• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 günlük kızım ya uyuyo ya ağlıyo

titi8686

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
292
1
116
38
sizin bebekleriniz de böyle mi mera ettim kızım ya uyuyo yada uyanık oldugu zaman aglıyo hiç uyanıkken oyle durmuyo susturmaya calışırken sallıyoruz meme verıyorum ozamanda uyumaya baslıyo normal mi anormal mi anlamadım...

canım benım daha bebgın kucucuk sureklı uyuması ve aglaması normal ben anne degılım ama yıgenımden bılıyorum oda oyleydı hep uyurdu uyanık oldugu kısa bı zaman dılımı vardı ozamanda hep aglardı hatta ben cıldırıyordum bız bu cocugu nezaman sevıcez dıye :):) bence kafana takıpta canını sıkma bı sure sonra herseye duzene gırecektır bebegını saglıcakla buyutmen dılegıyle

canım benım daha bebgın kucucuk sureklı uyuması ve aglaması normal ben anne degılım ama yıgenımden bılıyorum oda oyleydı hep uyurdu uyanık oldugu kısa bı zaman dılımı vardı ozamanda hep aglardı hatta ben cıldırıyordum bız bu cocugu nezaman sevıcez dıye :):) bence kafana takıpta canını sıkma bı sure sonra herseye duzene gırecektır bebegını saglıcakla buyutmen dılegıyle

canım benim kızım 3 aylık moralini bozmak gibi olmasın ama hala aynı bir gün şöyle baka baka yatttığını görecek miyim acaba?

hadi ya daha uzun uzun vakıt var demekki ama yaz gelse de hıc olmazsa dısarı cıkabılırsek moralımızde duzelır belkı bebişlerde gezmeyı severde duzelırler inşallah tabi

benim oğluşum uyumadığı bütün zamanı ağlayarak geçirirdi gaz sancısı yüzündenmiş ailece kafayı yemiştik çünkü 10 dakika uyuyup 2 saat ağlıyodu allaha şükür 4 aylık olunca düzeldi fakat sussun diye hep kucakta taşınmaya alıştığından beyimiz bu seferde kucaktan inmiyor allah yardımcınız olsun bebeği uslu uslu yatan annelere hep özenmiştim şimdi 2 yaşında rahatım ama 4 aylık hamileyim yani serüven yine başlıyor

sizin bebekleriniz de böyle mi mera ettim kızım ya uyuyo yada uyanık oldugu zaman aglıyo hiç uyanıkken oyle durmuyo susturmaya calışırken sallıyoruz meme verıyorum ozamanda uyumaya baslıyo normal mi anormal mi anlamadım...

benımkıde oyleydı canım merak etme.kendı kendıne bakınması yoktu hıc.sımdı 1 yasında hala da coook mızmız.

benim oğluşum uyumadığı bütün zamanı ağlayarak geçirirdi gaz sancısı yüzündenmiş ailece kafayı yemiştik çünkü 10 dakika uyuyup 2 saat ağlıyodu allaha şükür 4 aylık olunca düzeldi fakat sussun diye hep kucakta taşınmaya alıştığından beyimiz bu seferde kucaktan inmiyor allah yardımcınız olsun bebeği uslu uslu yatan annelere hep özenmiştim şimdi 2 yaşında rahatım ama 4 aylık hamileyim yani serüven yine başlıyor

ah ah o gaz sancıları yok mu kızımda gaz sancıları yuzunden aglıyo muhtemelen ilacı bıraz rahatlatsada olmuyo bi çözüm bulabilsem iyi olucak sanırım ceviz buyuklugunde hındıstan cevızı varmış onu denıcem deneyeniniz var mı işe yarıyo mu acaba?bende fazla beklemeden 2.yi istiyodum ama bu gidişle 2. hiç düşünmemeye baslıcam..

benimde 2.5 aylık kızım var kafayı yicem yaa , kendi kendini hiç oyalamıyo
durup bakmıyo ağlıyo bağrıyo gazı çok oluyo
ne yediğimden anlıyorum ,ne misafirlikten bağrıyoda bağrıyo
şimdi elma yağını aldım gaz için topuklarına sürüyorum bakalım fayda edicek mi .
herkes bunun neyi var, böle çocuk mu olur diyolar :(

Canım gazdandır... Gazını çıkarmadan yatırma. Karnını güzelce yağla ve masaj yap. Sonrada ılık havlu koy işe yarıyor...

benimde 2.5 aylık kızım var kafayı yicem yaa , kendi kendini hiç oyalamıyo
durup bakmıyo ağlıyo bağrıyo gazı çok oluyo
ne yediğimden anlıyorum ,ne misafirlikten bağrıyoda bağrıyo
şimdi elma yağını aldım gaz için topuklarına sürüyorum bakalım fayda edicek mi .
herkes bunun neyi var, böle çocuk mu olur diyolar :(

cnm cok uzuldum geçer umarım 4 aylık olduktan sonra gazı gecıyo diyolar donmeye hareket etmeye basladıktan sonra bende bugun rahat ettim biraz aglamadı derdi yokken etrafa bakındı canı sıkılınca bagırdı karnı tok ve altı temizken tabi gazımız pek yoktu bugun ınsallah hep boyle devam eder ama sımdıde cok kusmaya basladı bi gunu bi gunu tutmuyo emzırıp gazını cıkarıp yatırıyorum 1 saat sonra bagırmaya baslıyo yıne gazını cıkarırken bı guzel kusuyo bosaltıyo mıdeyı sonra uyumaya devam edıyo boyle devam ederse doktora goturucem gecrı 8ınde asısı var zaten o gune kadar bakıcam boyle devam edıcek mi çok zormuş bu annelik yasamadan anlıyamıyo insan

öyle cnm korkma geçio o günler, bizim bak 3aylık daha yeni yeni aguluyo gülüyo dünyanı en güzel şeyi ya artık renkler ilgisini çekio mucize gibi, nerden nereye daha da büyüycak anne diycek hep daha ileriyi merak ediyo istiyo insan. bugünün tadını çıkarmak lazım 20günlükken cok cok hep emerdi kafasını mememi bulmak için oraya buraya savururdu bende onu özlüorum mesela o bilinçsiz halini, öp bebişini kocaman ağlasa da uyumasa da hep sarıl gülümse annelik muhteşem bişey

Back