- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
Aaa valla herkez terketmiş burayı :) aman acele etme nur alırsın benimde çok bişeyim yok.Kullanmıcan şeyleri alma tabi bende almıcam,ıvır zıvırı pek sevmiyorum.Aldıklarınıda güle güle kullan,oyaladıgın havlularida misafir gelince çıkartırsın.Herşey hallolur merak etme,bende daha bişey yapmıyorum valla 6ay var nasılsa.
merhaba kızlar
bu aralar kimse yazmadı, kimler neler yaptı?
biz dün nişanlımla nikah günümüzü aldık, yani artık her şey yarı resmi :) 25 Ağustos saat 17:15.
nikahtan sonra özel bir davet planlıyoruz yemekli olarak.. 100-150 kişilik bir grupla geçeceğiz.
haftasonu davetiye ve nikah şekeri araştırmalarına başlayalım dedik. çünkü sizin de dediğiniz gibi zamanımız azaldı, ki ev ve tadilat ile uğraşılacağı için bu zaman diliminde çok zorlanacağız.. hiçbir şeyi son ana bırakıp sıkışmak istemiyorum açıkçası..
çeyiz derdim yok denecek kadar az çok şükür, ben de sermeyeceğim çeyizimi ama ne var ne yok almışım.. neredeyse tamamlanmış.
yakın bir zamanda neler almışım, hangi markaları tercih etmişim bir çalışma yapabilirim sizler için.
balayınızı ne yaptınız? netleştirmeyen arkadaşlarımız vardı..
Ooh oh maşallah,halletmişsin herşeyi nerdeyse.İnşallah gönlüne göre olur herşey canım.Aman ceyiz sermemi kaldı artık zaten,evin olunca götürür götürür yerleştirirsin bi güzel.
İnşallahh..Çok kötü ve çok özlüyorum.Ama şuanda otobüsteyim yanına gidiyorum h.sonunu beraber geçiricez okadar mutluyumki :) sadece sabah kahvaltısı veren pansiyonlarda var daha uyguna.Tekne turu muhteşem bodrumun,gümbetteki barları süper,biz eglenicez diyosanız kesinlikle ..
Dün ufak çaplı bir araştırma yaptım Kuyumcukent'te. Kalın altın setler ve su yolu setleri var. Bu setler bana biraz uzaklar
Yani kendimi hiç böyle kalın abartılı sarı bir set takmışken düşünemiyorum. Ne kadar pahalı olursa olsun o gün boynuma böyle bir şey kesinlikle takılmayacak..
Zarif bir gelinliğin güzelliğini bir anda örtüyor bu setler, yani sanırım takacağımız kolye ne gelinliğimizin güzelliğini geçmeli ne bizim ve sırf adet yerini bulsun diye istemediğim bir set de aldırmak istemiyorum..
İnci setleri de çok şık, yalnız takacağımız inci seti ne pahalılıkta veya kalitede olursa olsun herhangi bir bujiteriden aldığımız setlerle aynı görüntüde.. Bir bayanın her zaman çekmesinde durması gereken setlerdir evet, ama gelinlik giyeceğimiz gün bir başka bence.
Benim planım bu setlerin yerine, ince zincirli pırlanta veya elmas taşlı zarif bir kolye seti almak. Tam olarak model belirlemedim henüz, fakat bana gösterilen cartier marka pırlanta setleri çok şık ve asil duruyordu.. bir başka kuyumcuda elmas taşlı rose altın kullanılmış ince zincirli bir kolye gördüm o da çok şıktı.. Kuyumcular da isteğine göre bir kolye yapabiliyorlar pırlanta veya elmas taşlarla..
Sizce nasıl olur? Satarken gelin setleri gibi zarara uğramayacağımız veya uzun yıllar kullanabileceğimiz bir kolye takımı..
