beslenmede problem olunca küvezde birkaç gün kalmıştı, ameliyatımızı Hakan hoca yaptı bizim. Detaylı konuşabiliriz mesaj atarsanız aklınıza takılanları sorabilirsiniz anlatırım

Çok şükür ben de 22 haftalık bana 6.6. mm dedi o dediğiniz testi yaptıralım sıvı alma istemedim ama çok kötü beni bu durum çok üzüyor ne yapacağımı bilemiyorum dua dan başka

O kadar sevindim ki adınıza benimde aynı şekilde her şeyi normaldi organ tarama testi yani detaylı ultrasonda ense kalınlığı artmış dediler 6.2 mm olduğunu söyledi doktor hemen özele gittim iyi bir doktora oda iyice detaylı baktı ölçtü 4.9mm ölçtü herhangi bir sorun görmediğini söyledi amniyosenteze gelince de yaptırmadım her şekilde benim bebeğim çünkü ama özeldeki doktor da içime su serpti çok üzülmüştüm sadece ense kalınlığı dediler bana da başka hiçbir şeyinde sorun yoktu çok şükür bir sorunumuz yok şuanlık 27. Haftamıza girdik kavuşmaya son 3 ay kaldı . Sizin bu yazınız da içimi daha da rahatlattı Allah analı babalı büyümesini nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah Rabbim hiçbir anneye çocuğunun acısını yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…