• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 24 saat süt saklama için yardım lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mybabyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
8
0
36
Antalya
Arkadaşlar, 45 günlük bebeğim var. ekim ayında doktora derslerim başladığı ve şehir dışına çıkmam gerektiği için, gittiğim şehirde gün içinde ara ara sütümü sağıp toplamda yaklaşık 20 saat sütümü saklamam gerekiyor. bunun için kullanılabilecek bir araç/termos biliyor musunuz? okulda kantin ya da cay ocagının buzdolabını, otobüstede otobüsün soğutucusunu kullanabilirim sanırım.. ama yine de aralarda (otogara ulaşana kadar falan) ne yapabilirim? lütfen yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız? teşekkür ederim..

hayatım sıcalığı sabit tutan termos gibi kaplar var. bebek magzasına git. kesin vardır. onu rahatca kullanabilirsin

canım ben de benzer durumları yaşadım..sütünü mümkün olduğu kadar dolapta tut..taşıma sırasında da buzakülü termos çantalara koy..ben 2 buzakünün arasına sıkıştırırdım sütlerimi..tabi mümkün olduğunca hızlı olmanı tavsiye ederim yinede:)

Back