Premature Bebekler 25 haftalık doğum yaptım....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sebebim_sensin

yavrusunun annesi
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
72
2
46
Ankara
merhaba kızlar.
20 03 2013 te 840 gr 33 cm bi kızım oldu.Çok erken geldi sürpriz yaptı annesine.Dua edin kızıma ne olur teyzeleri şuan sadece duaya ihtiyacımız var.Yavrumu görünce ayrılmak o kadar zor ki onun hayata tutunmaya çalışması mucizevi birşey.Şimdi duam ona dokunabilmek onu koklayabilmek.Rabbim benim gibi olan herkese yardımcı olsun:emir_bebek:

Son düzenleme:
merhaba kızlar.
20 02 2013 te 840 gr 33 cm bi kızım oldu.Çok erken geldi sürpriz yaptı annesine.Dua edin kızıma ne olur teyzeleri şuan sadece duaya ihtiyacımız var.Yavrumu görünce ayrılmak o kadar zor ki onun hayata tutunmaya çalışması mucizevi birşey.Şimdi duam ona dokunabilmek onu koklayabilmek.Rabbim benim gibi olan herkese yardımcı olsun:emir_bebek:

canım benim Rabbim çocuğunu sana bağışlasın tez vakitte zamanını doldurup sağlıkla evine gitsin inşallah.. :16:

Allah bebeğini sana bağışlasın.Benimde bebeğim erken doğdu, 67 gündür küvezde, Allah hepimizin, bebeklerimizi kucağımıza alıp kokladığımız emzirdiğimiz günleri , bebeğimizi sağlıklı bir şekilde evimize getirdiğimiz günleri görmeyi nasip etsin

merhaba kızlar.
20 03 2013 te 840 gr 33 cm bi kızım oldu.Çok erken geldi sürpriz yaptı annesine.Dua edin kızıma ne olur teyzeleri şuan sadece duaya ihtiyacımız var.Yavrumu görünce ayrılmak o kadar zor ki onun hayata tutunmaya çalışması mucizevi birşey.Şimdi duam ona dokunabilmek onu koklayabilmek.Rabbim benim gibi olan herkese yardımcı olsun:emir_bebek:
dualarımız sninle inşallah sağlıkla büyür ve kucağına alırsın bebeğini...

rabbim yardımcın olsun canım bende temmuz ayında 25 haftalık doğum yaptım inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini... ben kaybettim malesef kızımı :( dualarım sizinle

bu arada benim kızım çook küçüktü 560 gr doğdu 470 gr kadar düştü 3 hafta dayanabildi seninkinin kilosu biraz daha iyi inş sağlıkla kavuşursun bebeğine aklına kötü şeyleri getirme bu arada erken doğum nedenin ne?

bende 4nisanda 25 haftalık doğum yaptım oğlum 1000gr doğdu ilk 10gün gelişmesi çok güzeldi sonra durdu 55gün oldu hiç bi ilerleme yok senin bebeğin nasıl şimdi aynı haftada doğum yapmışız bebeğinin gelişmeleri nasıl benimle paylaşırmısın?

bende 4nisanda 25 haftalık doğum yaptım oğlum 1000gr doğdu ilk 10gün gelişmesi çok güzeldi sonra durdu 55gün oldu hiç bi ilerleme yok senin bebeğin nasıl şimdi aynı haftada doğum yapmışız bebeğinin gelişmeleri nasıl benimle paylaşırmısın?

canım şuan kızım 1700 oldu durumu iyiye gidiyor çok şükür ama hala kucağıma alamadım:((70 gün oldu

canım şuan kızım 1700 oldu durumu iyiye gidiyor çok şükür ama hala kucağıma alamadım:((70 gün oldu

inş. bir an önce kavuşursun yavruna benimki 1520 gr oldu ama hala başlıkiçi oksijen alıyo hortumla besleniyo oksijenden ayrılsa emzirmeye çağıracaklar ama sütüm kesildi zorla damla damla geliyo.. nasıl arttıracağımıda bilmiyorum inan yanına gidince o kadar zorki kokusunu duyamadım küvezi açıp kokluyorum :'( allah hepimize sabır versin

inş. bir an önce kavuşursun yavruna benimki 1520 gr oldu ama hala başlıkiçi oksijen alıyo hortumla besleniyo oksijenden ayrılsa emzirmeye çağıracaklar ama sütüm kesildi zorla damla damla geliyo.. nasıl arttıracağımıda bilmiyorum inan yanına gidince o kadar zorki kokusunu duyamadım küvezi açıp kokluyorum :'( allah hepimize sabır versin

:38:ahh cnm benim dualarım yavrunla birlikte Rabbim sabır versin bir an önce kavuşalım inş yavrularımıza

arkadadim Allah yavrunu slze bagislasin,sutu en cok artiran yiyecej sogan-bulgur yani bulgur pilavi kisir fazla fazla yiyrbilirsin ben yedigim zaman gece pijamalarim islaniyordu sutten :)) icecek olarakta rezene ve isirgan cayi
denersen sanada iyi gelir insallah
konu sahibi arkadasim yavrun ne guzel toparlamis kendini masallah

arkadadim Allah yavrunu slze bagislasin,sutu en cok artiran yiyecej sogan-bulgur yani bulgur pilavi kisir fazla fazla yiyrbilirsin ben yedigim zaman gece pijamalarim islaniyordu sutten :)) icecek olarakta rezene ve isirgan cayi
denersen sanada iyi gelir insallah
konu sahibi arkadasim yavrun ne guzel toparlamis kendini masallah

teşekkür ederim tobarladık çok şükür .:46:

hayirlisiyla yavrunu sag salim kucagina alirsin.... benim oglum 1 hafta kuvezde kaldi her saniyesi deli gibi gecmek bilmiyodu.... zorlugunu cok iyi bilirim..... umarim hersey gonlunce olur....

hayirlisiyla yavrunu sag salim kucagina alirsin.... benim oglum 1 hafta kuvezde kaldi her saniyesi deli gibi gecmek bilmiyodu.... zorlugunu cok iyi bilirim..... umarim hersey gonlunce olur....[/QUOTE=
inş...bugün tam 71 gün oldu hiç geçmeyecek gibi olan ve koşturmacayla deli gibi ilerleyen saatlerle boğuşmaktan yorgun düştüm.Ama bugün kızımı ilk defa kucağıma almanın mutluluğuyla herşeyi unuttum

Son düzenleme:
Ben 24 haftalık doğum yaptım oğlum 970gr 30cm doğdu 200 gr verdi 2 buçuk aydır hastanede hala çıkmadı solunum sıkıntısı vardı şimdide emmeyi bilmiyor ne zaman çıkar belli değil bekliyoruz

Back