kızlarr bende aynı durumdayım oğlum 27 aylık ve 1 ay once çişş eğitimi vermeye basladım gittim ona bebedon aldımprimanın ve can bebenin var aynı bez fakat tuvalet eğitimi verirken rahatlık olsun diye hazırlanmıs kilot biçimde asagı sıyırıyorsunn neyse oğlum bak sana kilot aldım artık bez takmıcaz kilot giycez sakın kiloduna cişini kakanı yapma tuvalete yapcaz dedim tamam anne dedi ben 15 dk bir ogluma ciş geldime hadi tuvalete yapalım dedim goturduk arada bezinede yaptı tabi bu arada daha cogunluk tuvalate oldu fakat benımoğlum suan gunde 4 kez kaka yapıyor çişş eğitme doneminde ben surekli sordugum için çişini yapıyordu fakat kakasını yapmadı kakasını zaten hepp sklanarak yapıyordu psikolojik olarak etkilendi sanırım ve ben eğitime 4 gun devam ettim 4 gun boyunca kakasını hiç yapmadı kabızz oldu karnı şişti ve kızardı beşinci gunu pess ettim normal bezini taktım ve ogun işim oldugu için kayınvalideme bırakmıstım oğlanı eee eğitim bitti çişş varmı diye soran bi annede yok 5 dk arayla 5 kez pespese kaka yapmıs oglum 4 gunun acsını cıkarmıs yanı kaynanam kirli bezini değiştirmiş o yapmıs kaynanam değiştirmiş bizimki yapmıs yanı kısaca suan eğitime ara verdik ama tekrar baslamak istiyorum ve nasıl olacak bilmiyorummm
canm ya çişini sölesi güsel birde şunu dene
çişin var mı yerine kakan var mı oğlum de olurya sölr çünkü başta her çoçuk çişi kolay yapıyo ama bazısı korkuyo kaka yapınca ama bence pes etme çişine çok güsel alışmş ben kızımda 2 3 kere kiloduna yaptı kakasını ama ben yinede pes etmdm kuzunn kabız olması kötü olmşş kakasını yaparken yanında durma tuvalete götr ama o seni görmesn