Biz çok gezdik valla,zar zor bulduk kibarıni.Ama sende benim gibiysen zor bulursun tatlim istedigin gibi,spor modellerde var çok güzel ama takı seti gibi durmuyo onlarda.Güzel olur tabi kibar sade şık,senin gönlünden onlar geçiyosa eger öyle al.Hevesin kalmasın,en azından normaldede takabilirsin kolyesini küpesini.Haklisin canim dedigin gibi kapalicarsiya da bakmak gerek, bana nisanimda set alinmadi o yuzden pek bir bilgim yok detaylica arastirmak gerek. Peki sence elmas ya da pirlanta seti nasil olur gelinlikte?
merhaba kızlar
bu aralar kimse yazmadı, kimler neler yaptı?
biz dün nişanlımla nikah günümüzü aldık, yani artık her şey yarı resmi :) 25 Ağustos saat 17:15.
nikahtan sonra özel bir davet planlıyoruz yemekli olarak.. 100-150 kişilik bir grupla geçeceğiz.
haftasonu davetiye ve nikah şekeri araştırmalarına başlayalım dedik. çünkü sizin de dediğiniz gibi zamanımız azaldı, ki ev ve tadilat ile uğraşılacağı için bu zaman diliminde çok zorlanacağız.. hiçbir şeyi son ana bırakıp sıkışmak istemiyorum açıkçası..
çeyiz derdim yok denecek kadar az çok şükür, ben de sermeyeceğim çeyizimi ama ne var ne yok almışım.. neredeyse tamamlanmış.
yakın bir zamanda neler almışım, hangi markaları tercih etmişim bir çalışma yapabilirim sizler için.
balayınızı ne yaptınız? netleştirmeyen arkadaşlarımız vardı..
Dün ufak çaplı bir araştırma yaptım Kuyumcukent'te. Kalın altın setler ve su yolu setleri var. Bu setler bana biraz uzaklar
Yani kendimi hiç böyle kalın abartılı sarı bir set takmışken düşünemiyorum. Ne kadar pahalı olursa olsun o gün boynuma böyle bir şey kesinlikle takılmayacak..
Zarif bir gelinliğin güzelliğini bir anda örtüyor bu setler, yani sanırım takacağımız kolye ne gelinliğimizin güzelliğini geçmeli ne bizim ve sırf adet yerini bulsun diye istemediğim bir set de aldırmak istemiyorum..
İnci setleri de çok şık, yalnız takacağımız inci seti ne pahalılıkta veya kalitede olursa olsun herhangi bir bujiteriden aldığımız setlerle aynı görüntüde.. Bir bayanın her zaman çekmesinde durması gereken setlerdir evet, ama gelinlik giyeceğimiz gün bir başka bence.
Benim planım bu setlerin yerine, ince zincirli pırlanta veya elmas taşlı zarif bir kolye seti almak. Tam olarak model belirlemedim henüz, fakat bana gösterilen cartier marka pırlanta setleri çok şık ve asil duruyordu.. bir başka kuyumcuda elmas taşlı rose altın kullanılmış ince zincirli bir kolye gördüm o da çok şıktı.. Kuyumcular da isteğine göre bir kolye yapabiliyorlar pırlanta veya elmas taşlarla..
Sizce nasıl olur? Satarken gelin setleri gibi zarara uğramayacağımız veya uzun yıllar kullanabileceğimiz bir kolye takımı..
Biz çok gezdik valla,zar zor bulduk kibarıni.Ama sende benim gibiysen zor bulursun tatlim istedigin gibi,spor modellerde var çok güzel ama takı seti gibi durmuyo onlarda.Güzel olur tabi kibar sade şık,senin gönlünden onlar geçiyosa eger öyle al.Hevesin kalmasın,en azından normaldede takabilirsin kolyesini küpesini.
hayırlı olsun canım. bızde aynı sekılde nıka sonrası yemek planladık ama sız kalabalıkmıssınız bızımkı 60 70 kısı en fazla yer olarak nereyı dusunuyosun sen hangı nikah salonunerdey ceyızını bıtırmıssın ıyı walla cyız serme olayı zaten kalmadı gercekten cok gereksız allah mutlulukla kullanmayı naspı etsın ınsallah.
