Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmis olsun cnm stres bitti bundan sonra da hersey sorunsuz olur ins...
canım geçmiş olsun öncelikle. benimde göğüslerim büyük ve hızlı kilo vermemden dolayı ileri derecede deforme oldu. bende dikleştirme yaptırıcam ama bunla beraber silikonda taktırıcam çünkü geçen sene doktorla görüştüğümde dikleştirme yaparız ama tekrar sarkma ihtimali var dedi ama silkonda takarsak daha iyi sonuç alırız dedi.yani benim hem dikleştirme hemde protez olcak ammaaa gel gelelim ben herkesten dikleştirme küçültme zor bir ameliyat diye duydum. ama gördüğüm kadarıyla ağrısız geçiriyorsun canım bilgi verirmisin kesi yeri neresi ağrı durumun nasıl? birde küçültme ve dikleştirme farklı ameliyatlarmı? çok soru sordum dimi kusura bakma nerdeyse 15 günüm falan kaldı çok korkuyorum. tekrar geçmiş olsun vee hayırlı olsun
aynen geçmiş olsun sana
Cnm oncelikle sgl.sanada smdidn gcmş olsun.dklstrmeyle kucultme arasnda tam olarak nsl bi fark war bsy dyemycm cnku sana protez knulckmş oyuzdn yanlş bsy dmek istmem.ama kendi durumumu anltym sna.bnm gogsum kilo aldgm icn 100 bdne ckti ve grcekten epey sarkmşti. Meme bşnin cwresi ve aşagya uzanan kesi izi benmki buna lolipop sekli denilyo bu kesi şeklne dktrun muayne sirasnda nsl olcgni syluyo ztn.az agrılı bi amelyt gercktn.sdce direnler zor bi gece hastnde kaldm 4 gun snrada direnlerim ckti sarglrm acldi . bnce muhteşemler suan:))keske bunca yıl olsaymşm suan 80 bedne dstu ck guzl grunuyolr .dimdik we ufak:))hc krkma dktruna sorman grken hrsyi sor grkrse not al. Ve dktr secmindn emin ol. Pişman olcgni dsunmuyrm cnm.smdidn bol sans .durumundan hbrdr et mtlaka:))
banada ters t şeklinde olucak demişti doktor ama nasıl bişi anlayamadım neyse az kaldı yaşayıp görücem yeni konum ve fotoğraflarımla musmutlu gelişmelerimi paylaşmak nasip olur inşallah. çoook tşk ederim canım cevabın için.
Canim ya eger cok özel olmazsa fotograf koyarmısın ne kadar küçuldü acaba.
arkadaşlar ne kadar zaman sonra normal sütyene geçiliyor
15 gunu gctm olack ismi bu smdi
ayyy geçmiş olsun canım yaa inşallah önemli bişey yoktur ama doktorun önemli değil dediyse sıkmana gerek yok canını
Cnm meme bşndan meme altna dgru uzanan bi kesi şkli.tbi grunce daha rht anlycn.mtlu hbrlrni bklyruz:))