• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 ağustos 2012 de düğünü olacak kızlarr buraya :)

canım sen bilirsin ozaman bayram haftası konusunda ben şanslıyım çünkü akrabalarımın bayram dolayısıyla memlektine gelior hepsi burada olucak inşallah zaten o yüzden bayram haftasına aldık biz
neyse heşey hallolur sen takma kafana
bu gelinlik işine ne zaman bakmaya başlicaksın

hayırlısı olsun canım nikah a karar verdim en sonunda nikah sonrası 50 60 kısılık muzıklı dugun yemegı yapıcaz artık. gelınlık konusunda bakıyorum netten bı model begendım ama karar vermek ıcın erken denedıgım gelınlıklerde oldu bı gelınlıkcıde resımlerımı paylasırım. kadıkoyde gelınlık21 var model cesıtı cok sızde bı bakın derım. zaman hızlı gecıyo walla surda fazla bısey kalmadı heycan artıyo gıttıkce :18:

hayırlısı olsun canım nikah a karar verdim en sonunda nikah sonrası 50 60 kısılık muzıklı dugun yemegı yapıcaz artık. gelınlık konusunda bakıyorum netten bı model begendım ama karar vermek ıcın erken denedıgım gelınlıklerde oldu bı gelınlıkcıde resımlerımı paylasırım. kadıkoyde gelınlık21 var model cesıtı cok sızde bı bakın derım. zaman hızlı gecıyo walla surda fazla bısey kalmadı heycan artıyo gıttıkce :18:

canım gelinlik21 i duymuştum. ancak fiyat aralığı nasıl merak bilgi edindin mi?

restoranda falan galiba canım
olsun o da olur
denediklerini merak ediyorum canım yaa eklermisin lütfen
bende daha denemedim hiç gidipte ben eklerim de kimse gelmio benle yaaa naza çekti herkez kendinii
çok bişey kalmadı mı ay bana bir ömür gibi gelio yaa sürekli gözüm takvimlerde

restoranda falan galiba canım
olsun o da olur
denediklerini merak ediyorum canım yaa eklermisin lütfen
bende daha denemedim hiç gidipte ben eklerim de kimse gelmio benle yaaa naza çekti herkez kendinii
çok bişey kalmadı mı ay bana bir ömür gibi gelio yaa sürekli gözüm takvimlerde

bende gelinlikciye die cıkmamaıstın aslında nıanlımla sınamaya gıtık alısverır merkezınınde bı baktım gelınlıkcı ayy fılan dıyınce nısanlım hadı askım gırelım bı dedı ılk defa gelınlık gıydım denemek bıle olsa guzel bısı valaa:) sen nerde oturuyosun canım dugun nerde olacak senın? resım eklıyorum

bende gelinlikciye die cıkmamaıstın aslında nıanlımla sınamaya gıtık alısverır merkezınınde bı baktım gelınlıkcı ayy fılan dıyınce nısanlım hadı askım gırelım bı dedı ılk defa gelınlık gıydım denemek bıle olsa guzel bısı valaa:) sen nerde oturuyosun canım dugun nerde olacak senın? resım eklıyorum

düğün salonunu tuttuk canım biz onada konu açtım da bi allahın kulu yazmadı:27:
bekliorum resim

Dogum gunumde hepinize mutluluklar diliyorum rica etsem ayakkabinizin altina ismimi yazarmisiniz? ben bekarim da :1:halen :)

$1%20(20).jpg $IMG_0342.jpg $IMG_0340.jpg $399879_104129729709298_100003368137377_21131_1861945692_n.jpg bunlar canım:1:

teşekürler canım
ama sen başka modellere bakmaya devam et daha neler varr neler
çok yakışmış buarada:16:

tesekkurler canım bu modellerı hıc hesapda yokken denedım. rendevumuz olmadıgı ıcın rıca ettık 3 model deneyebıldım canım daha bakıcam ozellıkle gelınlık21 e bakmak ıstıyorum enfes modeller var kınada da boyle hureem gıbı olmak ıstıyorum senın varmı aklında kına ıcın yoresel mı gıyeceksın yoksa normal abıye tarzımı . ben her ıkısınıde gıyım dıom :) :34:

Merhaba Nur,

Denediğin gelinlikeri başka bir topic de görmüştüm ve sana çok yakıştırmıştım. Hepsi çok güzel durmuş üzerinde maşallah. Sadece gri olan işlemelerden ziyade gelinlikle aynı renk veya incili işlemeleri tercih etmenden yanayım. Gri renk biraz basitleştiriyor gibi gelinliği. Bir de sonuncu olan favorim :16: benzersiz soft bir duruşu var.

tesekkurler canım bu modellerı hıc hesapda yokken denedım. rendevumuz olmadıgı ıcın rıca ettık 3 model deneyebıldım canım daha bakıcam ozellıkle gelınlık21 e bakmak ıstıyorum enfes modeller var kınada da boyle hureem gıbı olmak ıstıyorum senın varmı aklında kına ıcın yoresel mı gıyeceksın yoksa normal abıye tarzımı . ben her ıkısınıde gıyım dıom :) :34:

Ben de kınada hürrem gibi olmak istiyorum. Hatta birkaç model arşivlemiştim.
$toka.jpg $6.jpg $2.jpg

Bu gibi osmanlı kıyafetlerini Şark Han-Eminönü gibi yerlerde bulabileceğimiz yazıyordu.

Dogum gunumde hepinize mutluluklar diliyorum rica etsem ayakkabinizin altina ismimi yazarmisiniz? ben bekarim da :1:halen :)

bugün yarın mutlu ol, kaç yaşına girersen şeker gibi tatlı ol :48:
sözz ismini ayakkabımın altına yazacağım, yazdıktan sonra fotoğrafı seninle paylaşacağım :)

canım ben kına kıyafetim için bi konu açmıştım bak istersen kararsızım bugün çarşıya çıkıcam üstümde görmem lazım bide

Back