Premature Bebekler 25+2 de dogum yapanlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Mucizemol14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
42
33
88
33
6 ekimde 8cm acilma sebebiyle 25 hafta 6 gunluk 3uzlerimi sezaryenle dogum yaptim.bi tanesini maalesef 2 gunlukken kaybettik.diger bebegim dogumdan bir hafta sonra beyin kanamasi gecirdi ve beynindeki kanama bi sure sonra kuculmeye basladi.fakat kanama pihti yaptigi icin damarlari tikadi ve beyinde fazla su birikmesi oldu.4 gun once kucuk bi operasyonla beyindeki fazla su cekildi ve su anda durumu daha iyi.2 hafta sonra tekrar tomografi cekilicek ve fazla su varsa tekrar cekilcek.eger bu su cekilmezse doktorum hidrosefali olma ihtimali var dedi.cok sukur simdi durumu iyi.diger bebegiminde durumu stabil.sizlerden dua istiyorum bebeklerim icin

Canım geçmiş olsun inşallah bir an önce toplar miniklerin. Hidrosafali en son ihtimal en kötü ihtimalle beyine şant takıyolar baş büyümesin diye inşallah gerek kalmaz. Erken Doğumun sebebi çoğul gebelik sanırım. Canını sıkma hakkında hayırlısı olsun

Sagol canim allah razi olsun amin insallah.dedigin gibi insallah gerek kalmaz canim.şantta 2 bucuk kilonun uzerindeki bebeklere takiliyo o yuzden su anda takamiyo doktorumuz.evet canim cogul gebelikten dolayi erken dogumum oldu ama ayni zamanda idrar yolu enfeksiyonum vardi.amin cumlemizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah.allah razi olsun.

Rabbim şafi isminin hürmetine yavrularınıza şifa versin.. sağlıkla evinize dönün inşallah..

Sagol canim allah razi olsun amin insallah.dedigin gibi insallah gerek kalmaz canim.şantta 2 bucuk kilonun uzerindeki bebeklere takiliyo o yuzden su anda takamiyo doktorumuz.evet canim cogul gebelikten dolayi erken dogumum oldu ama ayni zamanda idrar yolu enfeksiyonum vardi.amin cumlemizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah.allah razi olsun.
Ben 22.haftada ikizlerimi idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle kaybettim. Çoğul gebelikte sonuç kötü oluyor maalesef. Arkadaşımda tüp bebekle ikizlere hamile kaldı 26.haftada doğum yaptı. Bir tanesi tam normal doğacağı gün küvezden çıktı şimdi pek cadı şeytan gibi maşallahh çok akıllı. Diğeri maalesef kardeşi kadar şanslı değil. Engelli

Ben 22.haftada ikizlerimi idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle kaybettim. Çoğul gebelikte sonuç kötü oluyor maalesef. Arkadaşımda tüp bebekle ikizlere hamile kaldı 26.haftada doğum yaptı. Bir tanesi tam normal doğacağı gün küvezden çıktı şimdi pek cadı şeytan gibi maşallahh çok akıllı. Diğeri maalesef kardeşi kadar şanslı değil. Engelli
Takdiri ilahi canim.allah derse onu yasicaz.insallah sag saglim saglikli bi sekilde cikmayi basarir tum bebeklerimiz

Back
X