E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
ay canımmmm kıyamam.ya en son kaynanası gelmişti.acaba bi sorun felan mı yaşadılar.çok üzüldüm.kıyamam.son aydaydı zaten.mafoldumbenne yapayım abla hiç girmek istemiyorum aslında çk mutsuzumm citos u hatırlıon mu bilmiyorum ama bebegini kaybetmiş dün çk moralim bozuk hiç haberde yok...
hoşbuldum delikızz..
Selamlarrrr.....a.s.
çokşekerrr hoşbulduk canım....kızlar ciTostan mı bahsediyorsunuz?
herşeyde bi hayır varda barım acısını nasıl dindirecek.bi de kaynanası gelmişti son zaman.daha doğuma 2 ay vardı.kız sıkıntı ediyodu herşeye karışıyo diye.hatta son zamanlarda odanın kapısını kitleyip girebiliyodu internete.çok üzüldüm.Allah evlat acısı yaşatmasın kimseye.yalnız bildiğim kadarıyla böyle bebekleri ameliyatla alamıyolardı.normal doğumla doğum yaptırıyolardı.burdayımmmmm.....bilgim yok nursunazcım....ama bazen sakat olan bebekleri doğa bu yolla elimine ediyormuş....bir tanıdığın bebeğinin beyinciği gelişmediğinden doğuma 15 gün kala karnında ölmüştü...sonradan bir bebeği daha oldu ve gayet sağlıklı....
kızlar biz dışarı çıkıyoruz size iyi muhabbetler
Allah sabır versin minişim.elden bişey gelmez.çok zor bi anne için tarifi yok.nursunazcım hiçkimse bilmiyor neden olduğunu kimsede de tel.i yok..
napayım ablacım evdeyim kursa yazıldım bi işten haber bekliyorum cumaya kadar haber vericekler işte dua et nolur kardeşine sen neler yapıosun?