kesınlıkle sana katılıyorum tatlım oyle kaba sarı sarı altın gelınlıkle hıc guzel durmuyor gelinden cok altınlar göz alıyor:) bende senın gıbı dusunuyorum ya ınce kıbar abartısız beyaz yada sarı beyaz set veya ıncı kupe ıncı kolye seklınde yada normaldede kullanbılecegım gene abartıdan uzak kıbar kolye kupe fılan ama kararsızım bende:))
canımmm çok sevindim tarihi almanızamerhaba kızlarbu aralar kimse yazmadı, kimler neler yaptı?biz dün nişanlımla nikah günümüzü aldık, yani artık her şey yarı resmi :) 25 Ağustos saat 17:15.nikahtan sonra özel bir davet planlıyoruz yemekli olarak.. 100-150 kişilik bir grupla geçeceğiz.haftasonu davetiye ve nikah şekeri araştırmalarına başlayalım dedik. çünkü sizin de dediğiniz gibi zamanımız azaldı, ki ev ve tadilat ile uğraşılacağı için bu zaman diliminde çok zorlanacağız.. hiçbir şeyi son ana bırakıp sıkışmak istemiyorum açıkçası..çeyiz derdim yok denecek kadar az çok şükür, ben de sermeyeceğim çeyizimi ama ne var ne yok almışım.. neredeyse tamamlanmış.yakın bir zamanda neler almışım, hangi markaları tercih etmişim bir çalışma yapabilirim sizler için.balayınızı ne yaptınız? netleştirmeyen arkadaşlarımız vardı..
çoookk uzun zaman oldu kulübe girmeyeli. Eşya araştırmasına giriştik neler neler yaptınız hepsini teker teker okuyacağımcanımmm çok sevindim tarihi almanıza bu arada ne zaman yaptınız nikah işlemlerinizi onu anlatabilir misin? neler gerekiyor kaç gün sürüyor nişanlınla berabermi başvurdunuz canım
hoş geldin cidoshumm :)
neler yaptık anlatayım..
bize gerekli evraklar şöyle sıralandı;
* Nüfus Cüzdanı aslı
* İkametgah
* 5 adet vesikalık fotoğraf (son 6 aya ait olmalı)
* Tahlil- Hekim onaylı
* Akciğer filmi- Hekim onaylı
nişanlım beni sabah erkenden sağlık ocağına bıraktı, o da kendi sağlık ocağına gitti, amacımız burada kan tahlili yaptırmaktı. ikimizin de ayrı yerlere gitmemizdeki sebep kan tahlili ve akciğer filmlerimizi sadece kendi aile hekimimiz onaylayabiliyor olması. sonra o kendi gittiği sağlık ocağında sıra beklerken okul arkadaşını görmüş, şansımıza.. sağlık ocaklarında herhangi bir tahlil yapmıyorlar demesiyle nişanlım gelip aldı beni..
özel bir hastaneye gidip ikimiz de kan tahlillerimizi ve akciğer filmlerimizi çektirdik.. bu sonuçlar öğlen 13:00 gibi verilecekti. onları beklerken vesikalık fotoğraflarımızı hallettik. saat 13:00 gibi hastaneye gidip sonuçlarımızı aldık ve aile hekimlerimize gittik onay için. özel hastaneden aldığımız kan tahlili ve akciğer filmini hekimimize gösterdik, hekimimiz de bize evlenebilir şeklinde bir sağlık raporu oluşturdu (standarta uygun).
evlendirme dairesi başvuruları saat 14:00'e kadar kabul ediyor, hızlıca geçtik daireye. önce gün alma işlemini hallediyorsun, ben saat 18:00 gibi istiyordum ama bu saat genelde kokteyl saati olduğu için veremediler bana, onun yerine 17:15'i aldım. 25 Ağustos için listeye baktığımda sadece birkaç saati boş gördüm bu arada, diğer saatlerin hepsi doluydu neredeyse.
sonra bizi aynı binada başka bir ofise yönlendirdiler burada evraklarımız incelendi, ikametgahı almamıştık bilerek çünkü artık sistemlerinden görebiliyorlarmış. ardından belediyeye yönlendirildik ücret için, haftaiçi fiyat 57 TL + haftasonu farklıyla 450TL civarında bir para ödeyip tekrar geri geldik elimizdeki dekontla. sonra dosyamızı açtı ve işlemleriniz tamamdır dedii :)
dosyamızı açan bayan nişanlıma dönerek hanımefendide bir evlilik görüyorum dedi, nişanlım kanmadı ama şakasına :)) ben de karıştırmasana oraları dedim :)
canım çok teşekkür ederim çok ayrıntılı yazmışsın
nişanlım avcılarda oturuyor, bense kartal da offff biz nasıl beraber yapıcaz
duygumutlunun 2.önerisini diyorum bende canım salon tutun orda hem kına hem düğün gibi olsun gelinliğinide giy tabi kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?