• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 25 aylık oğlum ve kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

arya3509

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
24
10
18
34
Burdur
25 aylık oğlumu kreşe verdim kızlar 3 aydır gidiyordu memnunduk fakat çocuğunuzu kreşten alın dediler bakıcısını asla yalnız bırakmıyormuş bakıcı nereye oğlum oraya birde misafirliğe gitsek yada biz gelseler kesinlikle durmuyor huysuzluk ediyor misafirlikte beni görmezse sorun yok babasıyla çok rahat duruyor fakat beni farkedince sürekli ağlıyor kalabalık ortama girmiyor sorun ne olabilir sizce çocuğun bana karşı büyük bir sıkıntısı var bunu nasıl çözebiliriz..

Mrb arkadasım benim kızımda 15 aylıktı cok erken baslamıştı krese ve bakıcısını lavaboya giderken bile bırakmıyordu,eve geldiğimizde de babasından ayrılmıyor du.yada bana cok düşkün olup babasına gitmiyordu..sanırım bu zamanları böyle.. bebegıne eve geldıgınde kaliteli zaman gecir meye bak.cocukların 0_3 yas döneminde sadece tek bir kişiye bagımlı olmak istiyorlar ikinci kişiyi kabullenemiyormış belki onunla alakalıdır.. güle güle büyüt ..

Back