Çok iyi anlıyorum hissettiklerinizi. Bende ilk gebeliğimde 23 haftalıkken suyumun gelmesiyle doğum yaptım. İki yıl bekledim. Ve şimdi 22+1 haftalık hamileyim. Doktorum detaylı inceliyor dikişe gerek yok dedi. Bu aralar çok korkuyorum.Maalesef ki farketmedi ve ben şimdi yine aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum bı yandan bebek isterken bı yandan da erteliyorum bna çok zor ve imkansızmis gibi geliyo artık
Hafif sancı oldu ama ben usuttugumu düşündum sonra lavaboya gittim ve o an suyum geldi hastaneye gittik ve doğum başladı.ikincisinde ise kanamam oldu ağrı sancı yoktu suyum da gelmemişti doktora gittik sancım olup olmadığına baktı senin açılman var sancın yok dedi beklemeye aldılar suyum geldi sonra sancılarım başladı zor bi doğum oldu bebeğimin önce kolu sonra omzu sonra da başı geldi.insallh siz bebeğinizi sağ saglim kucağınıza alırsınızÇok iyi anlıyorum hissettiklerinizi. Bende ilk gebeliğimde 23 haftalıkken suyumun gelmesiyle doğum yaptım. İki yıl bekledim. Ve şimdi 22+1 haftalık hamileyim. Doktorum detaylı inceliyor dikişe gerek yok dedi. Bu aralar çok korkuyorum.
Peki suyunuz geldikten sonra doğum Kendi mı başladı yoksa suni sancı mı verdiler
Amin... Rabbim sabır versin... Kendi doğumum geldi aklıma. Nasıl zor olduğunu bilirim. Çektiniz doğum sancısı yüreğinizdeki sancının yanında hiçbir şeydir.Hafif sancı oldu ama ben usuttugumu düşündum sonra lavaboya gittim ve o an suyum geldi hastaneye gittik ve doğum başladı.ikincisinde ise kanamam oldu ağrı sancı yoktu suyum da gelmemişti doktora gittik sancım olup olmadığına baktı senin açılman var sancın yok dedi beklemeye aldılar suyum geldi sonra sancılarım başladı zor bi doğum oldu bebeğimin önce kolu sonra omzu sonra da başı geldi.insallh siz bebeğinizi sağ saglim kucağınıza alırsiniz
Merhaba tedavi oldu mu ureaplasma ne kullandınız gebelikteMerhaba canım, benim de ilk doğumum 31+4te aniden suyumun gelmesiyle başladı ve sebep bulunamadı. Çok şükür kızım yaşıyor ve sağlıklı. 3 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım. Şuan 24+2 haftalık hamileyim.Senin rahim ağzı uzunluğun kaç mm iken dikiş atılmıştı? Benim şuan 28 mm, 25 mm altına düşmedikçe dikiş atmıyoruz dedi doktorum progestan fitil verdi günde 1 tane kullanıyorum. Bir de vajinal kültür alındı benden Ureaplasma Urealyticum bakterisi üredi antibiyotik kullanıyorum şuan. Vajinal enfeksiyonlarda keseyi eritip suyun gelmesine sebep olabiliyormuş. Vajinal kültür alınmadıysa mutlaka yaptır bence.
Merhaba, 2 antibiyotik kullandım geçmedi. Tedavi için kullanılabilecek diğer antibiyotiklerin hamilelik döneminde kullanılması uygun değilmiş. O sebeple doktorum başka antibiyotik yazamadı. Hamilelik sürecim bitince tedavi olacağım.Merhaba tedavi oldu mu ureaplasma ne kullandınız gebelikte
sizde de mi üreme var üroplazmada? Erken doğuma sebep olur diye tedirginim ama 28. Haftadayım şuan.Merhaba tedavi oldu mu ureaplasma ne kullandınız gebelikte
Bütün hepsine baktırdm ben ureaplasma cıktı bende.antibiyogram yapcak da ben de kullanamam her seyi.ben de düşük falan yapar mı diye korkuyorum inşallah olmaz öyle bi şey eşiniz tedavi oldu mu akıntı mı oluyor sizdesizde de mi üreme var üroplazmada? Erken doğuma sebep olur diye tedirginim ama 28. Haftadayım şuan.
Antibiyogram yapıldı duyarlı olduğum antibiyotikler kullanıldı aslında ama fayda etmedi. Diğer vereceğim antibiyotikleri hamilelikte kullanamazsın dedi. Keseye ulaşmayabilir dedi doktor enfeksiyon için. Zarar vermeyebilirmiş keseye yani. Ben de akıntı falan olmuyor hiç bir belirtisi yok. Eşime de yaptırmadık henüz cinsel ilişki olmasın dedi hamilelik süresince. Ben 27+4e geldim şimdilik bakalım inşallah sonuna kadar bir problem yaratmaz sizin için de inşallahBütün hepsine baktırdm ben ureaplasma cıktı bende.antibiyogram yapcak da ben de kullanamam her seyi.ben de düşük falan yapar mı diye korkuyorum inşallah olmaz öyle bi şey eşiniz tedavi oldu mu akıntı mı oluyor sizde
Ay inşallah ben de yaşamam bende sarı akıtnı oluyor bazenAntibiyogram yapıldı duyarlı olduğum antibiyotikler kullanıldı aslında ama fayda etmedi. Diğer vereceğim antibiyotikleri hamilelikte kullanamazsın dedi. Keseye ulaşmayabilir dedi doktor enfeksiyon için. Zarar vermeyebilirmiş keseye yani. Ben de akıntı falan olmuyor hiç bir belirtisi yok. Eşime de yaptırmadık henüz cinsel ilişki olmasın dedi hamilelik süresince. Ben 27+4e geldim şimdilik bakalım inşallah sonuna kadar bir problem yaratmaz sizin için de inşallah
Kesinlikle oyle. Moralinizi enerjinizi yuksek tutun lütfen.. Saglıcakla gelsın bebecık insallah :)Lutfen olumlu enerjilerle donatın etrafinizi. Bilinçaltınız ne verilirse onu aliyor. Her sey yolunda hamilelik guvenlidir bebegimi saglikla kucagima alacagimi biliyorum gibi seyler soyleyin. Olumsuzdan kacinmaya calisin.
