- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
içime su serpttin inan öyle takıyorumki hiç görüşemiyoruz hiç bir hazırlığımız yok o çok rahattır ama benim içim içimi yiyor birde köy yerinde öğretmenlik yapıyorum ücretli inan tel bile çekmiyor arada nete giriyorum Allahtan net varevet her şeyimi istanbuldan alıcaz eve yerleştiricez okullar kapanınca liste yapıorum sizleri okuyorum zaman geçiyor şükür:)kına gecesi için 22 ağustosu seçtim burda yani ıspartada olucak.çünkü herkes istanbula gelemez uzak diye babamında çevresi var baya kına burda düğün istanbulda dedik kınanın ertesi gün gidicem onlarla istanbula 25 sabahıda annemler ve yakın aile dostlarım gelicek birde nişanlımın ailesi arnavut arnavut kıyafeti falan giyermisin dediler dedim giyerim niye olmasın :)
Cidosh, balayı tatilini netleştirdiniz mi haftasonu?
kızlar benide alın aranıza:)
bende eylül gelini olacağım ama sizinle bir korkumu paylaşmak istiyorum iki bayram arası evlilik olmaz söylentisi var günümüzde hala..insanların dillerinden korkuyorum ya ..
benim nişanlım da bir rahat tavırlarda, ben de aksine dekorasyon ve eşya üzerine tüm detayları arşivledim bekliyorum.. sanırım karşı cinslerimiz bu konuda biraz daha şanslı..
öğretmen olman ne kadar güzel, evlendiğinde çok rahat idare edebilirsin. internet bir nimet bizim gibi hazırlık sürecinde olanlar için :)
benim de kına gecem 22 ağustos olacak kısmet olursa, kınamız bile aynı gün olacak hln
bir arkadaşım arnavut olmamasına rağmen arnavutların giydiği beyaz bir şalvar takımı giymişti doreli.. çok güzel olmuştuuu. bir adı var bu kıyafetin, tam olarak hatırlayamıyorum şuan. sen de onu giy :)
Kızlar bir de dini nikah konusuna açıklık getirelim. Bu nihak erkek tarafından organize edilip gelin evinde mi yapılıyor? nikahtan önce birşey gerekli mi? Bildiğim kadarıyla hocalar resmi nikah olmadan dini nikah kıymıyorlar, bunun bir cezası varmış. Düğün sonrası hoca arayacağımıza, davetiye ya da düğün evraklarını hocaya gösterelim diyorum, en azından 1-2 gün önce dini nikahımız da kıyılmış olur.
benim nişanlım da bir rahat tavırlarda, ben de aksine dekorasyon ve eşya üzerine tüm detayları arşivledim bekliyorum.. sanırım karşı cinslerimiz bu konuda biraz daha şanslı..
öğretmen olman ne kadar güzel, evlendiğinde çok rahat idare edebilirsin. internet bir nimet bizim gibi hazırlık sürecinde olanlar için :)
benim de kına gecem 22 ağustos olacak kısmet olursa, kınamız bile aynı gün olacak hln
bir arkadaşım arnavut olmamasına rağmen arnavutların giydiği beyaz bir şalvar takımı giymişti doreli.. çok güzel olmuştuuu. bir adı var bu kıyafetin, tam olarak hatırlayamıyorum şuan. sen de onu giy :)
evet canım balayı rezervasyonumuzu cumartesi hallettik (çok şükür)Kemer - AMBIENTE HOTEL canım 6 gece 7 gün, tur şirketi çok övdü o oteli bakalım inşallah gerçekten güzeldir.
evet canım balayı rezervasyonumuzu cumartesi hallettik (çok şükür)Kemer - AMBIENTE HOTEL canım 6 gece 7 gün, tur şirketi çok övdü o oteli bakalım inşallah gerçekten güzeldir.
