25/04/2009 a&e nişanlığımmmmm

canım benim süper olmuşsun kıyafet tek kelimeyle mükemmel:nazar:allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun :Saruboceq: eeeee artık düğün resimlerini de bekleriza.s

çok güzel olmuşsun canım renk ve model olarak benimkine benziyor sanada çok yakışmış... fiziğin uygun bu tarz elbiseye çok hoşsun...

Canım elbise cuk diye oturmuş:lepi: kısmetse nişan ne zaman?:teytey:

canım sana birşey soracağım arkadaşımın telaşı varda gelinlikçinin adresini verebilirmisin yada varsa internet sitesini. resimdeki modeller çok güzel çünkü

canım fatihte mimoza gelinlik gerçekten çok güzel dikimiii herşeyii süper çokta uygun biz sabahtan akşama kadar gezdik fatihteki en güzel nişanlığı aldığımı düşünüyorum :)))gelinliğimi de ordan alıcam büyük ihtimalle

Altay Caddesi No:1 Fatih / Istanbul
Tel : 0212 621 82 70 - 532 84 43

adresi de buymuş arkadaşlar belki lazım olur

Gelinlik gibiymiş,çok yakışmış.
Şimdi gelinliğini merakla bekleyeceğim :)

çok güzel olmuş allah tamamına erdirsin a.s.

çok beğendim vala .bende nişanımda kırmızı giymek istiyorum ama acaba nişanlılık mı giysem abiyemi sade bi elbisemi çok kararsızım .ama seninkini beğendim.aldınmı kiraladınmı çok güzelmiş

ılk resmı actım ve wawww dedım.arkadan baska resım gelıyormuydu bılmıyorum.hemen yorumumu yapmak ıstedım.kıyafetını cok begendım.allah mutlu etsın

cok güzelmiş canımm güle güle giyinnnn ve ALLAH tamaına erdirsiinnn:smiley-cool:

Back