• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları 25 Eylül'de anaokuluna cocuklarıyla baslayacak anneler buyrunn :))

benim oğlumda pazartesi başlıyor ana sınıfına normalöğrencilerden 1 hafta önce yani.inanın ondan çok heyecanlıyım, sabahçımı öğlecimi olacağı belli deil çekilişle belliolacak. bu gün uğradım okula yetkili kimse yoktu, kantinci olduğuınu düşündüğüm biri p.tesi başlıyacaklar çekilişte ogün herkesin önünde yapılıcak dedi.sabah 7 -7.30 gibi burda olun dedi tabi bu bilgileri yetkili birinden alamadığım için canım sıkıldı biraz neyse hepimiz için hayırlısı olur inşallah.ben şimdiden konuşuyorum oğlumla birsürü arkadaşın olacak oyunlar oynayacaksınız onlar bize gelicekler biz onlara gidicez ben seni hergün almaya gelicem diye,güzel güzel dinliyo şimdi ama ogün ne olur bilmiyorum çünkü bana çok düşkün Allah hepimizin yardımcısı olsun.okullar açılıncada lütfen burdan yardımcı olalım birbirimize

ankaradan kimse yokmu arlkadaşlar. özel başkent anaokuluna yazdırdık kızımızı 2007 doğumlu.maşallah çk istekli günleri sayıyor hayırlısı inş.hep böyle devam eder.bizimki 12 eylül de açılıyor.malzemelerini alıp hazırlanmak beni daha da heyecanlandırıyor.

Evet arkadaşlar; okulda ilk günümüz şimdilik iyiydi. Okul normalde tam gündü ama anasınıflarını sabahçı öğlenci yapmışlar :44: çalıştığım için öğlenci olsa daha iyi olurdu diye düşündük, ama hayırlısı bakalım dedik.İlk gün 45 dak falan sürdü heralde sınıfta durmaları. Yarın sabah 10 gibi burda olun dedi öğretmenimiz. :3: Kızım şimdiden bi triplerde, büyüdü ya :16::16: Siz gidin hadi işinize diyo sınıftan bize el sallayıp. :3: Sizler neler yaptınız. :61:

Evet arkadaşlar; okulda ilk günümüz şimdilik iyiydi. Okul normalde tam gündü ama anasınıflarını sabahçı öğlenci yapmışlar :44: çalıştığım için öğlenci olsa daha iyi olurdu diye düşündük, ama hayırlısı bakalım dedik.İlk gün 45 dak falan sürdü heralde sınıfta durmaları. Yarın sabah 10 gibi burda olun dedi öğretmenimiz. :3: Kızım şimdiden bi triplerde, büyüdü ya :16::16: Siz gidin hadi işinize diyo sınıftan bize el sallayıp. :3: Sizler neler yaptınız. :61:

merhaba;
bizimkide sabahçı oldu ama benim içime hiç sinmedi pek. sizinki hangi öğretmene düştü acaba? gerçi bizimki pek sorun çıkarmadı ama sanki sonradan öğretmenine pek alşamayacak gıbı geldi. ayşe öğretmen diye biri gelmiş yeni okula ben onu cok sevdim keşke kızımonun sınıfına duşseydi :(

Benim çocuk da sabahçı oldu isyanlardayım :95: 1. sınıftan 4. sınıfa kadar öğlenci ama anasınıfları sabah-öğlenbu nasıl bir uygulama ya, böyle mevzuatın içine tüküreyim...

merhaba;
bizimkide sabahçı oldu ama benim içime hiç sinmedi pek. sizinki hangi öğretmene düştü acaba? gerçi bizimki pek sorun çıkarmadı ama sanki sonradan öğretmenine pek alşamayacak gıbı geldi. ayşe öğretmen diye biri gelmiş yeni okula ben onu cok sevdim keşke kızımonun sınıfına duşseydi :(

Canım Derin Nurten öğretmenin öğrencisi oldu. sizin hangi öğretmen?

benim kızımda bu sene anasınıfına başlayacak 2006 eylul doğumlu erken oldumu diye bazen düşünmüyo değilim ya neyse hayırlısı....

Benim oğlum da 2006 Eylül doğumlu bana da erken geliyor, ama bu seneki durumuna göre bakacağım bir nevi ilkokula hazırlık olacak, erken mi değil mi anlamış oluruz...

benim oğlumda sabahçı oldu çekilişke belirlendi ,bir veliyle tanışmıştım çekiliş yapılmadan o oğlu sabahçı olsun istiyordu, ben öğleci eğer isteklerimizin tam tersi olsaydı değiştiricektik sınıflarımızı ama malesef onunkide benimkide sabahçı oldu. kışın çok zor olucak diye düşünüyorum ama hayırlısı böyleymiş dedim kimseyle değiştirmedim zaten birde sorun olucakmış gibi geldi yani müdür yardımcısının konuşmaları öyleydi aman ne gerek var artık böyle olsun bu sene.oğlum hiç ağlamadı çok sevdi okulu şimdilik iyi gidiyo zaten bu hafta 9.00 da girip 10.00 da çıkıyolar 1 saat yani haftaya normale dönücez.umarım ozaman sıkılmazlar.bugün bir liste verdi öğretmenimiz bayaaaaa uzun bir alınacaklar listesi.24 üne kadar tamamlamamız gerekiyormuş sizlerde durum nasıl arkadaşlar

slm hanım benim oğlum 12 şubat 2008 doğumlu yani 55 aylık anaokuluna başlıyo ve sabahçı daha önce çalışmadığım için kreşee falan hiç vermedim inşallah çabucak alışır hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin şimdiden bende oğlum da çok heycanlıyız ilk hafta 09:30 da başlayıp 15:00 te bitecek sonra normale dönücek kışın zor olucak biizim için bizim bizim otoruduğumuz yer yükseklikte bi eyr 150 merdiven çıkılıyo e bide bayır tabiki, inşallah karda kafamızı gözümüzü yarmadan ineriz okulumuza:)

Back