Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu 24 m2'lik Ev

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Misty Day

she wolf
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
2.835
4.188
198
Barcelona'da bir apartmanın izbe çatı katını tek kişilik fonksiyonel bir daireye dönüştüren Christian Schallert'in videosu.Evin bütün fonksiyonlarını dolapların içine gömmüş böylece kullanım alanından tasarruf etmiş.
[video=youtube;juWaO5TJS00]http://www.youtube.com/watch?v=juWaO5TJS00[/video]

o balkonu içeri katsaymış keşke.o bölümede kanape koyardı. çünkü adam gibi bir oturma yeri yok.
ayrıca duş kısmınıda buzlu camlı yapsaymış.içerde oturan banyo yapanı görecek.

-Tv. keyfi yapayım şöööyle bir kanepeme gömüleyim diyeceksiniz ama kuru tahta üstüne serili koyun postumuz var çok şükür.

-Her neyse postumuzun üstünde sereserpe,aşırı derece komforlu birşekilde yayılırken uyuya kalmışız,uykumuz açılmadan yatağımıza gidelim diyeceksiniz,balkonun altına itilmiş bir yatağımız var,daha onu çekeceğiz,yastık yorganı biryerlerden çıkaracağız..

-Uyuyoruz,uykumuzdan deli gibi susayarak uyanmışız,mal gibi tüm kapaklara bakıyoruz,hangisi neydi,buzdolabı nerdeydi diye..

-Yine duvarın içinden çıkan 1 yemek masamız,totomuzun altına koyabileceğimiz bir koyun postumuz var çok şükür ve 2 de kırmızı sandalyemiz,
artık 3-4 kişiye yemek davetleri verebiliriz,ancak haydi kahvelerimizi şurada alalım derseniz,4 kişi boncuk gibi dizilebilecek koyun postumuz var çok şükür :40:

Şaka gibi ya,ben bu eve tek başıma asla sığamam..

Misal;
Christian'cim ayakkabılık nerde canım bana çok lazım da,
peki o bir kapaklık giysi dolabına,yazlık-kışlık,montlar,abiyeler vs.hepsi sığabilecek mi?
Peki takılarımı,tokalarımı,kukuletalarımı nereye koyacam canım..
Heee temizlik malzemeleri,vileda,elektirk süpürgesi vb. gereçler nerdeydi,temizlik yapmayak mı şimdi hiç,zaten yatağa
ayakkabılarınlan yatıyorsun iyice irite ettin beni..

Bu eve bekar bir erkek bile sığmaz...
evet.. :1:

-Tv. keyfi yapayım şöööyle bir kanepeme gömüleyim diyeceksiniz ama kuru tahta üstüne serili koyun postumuz var çok şükür.

-Her neyse postumuzun üstünde sereserpe,aşırı derece komforlu birşekilde yayılırken uyuya kalmışız,uykumuz açılmadan yatağımıza gidelim diyeceksiniz,balkonun altına itilmiş bir yatağımız var,daha onu çekeceğiz,yastık yorganı biryerlerden çıkaracağız..

-Uyuyoruz,uykumuzdan deli gibi susayarak uyanmışız,mal gibi tüm kapaklara bakıyoruz,hangisi neydi,buzdolabı nerdeydi diye..

-Yine duvarın içinden çıkan 1 yemek masamız,totomuzun altına koyabileceğimiz bir koyun postumuz var çok şükür ve 2 de kırmızı sandalyemiz,
artık 3-4 kişiye yemek davetleri verebiliriz,ancak haydi kahvelerimizi şurada alalım derseniz,4 kişi boncuk gibi dizilebilecek koyun postumuz var çok şükür :40:

Şaka gibi ya,ben bu eve tek başıma asla sığamam..

Misal;
Christian'cim ayakkabılık nerde canım bana çok lazım da,
peki o bir kapaklık giysi dolabına,yazlık-kışlık,montlar,abiyeler vs.hepsi sığabilecek mi?
Peki takılarımı,tokalarımı,kukuletalarımı nereye koyacam canım..
Heee temizlik malzemeleri,vileda,elektirk süpürgesi vb. gereçler nerdeydi,temizlik yapmayak mı şimdi hiç,zaten yatağa
ayakkabılarınlan yatıyorsun iyice irite ettin beni..

Bu eve bekar bir erkek bile sığmaz...
evet.. :1:

içimi okumuşsun,süper tespitler :1:

içimi okumuşsun,süper tespitler :1:

İzlerken bile buraya dar geldim :1:

Christian'cım robotlar için ev yapmış..
Bunlar sadece yiyor,içiyor,mıçıyor,uyuyor o kadar..

okypete ne kadar derin düşünüyorsun yahuu..
Çözümü var;

''hey arkadaşlar arkanızı dönün bi'' diyorsun,o sırada duşunu alıyorsun,
aslında klozeti de orta yere koymamasına şaşırdım ve hatta çok kınadım,hiç yaratıcı değil :ssz:

Son düzenleme:
benim anlamadığım mutfağın yada buzdolabının lavabonun önü neden dolaplarla örtülü.yani niye iş çıkarıyoruz kendimize. dolabı açmakla uğraşıyoruz. o dolaplar estetikte değil. koca bir blok resmen. bir hareket yok. bir açıklık yok. yani ok yerden tasarrufta. mutfak denen şeryin önüne dolap konunca yerden tasarrıuf edilmiyorki.
yermi istiyorsun. kat balkonu. koy kanapeyi. hiç olmazsa işlevi olsun balkonun. balkon olmayıversin . ama ev sadece koca bir boşluktan ibaret.dolaplardan oluşan.
sadece bir ahşap sıra var. onada post koymuş.
yani 25 m2 lik evler var istanbulda. studyo daire. ama bu kadar işlevsiz değil.

Son düzenleme:
Back
X