Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemli değil canım
valla daha kahvaltı yapmadım ben
böyle görünce gidip yapasım geliyo
günaydın canıııımgünaydın
işte benim pazar sabahları kahvaltıdaki spesiyalim.olmazsa olmaz
en sevdiğim çğün kahvaltıdır canım.hele pazar sabahları çoook özen gösteririm koca da olunca.benimkinin iştahı çok açıktır.o yerken ben mutlu olurum.evde ne var ne yok çıkarırım,katar karıştırır hazırlarım.bazan cumartesiden tedarik ederim eksilerimi.yufka,pastırma filan.taze domates biber,hele patates kızartması,bi de fırında mantarlı,kaşarlı,tereyağlı kızartma.ama bu günlerde hep deprem var konyada.o tedirginlikle,pazarları evde olunca,bazı şeyleri unutuyorum.yazarken aklıma geldi şimdi.şu depremler bi bitseydi hayırlısıyla.hergün en az 3 şiddetinde sallanıyoruzdelikafadulden
canım ben mantarların sapını cıkarıp,o oyuk kısmına biraz eritilmemiş tereyağı üzerine de ince dilim kaşar koyup atıyorum fırına.bu sanırım patates de rendelemiş.ama her halukarda muhteşem oluyo kahvaltıda.bi de patateslisini deneyim bakalımne güzel görünüyorlarr
amin elifcim.biz konyada hiç yaşamadık depremi yıllardır.şimdi her gün sallanıyoruz.alıştık sayılır ama tedirginliğim büyük bi depremin habercisi mi bu sarsıntılar onu bilmiyorum.inan sadece çocuklarım geliyo aklıma ilk.kocayı attım yataktan.geceleri iki kızımla uyuyoruz koca yatakta.hani bişey olursa onlara sarılacam hemen diye.çok zor canım.Allah kimseye yaşatmasın:gitme:inşallah biter ya:Saruboceq:
amin elifcim.biz konyada hiç yaşamadık depremi yıllardır.şimdi her gün sallanıyoruz.alıştık sayılır ama tedirginliğim büyük bi depremin habercisi mi bu sarsıntılar onu bilmiyorum.inan sadece çocuklarım geliyo aklıma ilk.kocayı attım yataktan.geceleri iki kızımla uyuyoruz koca yatakta.hani bişey olursa onlara sarılacam hemen diye.çok zor canım.Allah kimseye yaşatmasın:gitme:
çok şükür canım.Allah bu günümü aratmasın.deprem dışında iyi sayılırım.herşey aynı tek yeni şey arabam.yeni araba aldım çok mutluyum.Allah borcunu kendim ödemeyi nasip etsin inşaAllah.kimseye muhtaç olmadan.sen nasılsınben varııımmmmm......Nursunaz nasılsın?
güle güle kullanın arabanızı...kazasız belasız inşallah.....:Saruboceq:depremler devam ediyor mu nursunaz? geçmiş olsun....psikolojinizi bozmayın....