24 Saat aktif Geyik hattna hogeldiniz

• Konu Sahibi elmaninsapiarmutuncekirdegi
  • Başlangıç Tarihi
önemli değil canım
valla daha kahvaltı yapmadım ben
böyle görünce gidip yapasım geliyo

önemli değil canım
valla daha kahvaltı yapmadım ben
böyle görünce gidip yapasım geliyo

en sevdiğim çğün kahvaltıdır canım.hele pazar sabahları çoook özen gösteririm koca da olunca.benimkinin iştahı çok açıktır.o yerken ben mutlu olurum.evde ne var ne yok çıkarırım,katar karıştırır hazırlarım.bazan cumartesiden tedarik ederim eksilerimi.yufka,pastırma filan.taze domates biber,hele patates kızartması,bi de fırında mantarlı,kaşarlı,tereyağlı kızartma.ama bu günlerde hep deprem var konyada.o tedirginlikle,pazarları evde olunca,bazı şeyleri unutuyorum.yazarken aklıma geldi şimdi.şu depremler bi bitseydi hayırlısıyla.hergün en az 3 şiddetinde sallanıyoruzdelikafadulden

günaydın canıııım
kumhavuzu_gunaydin.jpg

mantaryemekleri.jpg

işte benim pazar sabahları kahvaltıdaki spesiyalim.olmazsa olmaz

en sevdiğim çğün kahvaltıdır canım.hele pazar sabahları çoook özen gösteririm koca da olunca.benimkinin iştahı çok açıktır.o yerken ben mutlu olurum.evde ne var ne yok çıkarırım,katar karıştırır hazırlarım.bazan cumartesiden tedarik ederim eksilerimi.yufka,pastırma filan.taze domates biber,hele patates kızartması,bi de fırında mantarlı,kaşarlı,tereyağlı kızartma.ama bu günlerde hep deprem var konyada.o tedirginlikle,pazarları evde olunca,bazı şeyleri unutuyorum.yazarken aklıma geldi şimdi.şu depremler bi bitseydi hayırlısıyla.hergün en az 3 şiddetinde sallanıyoruzdelikafadulden

inşallah biter ya:Saruboceq:

ne güzel görünüyorlarr
canım ben mantarların sapını cıkarıp,o oyuk kısmına biraz eritilmemiş tereyağı üzerine de ince dilim kaşar koyup atıyorum fırına.bu sanırım patates de rendelemiş.ama her halukarda muhteşem oluyo kahvaltıda.bi de patateslisini deneyim bakalım

inşallah biter ya:Saruboceq:
amin elifcim.biz konyada hiç yaşamadık depremi yıllardır.şimdi her gün sallanıyoruz.alıştık sayılır ama tedirginliğim büyük bi depremin habercisi mi bu sarsıntılar onu bilmiyorum.inan sadece çocuklarım geliyo aklıma ilk.kocayı attım yataktan.geceleri iki kızımla uyuyoruz koca yatakta.hani bişey olursa onlara sarılacam hemen diye.çok zor canım.Allah kimseye yaşatmasın:gitme:

kimse yok muuuuuu

nasılsınız arkadaşlar?

amin elifcim.biz konyada hiç yaşamadık depremi yıllardır.şimdi her gün sallanıyoruz.alıştık sayılır ama tedirginliğim büyük bi depremin habercisi mi bu sarsıntılar onu bilmiyorum.inan sadece çocuklarım geliyo aklıma ilk.kocayı attım yataktan.geceleri iki kızımla uyuyoruz koca yatakta.hani bişey olursa onlara sarılacam hemen diye.çok zor canım.Allah kimseye yaşatmasın:gitme:

üfffffffff çok kötü bir durum ya
insanı sadece psikolojisi ve düşüncesi yıkarsenağlama

ben varııımmmmm......Nursunaz nasılsın?

elif hoşgeldin canım....

ben varııımmmmm......Nursunaz nasılsın?
çok şükür canım.Allah bu günümü aratmasın.deprem dışında iyi sayılırım.herşey aynı tek yeni şey arabam.yeni araba aldım çok mutluyum.Allah borcunu kendim ödemeyi nasip etsin inşaAllah.kimseye muhtaç olmadan.sen nasılsın:nazar:

güle güle kullanın arabanızı...kazasız belasız inşallah.....:Saruboceq:depremler devam ediyor mu nursunaz? geçmiş olsun....psikolojinizi bozmayın....

herkese günaydın bu sabah asabiyim

güle güle kullanın arabanızı...kazasız belasız inşallah.....:Saruboceq:depremler devam ediyor mu nursunaz? geçmiş olsun....psikolojinizi bozmayın....

evet canım.her gün mutlaka sallanıyoruz bikaç kez.dediğim gibi en çok kızlarım için üzülüyorum.onları hayttaki herşeyden çok severim.ama bunu bi çaresi yok.ne olacağını bilmeden tedirginlikle yaşıyoruz

X