Aslında daha önce hep düz giydim hatta dolabımda düz elbiseler baya var bu defa değişiklik istedim. 3 gün içinde iade değişim var dediler ve 160 tl ye aldım. Trendyolda vs hem hoşuma giden yoktu beğendiklerimde 300 küsür oluyordu :) artık şansımaDesen seçimleriniz kötü malesef. Düz kumaşlar daha uygun olurdu yaşınıza. Ama alınmış artik. Ve sanirim instagram butiginden. Begenmezseniz iade surecinin sıkıntılı olabileceği bir yerden. Niye guvenilir sitelerden almıyorsunuz ki?
Birde askılı türler var hep açık omuzlar sırt vs bir türlü uyanını bulamadım. Kapalı düzler de çok demode duruyor. Bunuda ani bi kararla aldım bakalımDesen seçimleriniz kötü malesef. Düz kumaşlar daha uygun olurdu yaşınıza. Ama alınmış artik. Ve sanirim instagram butiginden. Begenmezseniz iade surecinin sıkıntılı olabileceği bir yerden. Niye guvenilir sitelerden almıyorsunuz ki?
Birde askılı türler var hep açık omuzlar sırt vs bir türlü uyanını bulamadım. Kapalı düzler de çok demode duruyor. Bunuda ani bi kararla aldım bakalım
İyi yapmışsın.Her ne kadar eşim hiiç beğenmesede aldım elbiseyi kızlar bakalım inş güzel olur
Bunlar örnek zaten buna benzer daha kapalı olanlara bakabilirsinÇok teşekkürler aslında çok güzeller ama biraz açık kalıyor ya bu tarz modelller
Çok teşekkür ederimİyi yapmışsın.Önce kendin için giyin.
Yalnız Dekoltesi biraz fazla bunun. Gelince bir dene. Ben önü çok açık olursa her ihtimale karşı yarım büstiyer giyiyorum içime.
eklemiş olduğunuz elbiselerin ve bluzların hiç biri yaşınıza uygun değil bence internette harika elbiseler var modern lütfen onlardan seçinKızlar sizce böyle bi bluz ile siyah pantolon kombini nasıl olur? Önü çok çok açık duruyor onu nasıl halledebilirim terzinin yapabileceği birşey var mı? siyah atletle kapatsam abes mi olur. Model olarak çok hoşuma gitti ya. biraz kısaymış ama yüksel bel giyebilirim. Buarada köy düğünü, o yüzden önündeki açıklık rahatsız edici biraz
Bu zamana kadar gittiğim düğünlerde abuk sabuk şeyler giydiğim için bu sefer şimdiden fikir edinmeye calısıyorum gene rezil olmamak içinşimdiden çok teşekkürler
Ah bi bulabilsemeklemiş olduğunuz elbiselerin ve bluzların hiç biri yaşınıza uygun değil bence internette harika elbiseler var modern lütfen onlardan seçin
anlaşılan daha zamanınız var araştırın mutlaka bulursunuzAh bi bulabilsembirde biraz kapalı olsun derken seçenekler daralıyor iyice
Evet baya var yazın düğünleranlaşılan daha zamanınız var araştırın mutlaka bulursunuz
Aslında güzel, şık, hanım hanımcık ama yaz düğünü olacağı için pudra, pembe, mavi gibi soft renkler ve çiçekli desenler seçmelisin.Kızlarrr birde buna bakar mısınız sizce bu nasıl? Beyaz tenli saçlarımda açık tonlar olduğu için koyu renklere karar verdim açık renk gitmiyor bana. model olarak nasil sizce boyuma yaşıma uygun olur mu., içinde kaybolmayayım
KatılıyorumAslında güzel, şık, hanım hanımcık ama yaz düğünü olacağı için pudra, pembe, mavi gibi soft renkler ve çiçekli desenler seçmelisin.
Fikirleriniz için çok teşekkür ederimAslında güzel, şık, hanım hanımcık ama yaz düğünü olacağı için pudra, pembe, mavi gibi soft renkler ve çiçekli desenler seçmelisin.
Yok bluz+ kot pantolon kombini çok günlük. Köy düğünü için olmaz. Sen yine elbise bak.Fikirleriniz için çok teşekkür ederimpeki sizce elbise yerine bı tarz bluzler ile pantolon giysem nasıl olur? Özellikle şu kolu tüllü olan sırtı falanda kapalı.
Zaten öyle çok şaaşalı giyinmiyorlar pek. Ay cok soruyorum lütfen kusura bakmayın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?