25/09/2010 hatigenin düğün günü :))

çok güzel olmuşşsun canım mutluluğun gözünden okunuyor allah mutlu etsin sizi darısı benim başıma

canım çok güzel bi gelin olmuşsun...her gelinin olmazsa olmazı converslerinde yakışmış :) Allah mutluluğunu daim etsin..

Gerçekten çok güzel olmuşsun çokk beğendim herşey mükemmel olmuş. Ömür boyu mutluluklar:86:

Son düzenleme:
Haticem çok güzel olmuşsun ya maşaallah Saçın süper, gelinliğin çok hoş fiyonk detayı harika Sonsuz mutluluklar diliyorum canım benim

Haticem çok güzel olmuşsun ya maşaallah Saçın süper, gelinliğin çok hoş fiyonk detayı harika Sonsuz mutluluklar diliyorum canım benim

canımmmm çok sağolllll çok teşekkür ederim... sende çok güzel olmuşsun tekrar söyleyeyim... Allah hepimize mutluluk versin...

Harika saç makyaj bayıldım

çok sağol cnmm :))

masaallah cok seker bir cift siniz
mutlulukta gözlerinizden fiskirmis
en kötü gününüz hep öyle olsun insaallah
hersey cok güzel olmus belli
gelinligine bayildim buarada

Canım çokkk tatlı olmuşsun gerçekten, Allah daima mutlu etsin... Bu arada gelinliğinin altına bende bayıldım :) Nereden aldın acaba ve ne kadara?

Ooo muhteşemmm.
Gelinliğiniz,saçınız, özellikle converse'niz harikaaa
Mutluluklar

Canım çokkk tatlı olmuşsun gerçekten, Allah daima mutlu etsin... Bu arada gelinliğinin altına bende bayıldım :) Nereden aldın acaba ve ne kadara?

canımm çok sağollll.. amin hepimiz mutlu olalım inş. her zaman...
gelinliğim fatih elif akyüz moda evinden, bu model onların kendi tasarım modeli ve oranın incisi gibi bişi.. cesaretli ve farklı olmak isteyen gelinlere hitaben hazırlanmış... fiyatına gelince valla net fiyatı bilmiyorum ne yalan söyleyeyim..

Ooo muhteşemmm.
Gelinliğiniz,saçınız, özellikle converse'niz harikaaa
Mutluluklar

çokk tşekkür ederimmmmmmmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…