Ağlattın beni..Benim yavrum da 97 gün kaldı küvezde, ben de yalvarırdım bir kez dokunayım, bir kez kucagıma alayım diye.O günlere döndüm şimdi.600 gr doğdu benim bebeğim, mucize bebek diye tanınıyor tüm hastanede.Şu anda yanımda, uyuyor, bi gülüyor teyzesi görceksin, o günlerin acısını çıkarırcasına kokluyorum.120 gün olmuş yaşamayan bilmez çok zor ama şu da bi gerçekki zor günleri atlatmışsın bak 4 aylık oldu bebişin ve hala yaşıyor, tehlikeyi atlatmış.Artık onu eve getireceğin kucagına alacagın günlerin hayalini kur, çok şükür bugünleri görmüşsün.Acısını öyle bir çıkarırsın ki inan bizler çok iyi anne oluyoruz, ben hep diyorum ki cok iyi bir ev hanımı olmayabilirim yada iş kadını olmayabilirim ama kimse benim anneliğimi sorgulamayamaz, çok mükemmel bir anneyim.Eminim sende oyle olcaksın, çok güçlü anneleriz biz, evlatlarımıza herkesten cok daha iyi bakacagız, çok daha sevgi verecegiz, saglıklı hayırlı cok güzel yetiştirecegiz bebeğimizi.İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar evine.Tüm dualarım seninle ve bebeğinle olcak, Allahım şafi ismiyle şifa versin bebeğine.