- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Merhaba canım; benimde kızım 2006 doğumlu. Bahçelivler kumportun anaokuluna verdim. Ben de o okuldan mezun olmuştum. Umarım öğretmenini çok sever. Çünkü daha önce de özel bi kreşe vermiştim 3,5 yaşındayken 3ay sonra ordan almak zorunda kaldık. Hem sürekli hasta olduğu için hemde öğretmeni hakkında olumsuz bir çok şey duymuştuk. Hepsi hakkında hayırlısı olsun bu yıl
merhabalar
ne güzel bende kumportun anasınıfına yazdırdım acaba sabahçımı öğlencimi olcaklar çok merak ediyorum. benim kızım pek istekli değil aslına bakarsanız. bizde geçen sene polis amca anaokuluna yollamıştık kızımı, okulu seven cocuk okuldan soğudu gerçekten okul ve en önemlisi öğretmen. inşaallah yavrularımız iyi öğretmenlere düşer.
Belkide çocuklarımız aynı sınıfa düşer. Bizde bu vesileyle tanışmış oluruz, fikir alışverişlerinde bulunuruzumarım bu seneyi sorunsuz bir şekilde atlatırız canım.
belkide... 12 eylul de mi belli olcakmış bizimkilerin sabahçı-oğlenci olup olmadığı? Sizin eviniz yakın mı acaba? Bu okul servis olayları sonradan ayarlanıyodur diimi?Bu arada bizim okul bu sene tam gün olacakmış biliyomusunuz? acaba ondan dolayı geliş-gidiş saatleri farklı olduğundan serviste sorun yaşarmıyız diye düşünüyorum. sizin bi bilginiz varmı acaba?
Canım eşim gitmişti yazdırmaya kızımı. 12 eylülde başlıcaklar demiş müdür.tam gün olup olmadığıda henüz belli diil ama büyük ihtimalle tam gün olcakmış. şauanda haznedarda oturuyoruz biz ama taşınıcaz daha yakın bi yere.servise vericem bende çünkü.okulun ilk günü ayarlıcaz servis işini de tabii. bütün okul tam gün olursa serviste bir karışıklı çıkmaz ama sadece ana sınıfları tam gün olursa nasıl olur bilemiyorum canım. belkide ayrı servis çekerler bunun için. Siz nerde oturuyosunuz?
ben ünverdi taraftayım, anasınıfları tam gun olmayacakmış ben memuru arayıp sormuştum. diğerleri tam gün etutlu olacakmış, hatta bi ara okulun web sitesinde bu haberle ilgili duyuru yayınlamışlardı 2011-2012 yılında anasınıfları hariç tam gune geçilmiştir diye ama şimdi duyuruyu kaldırmışlar anlamadım! belkide milli eğitim onaylammaıştır.
Haklısın, dediğin gibi belki de meb onaylamadığı için duyuruyu kaldırmışlardır. Ben çalıştığım için; tam gün benim için iyi olur, yada öğlenci olması. Bir an önce kesinleşse bari. sorduğumuz hiçbir soruya kesin bi cevap alamıyoruz ki...bir de kılık kıyafet konusunda bi bilgin var mı canım. ilk hafta serbest olucak demiş okul, sonrasında formamı giyicekler acaba? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?