• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25/09/2010 hatigenin düğün günü :))

hatige

** h & i **
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
3.048
0
316
İstanbul
uzun zamandır forumu takip edemiyordum kızlar.. düğün günümden birkaç foto paylaşmak istedim..fotoğraf çok ama işyerimdeki pcmde olanları ekleyeceğim.. sevgiler...

Son düzenleme:
Allah ömür boyu mutlu etsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun :nazar:

canım çok ama çok güzel olmuşsun.... saçın, makyajın, çiçeğin, gelinliğin, converslerin harika..

umarım çok ama çok mutlu olursun, gözlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın...

gelinliğin,saçın,başın :)gülen yüzün ,konverslerin pozların herşeyin muhteşem olmuş.Bir ömür boyu mutluluklar canım.:nazar::nazar:

konverslemı durdun dugunde super yaaaaaaaaa:D bende cıkarmıstım topukluları baktım olmadı yorumdum zor oluo oynamak cıkardım attım oh ne guzeldı yaa :D

bende mi dügünümde converse giysem ney :)) zaten topuklu giymeye aliskin degilim yürüyemiyorumda topuklularla

Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin resimler cok güzel

fotolar çok güzel gelınliğin özelliklede saç rengin muhteşem
çok teşekkür ettimm :))

çok güzelsiniz maşallah
çok teşekkürler :))

Çok güzel olmuşsun mutluluklar.
Makyajın çok hoş olmuş.
2. fotoda rock forever mı diyordun :9:
çok teşekkür ederim, evet 2. foto rock forever, içimizde var :))

Çok hoş olmuşsun,gelinliğinde çok şeker :16:
Allah mutluluk versin :nazar:
çok teşekkür ederimmm cnm :))

Allah ömür boyu mutlu etsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun :nazar:
çok teşekkür ederim cnm, Amin... :))

canım çok ama çok güzel olmuşsun.... saçın, makyajın, çiçeğin, gelinliğin, converslerin harika..
umarım çok ama çok mutlu olursun, gözlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın...
çokk sağol canımmmmmmm :)) convers demek düğünlerde hayat demek :))aminnnnn cnmmmm umarım hepimiz çok mutlu oluruz.. :))

gelinliğin,saçın,başın :)gülen yüzün ,konverslerin pozların herşeyin muhteşem olmuş.Bir ömür boyu mutluluklar canım.:nazar::nazar:
çokk ama çok sağolllll canım, amin.... :))

fotograflar cok hos,mutluluklar dilerim cnm bu arada ayni gun evlenmisiz:)
sağol cnm benim, evet seninle aynı gün evlendik çeyiz topiğinden hatırlıuorum seni :))

konverslemı durdun dugunde super yaaaaaaaaa:D bende cıkarmıstım topukluları baktım olmadı yorumdum zor oluo oynamak cıkardım attım oh ne guzeldı yaa :D
valla takı olayı bitti hemen converseler giyildii ve düğün boyunca eve gelene kadar da çıkarmadım ohh ne rahattııı oynamak zıplamak :))

Çok sevimli ve uyumlu bir çiftsiniz. Mutluluk hep yuvanızda olsun.
Amin.. çok teşekkür ederim..

bende mi dügünümde converse giysem ney :)) zaten topuklu giymeye aliskin degilim yürüyemiyorumda topuklularla
Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin resimler cok güzel
çok sağoll cnm..:)) valla bende alışkın değildim sevmem de zaten özel gün olmayınca giymem, ki gelinlikle ve düğün günü daha çok yorucu yanında mutlaka converse al :))

Çok güzel olmuşsun canım mutluluklar....
çok sağol canım :))

çok şeker olmuş. mutluluklar

çok teşekkürler cnm.. :))

Son düzenleme:
seni kaçak gelin senii
nerelerdeydin sen arkandan evlendik geldik sen yoktun:))
çok cici bir gelin olmuşsun makyajın saçınj sade ve güzel
gelinliğinde çok orjinalmiş
mutluluklar sana
tabiki bize de:)

seni kaçak gelin senii
nerelerdeydin sen arkandan evlendik geldik sen yoktun:))
çok cici bir gelin olmuşsun makyajın saçınj sade ve güzel
gelinliğinde çok orjinalmiş
mutluluklar sana
tabiki bize de:)

oyyyy lepimm benimmm..harbi kaçak gelin oldum çıktım ama neyseki döndüm tekrar. gerçi senin yaşadığını biliyodum cnm sewile soruyorum arada :)) ... çeyiz çeyiz derken evlendik bile... çok sağolll canımmm ben orjinal hatunum zaten hehehe :9: şaka bi yana eminim sendee çokkkkkkkkk güzel olmuşsundur varmı foto forumdaaa baksamm :)) sanadana, banada bizee çok mutluluklar... :)) :81:

yaw sen hangi arada geldin de resim ekledin :57::57::57:
Tüm resimler çok başka güzel eeee dındırı dındırı dıınnnda bitti. :130:
Bayıldım stüdyo resimlerinize de ömür boyu mutlulklar tabisi :89::69:

Back