25. haftada kasılma başlayan varmı???

suara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
68
1
ya kızlar benım 2 haftadır karnımın her yerı resmen bellı aralıklarla taş gibi oluyor,hemen sonrasındada tuvalete cıkma ıhtıyacı duyuyorum 1 haftadırda baya sık yasadım,kasılma geldıgınde adım dahi atamıyorum,agrım olmuyor,sizce neden böyle yada sizdede oluyormu...

canım bence o kasılma değildir eğer ağrı yoksa bazen bendede oluyo yemekten sonra taş gibi oluyoruz bende çok sık idrara çıkıyorum sen yinede doktoruna bir danış için rahat etmesi için

bende de 1,2 haftadır aynı şekilde kasılmalar oluyor belli belirsiz zamanlarda ve o anda idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum ama sadece bi kaç saniye sürüyor dr a gittiğimde sordum nedeni o da bana biz ona yalancı doğum sancıları diyoruz vücudun artık doğuma hazırlanıyor dedi dr um ve artık panik bi haldeyim sanki her an doğurabilirmişim gibi geliyor 31 haftalık oldum artık..

ya bılmıyorum ama çok erken diğilmi yanı 26.haftama yenı gırdım 30 dan sonra oluyor dıye okumuştum internette bazı yazılarda

canım bence o kasılma değildir eğer ağrı yoksa bazen bendede oluyo yemekten sonra taş gibi oluyoruz bende çok sık idrara çıkıyorum sen yinede doktoruna bir danış için rahat etmesi için

benım yemekle ilgısı pek yok heran olabılıyor yatarken kalkarken yada her hangı bir zaman da işte

X