- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.693
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yanlış anlamazsan bir şey sorucam. Yazın askılı giymiyor musun? Kolları çok açık dediğin için merak ettim. Bence kolları açık değil ama kollardan ziyade boyu daha sorun olur diye düşünüyorum senin için.Kızlar bunları beğendim birde ama kolları açık yaüstüne ince, yazlık beyaz bi hırkam var dirsek altına kadar kolları olan. Hafif örgü dantel gibi delikli. Ay pek anlatamadım da
Yazları terletme falan yapmıyor ama öylede olmaz dimi üstüne
![]()
Boyunu ölçtüm aslında diz hizama geliyor hatta bi tık da uzun, ben normalde kendi tarafımın düğününe gitsem bu şekilde direk giyerim elbiseyi ama eşimin akrabalari olacağı için uzun kollu giyeceğimYa yanlış anlamazsan bir şey sorucam. Yazın askılı giymiyor musun? Kolları çok açık dediğin için merak ettim. Bence kolları açık değil ama kollardan ziyade boyu daha sorun olur diye düşünüyorum senin için.
Son attıgım açık sadece aslında. Onunda kollari sorun yoksa önünün cok kapalı olması yüzümden dolayı yakışmıyor sanki banaSeçimlerin çok ama çok kötü şifon bir elbise daha güzel olur. Bunlardan kat kat daha güzel sade veya çiçekli elbiseler var. Hem çok açık olmasın deyip hem çok açık kıyafetlere bakıyorsun tutarsızsın.
Bu çiçekliler fena değil. Gündelik için olur.Kızlar bunları beğendim birde ama kolları açık yaüstüne ince, yazlık beyaz bi hırkam var dirsek altına kadar kolları olan. Hafif örgü dantel gibi delikli. Ay pek anlatamadım da
Yazları terletme falan yapmıyor ama öylede olmaz dimi üstüne
![]()
Evet olgun bir elbise. Yakışacağını sanmıyorum
Yaşınıza ve fiziğinize uygun çok güzel elbiseler bulabilirsiniz aslında. Özellikle Trendyolmilla’da envai çeşit elbise var.
Sanki daha güzel modeller bakabilirsiniz
Bence köy düğünü olduğu ve yazın olacağı için daha modern,uçuş uçuş bir şeyler tercih etmelisin.
Yaşınada daha uygun olur.
eklemiş olduğunuz elbiselerin ve bluzların hiç biri yaşınıza uygun değil bence internette harika elbiseler var modern lütfen onlardan seçin
Aslında güzel, şık, hanım hanımcık ama yaz düğünü olacağı için pudra, pembe, mavi gibi soft renkler ve çiçekli desenler seçmelisin.
Katılıyorum![]()
Kızlarrr selamlar. Gene ben gene bir elbise modeli göstermeye geldim size
Yaşınıza uygun güzel bir elbise benceKızlarrr selamlar. Gene ben gene bir elbise modeli göstermeye geldim sizetavsiyelerinizden yola çıkarak şöyle bi elbise daha buldum. Boyu tam dizimin bi parmak üstünde diyebilirim cm bilgisi alarak ölçtüm boyum 1.52 elbise 76 cm.(topuklu giyeceğim) Bu kadar kısa değil yani.
Sizce nasıl. Buarada kumral saçlı beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm sizce bu elbisede yüzüm çok soluk mu kalır renk olarak baskın değil ya koyu renklere mi yönelsem bilemedim
Çok teşekkür ederimm alıyorum ya benimde içime sindiYaşınıza uygun güzel bir elbise benceBu tarz elbiselere topuklu sandaletleri çok yakıştırıyorum
Sanmıyorum sorun olacağınıÇok teşekkür ederimm alıyorum ya benimde içime sindiama tek sorun elbise şifon ya, düğün büyük ihtimal açık alanda oynarken halay vs cekerken rüzgar eserse açılma gibi sorun olur mu
hiç bu tarz elbise giymedim bu yüzden bilemiyorum gerçi ağustos ayında olacak zaten sıcak bi ay öyle şiddetli rüzgar olmayacağı için sorun olmaz sanırım
![]()
Tamam tekrar çok teşekkür ederimSanmıyorum sorun olacağını![]()
Çok teşekkür ederim bunuda alayım içim rahat olurBen de beğendim elbiseyi çıtı pıtı
Ben bekarken mini çok giyerdim. İçine kadın boxer’ı giyerdim. Ne olur ne olmaz. Ten rengi ya da beyaz alabilirsin.
Sende açılma korkusu yaşamadan rahat rahat oynarsın.