tatlım bi sakıncası yoksa resim paylaşırmısın nolur çok merak ediiyorum küçültme nasıl yapıılcak nereyi kesicekler çok korkuyorummm sonuç gerçekten çok iyiyse silikondan vazgeçip sadece dikleştirme yaptırıcam ama bilmiyorum kafam çok karıştı.
merhaba, ben meme dikleştirme ameliyatı oldum, dokuz eylül hastanesinde yaptırmıştım. göğüs altından ters T şeklinde bir kesik oluyor ama ilk hafta hareketlerin kısıtlı, yani en zoru kalkarken kollarından destek alıyorsun ama benim doktorum çok iyiydi aynı anda aynı ameliyatı başka bir doktora olan hasta vardı,yoğun bakımda yan yana yatmışız uyandığımda kadın ağrım var diye bağırıyordu, benim hiç bir ağrım yoktu. zaten biz doktorları çok araştırdık daha önce olan kişilerle de görüştüm onlarda ameliyat sonrası ağrı hissetmemiş.ve izlere gelince yine popo germe ameliyatı olmak istiyorum başka iki estetik doktoruna gittim merakımdan meme dikleşrime ameliyatımı sordum :) mükemmel bir estetik operasyon olmuşssun izler varla yok arasında dediler. bende protez çok küçük 75-100 cc civarında kullanıldı protezi kullanmanı öneririm daha dik gösteriyor ve ilerde boşalmalardan olacak sarkmayı engelliyor.