- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
yolunda gitmeyen bir şeyler var, ahuyarın ismini neden göremiyorum?
nerede ahu?
anlayamadım, üyelik iptalini istemiş, ne oldu ki?
bende geldimm uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum siteyi dayanamadım üye oldum buda 2. msjm olsun 25 ağustos gelini olucam inş:)
merhaba kızlar benımde dugunum 25 agustosta besıktasta kınamda 22 agustosta olacak ınsallah. Nıkahıda salonda kıyıcaz ama daha ayarlamadık memur ısını.daha yapmam gereken cook ısler var Allah kolaylıklar versın hepımıze
ben fatihi pek iyi bilmediğimden ana cadde üzerindeki gelinlikçileri dolaştım. class design, istanbul moda, nüansın olduğu caddeden bahsediyorum.
forumdaki bir çok konuyu takipteyim zaten, senin beğendiğin model de çok güzel. umarım hayalindeki gibi dikerler :)
tekrar merhaba canım dış cekim yapıyorlar ama album vıdeo fılan derken gene 1 300 e patlıyor. bu arada bebekde ılk gorusme ıcın mukalataya gıttım :) ortam guzeldı herkez cok cana yakındı vıdeoya fılan cektıler senın dedıgın gıbı 3 kısı odaya gırdık ıkı adam ve ortalarında ben ya yanımda kı adamlardan bırıne cok gulesım geldı makaradı baya:)) kız sordu once bana basına gelen en kotu olay fılan ben dedım babamı kaybetmem fılan neyse adama sıra geldı ona aynı soruyu sordu adam dıyo walla bacım bızım basıma hergun kotu olay gelıyor bız ıtfayecıyız eve hırsız gırdı karımın pskolojısı bozuldu adam basladı susmuyo:))) kız tmm beyfendı dıyo adam hala asuman ablamızı aılecek cok sevıyoz selam edıyozz benı secsın fılan yaa guzeldı walla bu arada bole super mını eteklı kızlar cogunluktaydı:)) bır makyajlar bır susler pusler dedım mankenlık ajansıylamı karıstırdılar acaba:)) ınsallah cagırırlar yaa katılsamm 50 bın alsam yeter:)) hayalımdekı arabayı alırımm hemencıkkkkk:))
canım ne yalan söyleyim tek görmediğim tatil yeri bodrum bende istiyorum bodruma gidelim canım orayı istiyor hatta ne zman balayı araştırmasına girsem direk bodruma kayıyor gözüm biraz zaman geçsin söylücem ben bodrumu istiyorum diye hehe belirttiğin otelide incelicem şimdi
hehe seni eğlendirmiş itfaiyeci abi ne güzel, bizim görüşmemiz çok soğuktu hiçbiri yüzümüze bakmamışlardı o 3 adam acun'un adamıymış meğer, ondan pek taviz vermiyorlardı sanıyorum.
başın sağolsun canım, nur içinde yatsın babacığın, seni o güzel gününde büyük gururla izliyor olacak..
hangi araba buu merak ettim şimdi :) inşallah kazanır kavuşursun hayalindeki arabana..
teskurler canım amın bılıyorum o olmasada benı gorecek zaten gelınlıgımle mezarına gıdecegım allah nasıp ederse.
hayalımdekı araba Mitsubishi evo9.) hızlı sevıyorumm gercı allaha cok sukur arabam var ama evlenıcegım ıcın satıcam eksıklerımı alıcam parasıyladabakalım şansss gülecekmii ama pek umudum yok 3 kere daha secılecemde bılmem nede cok kucuk ıhtımal yanı neyse artık. bu arada herkez 25 agustosa karar vermıs biz 26 agustosa gun aldık pazara denk gelıo cumada kınaya karar verdık . senınkıdemı 25 deydı?
