çok teşekkür ettimm :))fotolar çok güzel gelınliğin özelliklede saç rengin muhteşem
çok teşekkürler :))çok güzelsiniz maşallah
çok teşekkür ederim, evet 2. foto rock forever, içimizde var :))Çok güzel olmuşsun mutluluklar.
Makyajın çok hoş olmuş.
2. fotoda rock forever mı diyordun
çok teşekkür ederimmm cnm :))Çok hoş olmuşsun,gelinliğinde çok şeker
Allah mutluluk versin
çok teşekkür ederim cnm, Amin... :))Allah ömür boyu mutlu etsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun
çokk sağol canımmmmmmm :)) convers demek düğünlerde hayat demek :))aminnnnn cnmmmm umarım hepimiz çok mutlu oluruz.. :))canım çok ama çok güzel olmuşsun.... saçın, makyajın, çiçeğin, gelinliğin, converslerin harika..
umarım çok ama çok mutlu olursun, gözlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın...
çokk ama çok sağolllll canım, amin.... :))gelinliğin,saçın,başın :)gülen yüzün ,konverslerin pozların herşeyin muhteşem olmuş.Bir ömür boyu mutluluklar canım.
sağol cnm benim, evet seninle aynı gün evlendik çeyiz topiğinden hatırlıuorum seni :))fotograflar cok hos,mutluluklar dilerim cnm bu arada ayni gun evlenmisiz:)
valla takı olayı bitti hemen converseler giyildii ve düğün boyunca eve gelene kadar da çıkarmadım ohh ne rahattııı oynamak zıplamak :))konverslemı durdun dugunde super yaaaaaaaaabende cıkarmıstım topukluları baktım olmadı yorumdum zor oluo oynamak cıkardım attım oh ne guzeldı yaa
Amin.. çok teşekkür ederim..Çok sevimli ve uyumlu bir çiftsiniz. Mutluluk hep yuvanızda olsun.
çok sağoll cnm..:)) valla bende alışkın değildim sevmem de zaten özel gün olmayınca giymem, ki gelinlikle ve düğün günü daha çok yorucu yanında mutlaka converse al :))bende mi dügünümde converse giysem ney :)) zaten topuklu giymeye aliskin degilim yürüyemiyorumda topuklularla
Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin resimler cok güzel
çok sağol canım :))Çok güzel olmuşsun canım mutluluklar....
çok şeker olmuş. mutluluklar
çokkkkk güzel olmuşsunuz mutluluklar dilerimm.
seni kaçak gelin senii
nerelerdeydin sen arkandan evlendik geldik sen yoktun:))
çok cici bir gelin olmuşsun makyajın saçınj sade ve güzel
gelinliğinde çok orjinalmiş
mutluluklar sana
tabiki bize de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?