Bende 27.haftamda sezeryan oldum ve kaybettim doppler akim kaybindan 6 ay sonra gebe kaldim kizim oldu suan 10 ayluk hep olumlu dusun kontrollerine duzenli git ihmal etme insallab hic biseyde olmaz rabbim.buyukherkese ii aksamlar ben ilk gebeliğimde 25 haftalık doğum sonrasi bebegimi kaybettim sularim gelmiş ve dogum birden başlamıştı. Ne olduğu muallak kaldı biri rahim agzi yetmezligi dedi ikinci gebelikte dikiş atılmalı dedi diğeri enfeksiyon olabilir dedi. Simdi 9 ay sonunda yeniden hamileyim ama ayni seyleri yasamaktan çekiniyorum var mı benim gibi olup 2. Gebeligini normal geçirenler biraz moral.ihtiyac duyuyorum
Basınız sagolsun doopler akım kaybı ne demekBende 27.haftamda sezeryan oldum ve kaybettim doppler akim kaybindan 6 ay sonra gebe kaldim kizim oldu suan 10 ayluk hep olumlu dusun kontrollerine duzenli git ihmal etme insallab hic biseyde olmaz rabbim.buyuk
Merhaba bende 1 hafta oldu oglumu kaybedelı 23 haftalıktı hem vajınal hem abdomınal serklaj yapılmıstı ama olmadı sezeryanla alındı dıkısler oldugu ıcın. Bana 2 sene cocuk dusunme dedı doktor sız 6 ay sonra hamıle kaldım dıyınce sasırdım sezeryanınızdan sıkıntınız olmadı mıBende 27.haftamda sezeryan oldum ve kaybettim doppler akim kaybindan 6 ay sonra gebe kaldim kizim oldu suan 10 ayluk hep olumlu dusun kontrollerine duzenli git ihmal etme insallab hic biseyde olmaz rabbim.buyuk
Mrb sezeryan nedeniyle genelde doktorlar 2 sene bekle diyorlar ama hepsi aynı şeyi düşünmüyor bu konuda bende 8 ay sonra hamile.kaldim simdilik sıkıntı yok cvp vermek istedim size bi doktora muayene olun sorun yok derse deneyin bence 1 sene yeterli diye düşünmüştüm bende 8 ay sonra kaldım hayırlısıyla sorun yok suan inslalah seninde olmazMerhaba bende 1 hafta oldu oglumu kaybedelı 23 haftalıktı hem vajınal hem abdomınal serklaj yapılmıstı ama olmadı sezeryanla alındı dıkısler oldugu ıcın. Bana 2 sene cocuk dusunme dedı doktor sız 6 ay sonra hamıle kaldım dıyınce sasırdım sezeryanınızdan sıkıntınız olmadı mı
Tesekkur ederım cvp verdıgınız ıcın. Bakalım inş.Mrb sezeryan nedeniyle genelde doktorlar 2 sene bekle diyorlar ama hepsi aynı şeyi düşünmüyor bu konuda bende 8 ay sonra hamile.kaldim simdilik sıkıntı yok cvp vermek istedim size bi doktora muayene olun sorun yok derse deneyin bence 1 sene yeterli diye düşünmüştüm bende 8 ay sonra kaldım hayırlısıyla sorun yok suan inslalah seninde olmaz
Basiniz sagolsun Allah herseyin hayırlısını verir isyan etmeyin dua edin en hayırlı zamanda inşallah tekrar hamile kalırsınız bizim gibi ailelerin ahirette bir şefaatcisi olacak inşTesekkur ederım cvp verdıgınız ıcın. Bakalım inş.İyileşirsem ruhen ve bedenen cesaret edebılırsem denerim
Cok sukur hıc ısyan etmedım bende sızın gıbı cennete melegımı gonderdığımı dusunup rahatlıyorum insan inanmasa bıseylere sıgınmasa kafayı yerdı. Hakkımızda hayırlsı olsunBasiniz sagolsun Allah herseyin hayırlısını verir isyan etmeyin dua edin en hayırlı zamanda inşallah tekrar hamile kalırsınız bizim gibi ailelerin ahirette bir şefaatcisi olacak inş
Evet inancımız olmasa altından kalkamazdik ama Allaha şükür daha hayırlı kapılar açılacak hakkımızda insallah bizim bilemedigimiz vardır bi sebebiCok sukur hıc ısyan etmedım bende sızın gıbı cennete melegımı gonderdığımı dusunup rahatlıyorum insan inanmasa bıseylere sıgınmasa kafayı yerdı. Hakkımızda hayırlsı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?