Bu siteyi bi arkadaşım önermişti;
istediğin çoğu şeyi bulabilirsin, bulamadıklarınıda sorarsan cevap alırsın demişti.
Biraz inceledim oldukça zengin bir paylaşım sitesi, pişman olmayacağımdan eminim.
2 Çocuk annesiyim Polis eşiyim ve ev hanımıyım.
selamlarrr ben aslında cok uzun zaman önce üye olmustum ama bır türlü tekrar gırme yazma tanısma fırsatım olmazmıstı hepinize merhabar..kaydirigubbakcemile2
herkeze izmirden selamlar bir kız annesiyim ev hanımıyım,saç bakımıyla ilgili yardım ararken buldum siteyi çok hoşuma gitti takılıp kaldım ve birdaha gitmeyede hiç niyetim yok
merhabalar:)
ben ßuket..18 yaşındayım ist.da yaşıyorum..açık öğretim lisesinde öğrenciyim ama yakında alıyorum dip.ı inşallah=D yakında çalışmayı düşünüyorum..siteyi 2 gündür takip ediyorum harika bir yer.hoşbuldum şimdiden=)
merhaba bende katıldım aranıza 27 yaşımdayım ev hanımıyım 4 ay önce büyük umutlarla beklediğim kızımı elamı erken doğum yapıp kaybettim birçok tecrübe edindim sizlere sohbetlerde küçük bir faydam olursa sevinirim.umarım hoş sohbetler ederiz ve birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız
İyi akşamlar arkadaşlar ben meral.izmirden katılıyorum 2 yıllık evliyim henüz bebeğimiz yok.henüz siteyi çözmeye çalışıyorum ancak çok faydalı bir site.aranızda olmaktan mutluyum.güzel paylaşımlar
Bugün aranıza yeni kaltıldım üye oldum ama girişte biraz zorlandım .Arkadaşlar ben kendimi şöyle tanıtayım kısaca .Ev hanımıyım ,2 çocuk annesiyim ,eşimin işi nedeni ile niğdede yaşıyorum bir oğlum birde kızım var 29 yaşındayım.Bu sitede olmak inanın beni evimde gibi hissettiriyor .Sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum slmlar
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeniden katılanlardanım.Daha doğrusu eski bir üyeydim ama şifre sorunum olduğundan üyeliğimi yeni bir nickle tazeledim:)