25/09/2010 hatigenin düğün günü :))

hatige

** h & i **
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
3.048
0
316
İstanbul
uzun zamandır forumu takip edemiyordum kızlar.. düğün günümden birkaç foto paylaşmak istedim..fotoğraf çok ama işyerimdeki pcmde olanları ekleyeceğim.. sevgiler...

Son düzenleme:
Allah ömür boyu mutlu etsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun

canım çok ama çok güzel olmuşsun.... saçın, makyajın, çiçeğin, gelinliğin, converslerin harika..

umarım çok ama çok mutlu olursun, gözlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın...

gelinliğin,saçın,başın :)gülen yüzün ,konverslerin pozların herşeyin muhteşem olmuş.Bir ömür boyu mutluluklar canım.

konverslemı durdun dugunde super yaaaaaaaaa bende cıkarmıstım topukluları baktım olmadı yorumdum zor oluo oynamak cıkardım attım oh ne guzeldı yaa

bende mi dügünümde converse giysem ney :)) zaten topuklu giymeye aliskin degilim yürüyemiyorumda topuklularla

Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin resimler cok güzel

fotolar çok güzel gelınliğin özelliklede saç rengin muhteşem
çok teşekkür ettimm :))

çok güzelsiniz maşallah
çok teşekkürler :))

Çok güzel olmuşsun mutluluklar.
Makyajın çok hoş olmuş.
2. fotoda rock forever mı diyordun
çok teşekkür ederim, evet 2. foto rock forever, içimizde var :))

Çok hoş olmuşsun,gelinliğinde çok şeker
Allah mutluluk versin
çok teşekkür ederimmm cnm :))

Allah ömür boyu mutlu etsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun
çok teşekkür ederim cnm, Amin... :))

canım çok ama çok güzel olmuşsun.... saçın, makyajın, çiçeğin, gelinliğin, converslerin harika..
umarım çok ama çok mutlu olursun, gözlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın...
çokk sağol canımmmmmmm :)) convers demek düğünlerde hayat demek :))aminnnnn cnmmmm umarım hepimiz çok mutlu oluruz.. :))

gelinliğin,saçın,başın :)gülen yüzün ,konverslerin pozların herşeyin muhteşem olmuş.Bir ömür boyu mutluluklar canım.
çokk ama çok sağolllll canım, amin.... :))

fotograflar cok hos,mutluluklar dilerim cnm bu arada ayni gun evlenmisiz:)
sağol cnm benim, evet seninle aynı gün evlendik çeyiz topiğinden hatırlıuorum seni :))

konverslemı durdun dugunde super yaaaaaaaaa bende cıkarmıstım topukluları baktım olmadı yorumdum zor oluo oynamak cıkardım attım oh ne guzeldı yaa
valla takı olayı bitti hemen converseler giyildii ve düğün boyunca eve gelene kadar da çıkarmadım ohh ne rahattııı oynamak zıplamak :))

Çok sevimli ve uyumlu bir çiftsiniz. Mutluluk hep yuvanızda olsun.
Amin.. çok teşekkür ederim..

bende mi dügünümde converse giysem ney :)) zaten topuklu giymeye aliskin degilim yürüyemiyorumda topuklularla
Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin resimler cok güzel
çok sağoll cnm..:)) valla bende alışkın değildim sevmem de zaten özel gün olmayınca giymem, ki gelinlikle ve düğün günü daha çok yorucu yanında mutlaka converse al :))

Çok güzel olmuşsun canım mutluluklar....
çok sağol canım :))

çok şeker olmuş. mutluluklar

çok teşekkürler cnm.. :))

Son düzenleme:
seni kaçak gelin senii
nerelerdeydin sen arkandan evlendik geldik sen yoktun:))
çok cici bir gelin olmuşsun makyajın saçınj sade ve güzel
gelinliğinde çok orjinalmiş
mutluluklar sana
tabiki bize de:)

seni kaçak gelin senii
nerelerdeydin sen arkandan evlendik geldik sen yoktun:))
çok cici bir gelin olmuşsun makyajın saçınj sade ve güzel
gelinliğinde çok orjinalmiş
mutluluklar sana
tabiki bize de:)

oyyyy lepimm benimmm..harbi kaçak gelin oldum çıktım ama neyseki döndüm tekrar. gerçi senin yaşadığını biliyodum cnm sewile soruyorum arada :)) ... çeyiz çeyiz derken evlendik bile... çok sağolll canımmm ben orjinal hatunum zaten hehehe şaka bi yana eminim sendee çokkkkkkkkk güzel olmuşsundur varmı foto forumdaaa baksamm :)) sanadana, banada bizee çok mutluluklar... :)) :81:

yaw sen hangi arada geldin de resim ekledin
Tüm resimler çok başka güzel eeee dındırı dındırı dıınnnda bitti. :130:
Bayıldım stüdyo resimlerinize de ömür boyu mutlulklar tabisi :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…