- 25 Ocak 2011
- 331
- 5
- 118
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
Ben de kınada hürrem gibi olmak istiyorum. Hatta birkaç model arşivlemiştim.
Eki Görüntüle 353493 Eki Görüntüle 353494 Eki Görüntüle 353495
Bu gibi osmanlı kıyafetlerini Şark Han-Eminönü gibi yerlerde bulabileceğimiz yazıyordu.
ben de 23 yaşındayım, 4. senemize 3 ay kaldı :)
4 aydır nişanlıyız, küçükçekmece'de yaşıyorum yaklaşık 2 yıldır, evlendiğimde de aynı semtte oturacağım.
benim memleketim Sinop, nişanlımın da Selanik, ama ikimiz de burada doğup büyüdük. ben de YENGEÇ
yarışması arkadaşlara başarılar dilerim
kızlarr nabersiniz sonunda bugün gelinlik denemeye gittim
ayy çok güzeldi yaa üstümden çıkarasım gelmedii
kızlarr ne alemdesiniz yaa hiç yazmıyosunuz
e tabi daha çok var
bugün 5 aya düştük o da çok gelio gözüme
buarada sizde aileden ayrılma üzüntüsü varmı bende son zamanlarda hiç yok yaaa hatta gidip te aylarca gelmemeyi düşünüyorum o derece yani
valla bende de yok ne yalan söyliyim gidipte uzuunn zaman dönesim yok
çünkü annemlerin eviyle benim oturacağım ev arası 3 saat
3 saat mi yine uzakmış benimki arabayla 15 dk
uzak olsun isterdim ya
uzak olsun tabi BİRAZDA ONLAR BİZİ ÖZLESİN DİMİ AMA
Ispartadan geliyorumEyüp tarafına İstanbulu hiç ama hiç bilmiyorum yaklaşık 4.5 yıldır beraberdik o kadar çok şafak saydımki onunla sonunda kavuşabilmek için ve 5 6 ay kaldı bunca yıl geçti ama şu güdük şubat dedikleri bile geçmiyor takıldı sanki daha öncede hiç görüşemezdik ben ilçedeydim o merkezde okuyordu falan tam nişanlandık oh gider gelirim istanbula derken işe başladım hazirana kadar çalışacağım ve hiç bir hazırlığım yok evim istanbulda olcağı için burdan çeyiz götürmek saçma geldi istanbuldan alıp yerleştirelim dedik ama gelinliğimi diktirmek istiyordum şimdi yazın nasıl yetişicek bilmiyorum mesafe 10 saat bu gibi sıkıntılarım var işte benimde henüz 1 ay oldu nişanlanalı 15 gün sonra onları ziyarete gidicez İstanbula çok heycanlıyım :)ilk kez görücem orları hepimize Allah kolaylık versin eminim herkes için heycan dorukta
Duygucum bu kıyafetler kaç tl den başlıyor bilgin varmı tatlım?
tatlıcım ben anadolu yakasında oturuyorum, nişanlımda avcılarda ve ben avcılara gelin gidicem SENİNLE YAKIN OTURUCAZ DESENE
kızlar benide alın aranıza:)
bende eylül gelini olacağım ama sizinle bir korkumu paylaşmak istiyorum iki bayram arası evlilik olmaz söylentisi var günümüzde hala..insanların dillerinden korkuyorum ya ..
Hln, ben de çok şanslı olduğunu düşünüyorum, keşke benim de bilmediğim bir şehirde yeniden keşfedeceğim bir hayatım olabilseydi. Ama İstanbul'da yaşamak da çok güzel..
Yıllarca bekledik birbirimizi, 5 ay nedir ki, gözümüzü açıp kapayıncaya kadar geçecek. Ne yalan söyleyeyim ben bu sürecin çok yavaş geçmesini istiyorum, tüm hazırlıklarım içime sine sine olsun.
Senin Haziran'a kadar çalışman çok kötü bir durum değil inan bana, hem o zamana kadar paranı biriktirirsin, hem de zaman yaklaştıkça daha hızlı geçer.
15 gün sonrası için iyi şanslar diliyorum sana, hayalindeki gibi insanlar olur umarım etrafında..
çok çok teşekkür ederim dileklerin için..ben hep korkardım İstanbulda yaşasam diye düşündüğümde bilmediği yer olunca ainsanın haberlerde gördüklerim falan filan gözümde büyüdü de büyüdü nişanlım çok kızıyor kimler gelip alışıp yaşıyor yanında ben varım yeter artık diye ama alışıcam inş az gezeyimde :)aileside fazlasıyla destekler bana o yönden şanslıyım aileleler baya iyi anlaştı
evet canım kötü değilde çalışmam tek sıkıntım bu konuda ya gelinlik yetişmezse düşüncesi malum ramazan giriyor araya 2 ayda dikilir inş
bende eylül gelini olacağım ama sizinle bir korkumu paylaşmak istiyorum iki bayram arası evlilik olmaz söylentisi var günümüzde hala..insanların dillerinden korkuyorum ya ..
çok teşekkür ederim canım evet sanırım şuan en taze ben görünüyorum :)evet herkes istanbula geldiğim için çok şanslı oldugumu söylüyor hatta nişanlım bir kitap almış istanbulda gezilecek yerler diye bir şey olması laızm her hafta sonu bir sayfaya bakıp gideriz diyor avunuyorum böyle şimdilik ağustosa bi gelelim o zaman koyucak ailemden ayrılmak iyice :)bende sürekli tavsiyeleri okuyorum çünkü hiçbir hazırlığım yok daha gelinlik modeli bile yok aklımda tek rengine karar verdim beyaz tek bu yani :)))
Kendini hiç üzme, 2 haftada bile çıkarabilirler o gelinliği.. gönlünü ferah tut..
Paranı biriktir, çeyiz için hangi markadan hangi parçaları alacağını şimdiden listele. İstanbul'a gelince ne nerede sana yardımcı olurlar listene göre.
Kına geceni nası yapacaksın?
hepsı hallolur canım daha 5 ay var onumuzde benımde cok seyım eksık daha olur yavas yavas napalım .) aileden ayrılmak ilk gunler koyar belkı ama daha sonra kendı yuvanı benımsedıce azallır dıe dusunuyorum gercı ben anneme yakınım yarım saatlık yol bıde daha once ayrı yasadım aılemden 4 yıl kadar ondan heralde pek dusunmuyorum .) ama zaten fızandada olsam anacıgımın yanına 15 gunde bır gelırım onu yanlız bırakamam cunku babam da yok bı kardesım bı annem canlarım nefeslerım onlar ayy boyle yazıncada kotu oldumneyse canım sonuc ıtıbarıyle aılelerımızın cok mutlu olacagı kesın murvetımızı gorecekler bır ana baba daha ne ısterkı allah yarıdımcımız olucak ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?