Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ettimm :))fotolar çok güzel gelınliğin özelliklede saç rengin muhteşem
çok teşekkürler :))çok güzelsiniz maşallah
çok teşekkür ederim, evet 2. foto rock forever, içimizde var :))Çok güzel olmuşsun mutluluklar.
Makyajın çok hoş olmuş.
2. fotoda rock forever mı diyordun![]()
çok teşekkür ederimmm cnm :))Çok hoş olmuşsun,gelinliğinde çok şeker
Allah mutluluk versin![]()
çok teşekkür ederim cnm, Amin... :))Allah ömür boyu mutlu etsin canım, çok güzel bir gelin olmuşsun![]()
çokk sağol canımmmmmmm :)) convers demek düğünlerde hayat demek :))aminnnnn cnmmmm umarım hepimiz çok mutlu oluruz.. :))canım çok ama çok güzel olmuşsun.... saçın, makyajın, çiçeğin, gelinliğin, converslerin harika..
umarım çok ama çok mutlu olursun, gözlerindeki gülümseme hiç eksik olmasın...
çokk ama çok sağolllll canım, amin.... :))gelinliğin,saçın,başın :)gülen yüzün ,konverslerin pozların herşeyin muhteşem olmuş.Bir ömür boyu mutluluklar canım.![]()
sağol cnm benim, evet seninle aynı gün evlendik çeyiz topiğinden hatırlıuorum seni :))fotograflar cok hos,mutluluklar dilerim cnm bu arada ayni gun evlenmisiz:)
valla takı olayı bitti hemen converseler giyildii ve düğün boyunca eve gelene kadar da çıkarmadım ohh ne rahattııı oynamak zıplamak :))konverslemı durdun dugunde super yaaaaaaaaabende cıkarmıstım topukluları baktım olmadı yorumdum zor oluo oynamak cıkardım attım oh ne guzeldı yaa
![]()
Amin.. çok teşekkür ederim..Çok sevimli ve uyumlu bir çiftsiniz. Mutluluk hep yuvanızda olsun.
çok sağoll cnm..:)) valla bende alışkın değildim sevmem de zaten özel gün olmayınca giymem, ki gelinlikle ve düğün günü daha çok yorucu yanında mutlaka converse al :))bende mi dügünümde converse giysem ney :)) zaten topuklu giymeye aliskin degilim yürüyemiyorumda topuklularla
Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin resimler cok güzel
çok sağol canım :))Çok güzel olmuşsun canım mutluluklar....
çok şeker olmuş. mutluluklar
çokkkkk güzel olmuşsunuz mutluluklar dilerimm.
seni kaçak gelin senii
nerelerdeydin sen arkandan evlendik geldik sen yoktun:))
çok cici bir gelin olmuşsun makyajın saçınj sade ve güzel
gelinliğinde çok orjinalmiş
mutluluklar sana
tabiki bize de:)