tatlım arşivini merak ediyorumpaylaşmanı isterim
ayy kızlar balayı kesinlikle istemiyordum aman ne gerek var diyodum bu burda bi arkadaşla konuştum çidoşmuydu başkasımıydı o beni caydırdı ondan heveslendim şimdi deli gibi balayı istiyorum..ay çok romantik süper yaaa...ilk defa 1 hafta aşkımla başbaşa karakoca olarak kalıcaz allın izniyle ..inşallah herşey süper olur..ama bu balayı işini tuttum valla muhteşem bişeydir eminimki...gel 25 ağustosa
ahuyar, herkes balayına gidecek diye bir kural yok tabiki insanlar bütçelerine göre hareket edip zaman zaman tasarruf etmek zorundalar, bir gelin evliliğinin en güzel günlerini farklı bir ortamda geçirmeyi ister tabiki, sanırım Samsun'da yaşıyorsun, Sinop sana çok yakın.. ben de Sinop'luyum ve o kadar güzel plajları ve doğası var ki, belki bir kaç günlüğüne de olsa gidebilirsin, hem farklı bir ortam olmuş olur hem de eşinle başbaşa bir tatil geçirirsin diye düşünüyorum.
Kızlarrr!
Hiç iştahlı durmuyorsunuz farklı şeyler yapmaya :) bir sirkelenin bakayımm Ağustos'ta evleniyoruzz..
Kına gecemiz, düğün günümüz geçtikten sonra keşke şöyle yapsaydım demek istemiyorum
Eki Görüntüle 357585 Eki Görüntüle 357586
Bu hint kınası modellerini kına gecemde yaptırmak için ressam bir bayanla görüştüm. Tüm gece 60-100 kişiye bu şekilde farklı desenler yapabiliyor. Malzemesini kendi getiriyor. Kırmızı renkte hint kınası. Yıllardır bu işi yapıyor ve bir organizasyon firmasıyla çalışıyor. Ben doğrudan cep telefonuna ulaşmıştım. Fiyat olarak 450 TL demişti 1-2 ay önce.
Bu fiyat bana biraz fazla geldi ve pazarlık payı yok sanıyorum. Şimdilik askıya aldım. Ama kına geceme konuk olarak gelen bayanlara bu işlemi yaptırmayı çok isterdim. Nitekim hafızalarında unutulmaz bir anı kalırdı..
Belki kına gününde gider bir elime yaptırırım. Tek el için yapacak yer bulmak önemli. En kötü ihtimalle bayanla tekrar görüşeceğim. Diğer elime de kına gecesinde yakılır.
Sizce nasıl? :44:
evet canım zaten kararımı verdim kesinlikle gitmeliyim
ama benimki dur acele etme diyor yer bulamayız diyorumda
sen sinobu iyi bilirsin
orda daire kiralanıyomuş öle mi
mesela gerze'de sahile yakın kiralanabilecek yerler olmalı, ya da Sinop merkezde..
pansiyon ve otel de var. eğer düşünüyorsan biran önce halletmelisin.
canım herkezin zevki farklı tabiki sen ne istersen onu yap ama banada soracak olursan eğer,yaptırma güzelim yaa bizim türk usulumüze göre yaptır nebilim elimizin içine ve parmaklara ..benim çok hoşuma gidiyor öle..tam bir türk gelini edasıyla gelin ol canım...okadar parayada hiç değmez yaa..negüzel bizim adtelerimize göre kına yakma varken bu şekiller hiç güzel değil...ama yiinede sen bilirsin bu sadece benim fikrim canım
kınayı çok severim ama parmaklarıma kına yaktıracağımı sanmıyorum ahuyar, mesela şu an elimin içinde kına var. (ev hanımı değilim ve özel bir şirkette çalışmama rağmen)
ben senin gibi düşünmüyorum, o şekiller bizim bildiğimiz kırmızı kına ile yapılıyor ve geleneklerimize çok da uzak değil. yorumumda belirttiğim gibi bir elime kına gecesi normal şekilde yakılacak, diğer elimin içine veya üstüne bu şekilde şekille yakılacak. bu şekillerin nasıl hiç güzel olmadığını düşünebiliyorsun? çirkin mi çizilmişler? ya da böyle kına yakılınca türk gelini gibi durmayacak mıyım?
bu şekilde yorumlar yaparken çok hassas bir dönemde olduğumuzu unutmayalım. ben sizlere yardımcı olmak için buradayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?