Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de o yüzden sordum şimdi mi diye öyle bir haber olsaydı yeni görürdüm diyeKasetten mi yayinladilar demek istiyorsun? O kadar cok sayfa acik ki onumde, olabilir. Ama ben inaniyorum, bu is henuz bitmedi. Yarina belli olur hersey..
Mune Twitter hesabım yok ama instagram yıkılıyor. İnsanları saatler önce sokaklara çağırdı. Ona inandılar ve gittiler. Bunca saat 1 dk bile konuşmaması gerçekten tuhaf. Allah korusun yazıldığı gibi başına bişey gelmesini istemem. Ama eğer sadece kaybettiği için çıkmıyorsa yazıklar olsun. Mesajla bilgi mi verilir? Hiç yapamıyorsan telefonla bağlan. Olmadı bilemiyorum. Erdoğan balkon konuşması yapıyor.ysk resmi olmayan sonuçları onayladı, cb Erdoğan dedi, daha neyi bekliyor?yarın 12:00 ne demek, kahve gününe gider gibi saat vermiş bide.Allah muhafaza öyle birşey olmasın, Muharrem bey ve Kılıçdaroğlu çıkıp bir konuşma yapmalı o zaman, halk bekledikçe sinirler gerilir, istenmeyen olaylar yaşanır, kriz yönetimini iyi yapmaları gerekir şu aşamada.
YSKnin resmi web sayfasina girebiliyor musunuz orada? Bir bakayim dedim, sayfa acilmiyor.Öyle muhtemelen.
Bülent Tezcan o konusmayı sonuclar acıklanmaya basladıktan yarım saat sonra falan yaptı cunku.
Sonra bir kere daha yaptı benzerini.
Ve sonrasında pufff
YSKnin resmi web sayfasina girebiliyor musunuz orada? Bir bakayim dedim, sayfa acilmiyor.
yok giremedim hiçYSKnin resmi web sayfasina girebiliyor musunuz orada? Bir bakayim dedim, sayfa acilmiyor.
Ben giremiyorum. Link kopyalayip koyabilir misin, belki belli sayfalarina giriliyordur.Giriliyor
Mune Twitter hesabım yok ama instagram yıkılıyor. İnsanları saatler önce sokaklara çağırdı. Ona inandılar ve gittiler. Bunca saat 1 dk bile konuşmaması gerçekten tuhaf. Allah korusun yazıldığı gibi başına bişey gelmesini istemem. Ama eğer sadece kaybettiği için çıkmıyorsa yazıklar olsun. Mesajla bilgi mi verilir? Hiç yapamıyorsan telefonla bağlan. Olmadı bilemiyorum. Erdoğan balkon konuşması yapıyor.ysk resmi olmayan sonuçları onayladı, cb Erdoğan dedi, daha neyi bekliyor?yarın 12:00 ne demek, kahve gününe gider gibi saat vermiş bide.
Çok üzgünüm
http://www.ysk.gov.trBen giremiyorum. Link kopyalayip koyabilir misin, belki belli sayfalarina giriliyordur.
Bir de aklımın almadığı ne biliyor musun? Bu adam 1 oy için 48 saat sandalye üstünde bekledi. Şimdi? Kaybetmekten ziyade sahipsiz, kimsesiz kalmış gibi olmak üzüyor.Haklısınız, iyi parti ve chp seçmenine YSK açıklaması öncesinde bile bir ön açıklama, en azından seçim sonuçları ne olursa olsun bizimle birlikte olduğunuz, bize inandığınız, oylarınızla desteklediğiniz için teşekkür ediyorum demesi gerekirdi Meral hanımla Muharrem beyin, sonra hakikaten sayılmayan oylar varsa beklenmeye devam edilirdi, ortada bilinmeyen bir durum varsa onun içinde hukuki bir durumsa yargı yoluna gidilir, seçmen ara ara bilgilendirilirdi, böyle şeyler gönül almadır, seçmeni motive eder, seçmenleri de üzüldü kuşkusuz, üzüntüleri inandıkları liderlerin açıklamasıyla biraz olsun hafiflerdi.
CHP'de il veya ilçe teşkilatlarında çalışan birileri varsa bu eleştirileri okurlar umarım, bu gibi durumlarda seçmenlerinin gönlünü almayı bilmiyorlar, tamam birşeylerin mücadelesini veriyor olabilirler belki şu saatlerde, ama bir küçük teşekkür konuşması dahi yetecek bu insanlara, kriz yönetiminde sınıfta kalıyorsunuz maalesef.
İşte kendiniz de yazmıssınız emin konusulup yarım saat sonra ortada bırakılmasını kabul etmiyorum diye.
Bu işte anlayamadıgım.
Bunu yapan Kılıcdaroglu olsaydı coktan uyumustum. Muharrem İnce olunca kabullenemiyorum bu davranısı.
İnce ve iyi partiye verdim oyumu ikisinden de ses yok.
Bir acıklamayı hak etmedik mi, sinirlerim bozuluyor belki abartıyorum bilmiyorum.
Tesekkurler.. Denedim ama burdan da acilmadi. Neyse..
Tesekkurler.. Denedim ama burdan da acilmadi. Neyse..
Ben de mi sıkıntı var bilmiyorum ama nette sıkıntı vat. Mesajları kafasına göre gönderiyor
Sürekli lesiliyor ve yeniden bağlanıyor. Gönder demediğim halde tekrar tekrar gönderiyor.Nasıl kafasına göre