çok güzel düşünmüşsün, o kadar çok sevinir ki, duygulandırdın beni nur..
baba konusunda çok hassasım..
allah inşallah nasip eder sana istediğin arabayı almayı, ama hız yapma çok fazla :/ bu bir tutku biliyorum ama kendini ve sorumluluğunda olduğun insanları düşün hep..
enerjini yüksek tut hep, seçilirsen izleyeceğiz seni ekranlardannn
biz de 22 Ağustos kına, 25 Ağustos nikah düşünüyoruz.
Hoşgeldin pink_ink :)
ne mutlu ya, 25 Ağustos Cumartesi günü daha bir sihirli gelmeye başladı bana
Selam nur..duyguyla yazışmalarınızı daha yeni okuyabildim,duygulandım hüzünlendim.Şunu unutmaki en azından herşeye deger bi baban varmış,sizi sevip deger veren gerçek bi baba! ben o duyguların bi lokmasını bile yaşamadım.Oyüzdn üzülme en güzel gününde onun için dahada güzel ol...Balayi içinde kesinlikle bodruma git derim,gecen yaz ordaydık ve süper geçti(evlenme teklifide alınca dahada unutulmaz bi tatil oldu bize)eglenmeyi,gecelere akmayı seviyosanız merkeze yakın bi otel bakın,çok yol çekilmiyo çünkü.
teskkurler canım haklısın beterın beterı vardır derler her zman en azından ıyı hatırlayacagım bı babam var. neyse uzucu konuları gecelım balayı olarak bodrum demıssın super fıkır bız nısalımla bundan 2 sene once bındık arabamıza akdenızde nere varsa hepsınde 2 ser gun kaldık bunların ıcınde bodrumda vardı kesınlıkle super bır yer helekı gecesı o alısverıs sokakları clublerı 2 gun kaldım hıc bısı anlamadım tadı damagımda kaldı:) halıkarnasa gıttık fılan bayıldım. ama bızım kaldıgımız yer pansıyondu arabayla gıttıgımız ıcın turkbukune fılanda gıttık gezmek gormek ıcın ama merkezde kalmıstık 5 yıldızlı oteller acayıp pahalı. ben balayı ıcın boyle 5 yıldızlı otel yerıne gene boyle bı akdenız turu yapalım dıyorum hem degısık yerlerı gorur hemde bı yere baglı kalmamıs oluruz dıe dusunuyorum ama kararsızım senın varmı tavısye edıcen balayı otelı fıyat fılan bılgı verırsen banada fıkır olur canım bakarsın balayına aynı yere gıderız :)))
Geçen yaz gittigimiz otel halikarnasın sokagının sonundaydı,5yıldızlı yemekleri,odaları,eglencesi güzeldi.Merkeze Biz çok memnun kaldık ben 6gecede bile doyamadm valla :) Dıomond of bodrum 1500tl çift kişi 6gece 7gündüze vermiştik.Ama senin düşündügünde mantıkli geze geze daha güzel yerler görme imkanınız olur,biraz yorgunlukta olur ama.Nişanlım askerde oldugu için ben bakmıyorm otellere,mayısta kararlaştırırız anca..Ama bugün çok mutluyum ben bu gece canımı görmeye gidiyorum ankaraya:)
İnşallahh..Çok kötü ve çok özlüyorum.Ama şuanda otobüsteyim yanına gidiyorum h.sonunu beraber geçiricez okadar mutluyumki :) sadece sabah kahvaltısı veren pansiyonlarda var daha uyguna.Tekne turu muhteşem bodrumun,gümbetteki barları süper,biz eglenicez diyosanız kesinlikle ..ayy ne guzel canım benım allah kavustursun inşallah hayırlısıylada tezkereyı alıp donmeyı nasıp etsın. asker yolu beklemek kolay olmasa gerek
bu arada kuzenımde ankarada asker suan allah hepsının yerdımcısı olsun. senınd dedıgın otelı bı bakım fıyat ıyımıs 6 gece ıcın 1 500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?