Premature Bebekler 25 haftalık doğum yaptım....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bu mübarek ayda inşallah evladın yavrucuğun toparlanır ve bir ömür boyu sağlıklı ve iyi olmasını dilerim. Dualarımız sizinle... Annesine kavuşmak için can atıyor meleğiniz :103:

Merhaba,

2011 Aralık ayında 27 haftada normal dogum yaptım. Yaşadıklarım film gibi. Bunları sımdı bır blogta paylasıyorum. Dilersen her turlu konuda sana destek olmaya hazırım. Prematüre bebeklerin bakımı ve doktor secımı her seyden önemli lütfen bunu unutmayın her doktora guvenmeyın. Bu konuda cok acı tecrubelere sahıp bırısı olarak söyluyorum. Her an cekınmeden mail atabilirsin

Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?

kızlar bende 26 haftalık doğum yaptım 120 gün oldu hala hastanede hayırlısıyla gelişimi güzel ama okadar zor günler geçiriyorumki yavrum için hayata karşı rol yapıyorum, halbuki hiç birşeyden zevk almıyorum onun yanında geçirdiğim dakikaların saniyelerin değeri paha biçilemez, doktoruna 90 gün olduğunda yalvardım birkerecik kucağıma alıyım öpmesemde koklayım diye izin verdi şükür o günden beri haftada bir kere kucaklıyorum yavrumu, biri bana bebeğine sarılıp öpmek için hiç tanımadğın birinden izin alacıksın dese güler geçerdim aklımın uçuna bile gelmezdi. hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder rabbim inşallah...

inş kucağına alırsın bebegini allah yardımcınız olsun.. bende 25 haftalık dogum yaptım ama bebegım 2 gun yasayabıldı sadece kucagım almak nasıp olmadı şimdi onun cenazesi var ama gidemiyorum dogumum çok agır oldugu için böle sayfalarda kendimi avutuyorum :'(

Ağlattın beni..Benim yavrum da 97 gün kaldı küvezde, ben de yalvarırdım bir kez dokunayım, bir kez kucagıma alayım diye.O günlere döndüm şimdi.600 gr doğdu benim bebeğim, mucize bebek diye tanınıyor tüm hastanede.Şu anda yanımda, uyuyor, bi gülüyor teyzesi görceksin, o günlerin acısını çıkarırcasına kokluyorum.120 gün olmuş yaşamayan bilmez çok zor ama şu da bi gerçekki zor günleri atlatmışsın bak 4 aylık oldu bebişin ve hala yaşıyor, tehlikeyi atlatmış.Artık onu eve getireceğin kucagına alacagın günlerin hayalini kur, çok şükür bugünleri görmüşsün.Acısını öyle bir çıkarırsın ki inan bizler çok iyi anne oluyoruz, ben hep diyorum ki cok iyi bir ev hanımı olmayabilirim yada iş kadını olmayabilirim ama kimse benim anneliğimi sorgulamayamaz, çok mükemmel bir anneyim.Eminim sende oyle olcaksın, çok güçlü anneleriz biz, evlatlarımıza herkesten cok daha iyi bakacagız, çok daha sevgi verecegiz, saglıklı hayırlı cok güzel yetiştirecegiz bebeğimizi.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar evine.Tüm dualarım seninle ve bebeğinle olcak, Allahım şafi ismiyle şifa versin bebeğine.

Allah razı olsun canım rabbim sanada sabır versin kesinlikle kelimelerle tesellisi olmaz biliyorum ama şunu unutma sakın miniğin şefaatcin olur inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana

allahım evladını sana bağışlasın inşallah, bencede yaşadıklarımız gerçekten zor şeyler yaşamayan hiçbir anne anlayamaz ve diğer annelerden farklı yeteştireceğime bende inanıyorum çünkü sabırı sonun kadar yaşadık, tahammül ne demek öğrendik, ayrılığın nekadar can acıttığını, saatlerce bıkmadan usanmadan dua etmeyi, dakikaların saniyelerin nekadar kıymetli olduğunu okadar iyi öğrendikki ve eminim evlatlarımızda bi okadar dayanıklı olacaklar, rabbimin imtihanını hayırlısıyla tamamlamışızdır inşallah diğer dünyada günahlarımıza kefalet olur hayırlısıyla dualarınızı eksik etmeyin

Allah razı olsun canım rabbim sanada sabır versin kesinlikle kelimelerle tesellisi olmaz biliyorum ama şunu unutma sakın miniğin şefaatcin olur inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana

amin allah razı olsun.. allah kımseyı bu yolda gozu yaslı bırakmasın.. o benım melegım oldu sımdı.. benım hayatımı kurtarıp kendısı gttı allah bu yolda bebeklerını bekleyen herkesın bebegını kucagına almasını nasıp etsın.

kızlar bugün oğluşum fanustan çıkmış biraz heyecanlı nefes alıyodu ama hemşire normal olduğunu zamanla alışacağını söyledi inşallah hayırlısıyla kavuşucağım günüde sizlerle paylaşma fırsatım olur lütfen dualarınızı eksik etmeyin şimdi neyapacağız nekadar daha kalacak bilmiyorum ama bir aşamayıda atlatmanın sevinci var paylaşmak istedim, rabbim hepsine acil şifalar versin

Bu mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun değerli anneler. hikayelerinizi bir bir okudum ve deli gibi ağladım..Allah hepinizin yüzünü miniklerinizin gülüşleri ile doldursun inşallah. Benden de bugün biraz su geldi.Hemen doktoruma koştum, orada kesildiği için sıvı o da anlayamadı; turnusol kağıdı aldırdı ve şimdi evde otururyorum korku ile..İnşallah düşündüğüm şey gerçekleşmez, daha 22'deyiz çünkü..Bugün benim için yaşam bitti dedim. Çünkü Amerika ve Avrupa dışında 22. haftada yaşayan bebek hiç duymadım ben.Siizin bebişleriniz 24.25.26.27'de sizleri bırakmamışlar çok şükür. İnşallah benimki de beni yapayalnız koymaz...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…