Twitterda şuan neler okuyorum bi bilseniz aklınızı kaçırırsınızyok ama engelde olamıyorum kendime okudukça okuyorum yakındır benim kafayı yemem
Yani bu durum keyifleri yoktuyla açıklanabilecek bi durum değil ya 1 dklık açıklama bişi kimseden yok hiç ses yok çok tuhaf abla çokYSK ve ilçe seçim merkezlerinde bekleyenler olduğu doğru, bizim tanıdıklardan da bekleyenler varmış çünkü, daha sayılmadık oylar var deniyor ama sayılmayan oy sayısı 40 milyon dendi ama bunu diyenler benim bildiğim tanıdığım insanlar değil, o yüzden doğruluğunu teyit edemiyorum, abartı bir rakam ama hala sayılmamış oylar var demek ki ne kadarı sayılmadı çıkar ortaya.
İttifaktan niye sadece Karamollaoğlu açıklama yaptı, diğerlerinde ses soluk yok, keyifleri yoktur ama buradan da oy verenleri okuyunca seçmenine de hak veriyorum, bir teşekkür konuşması hak ediyorlardı, bakalım yine herşeyin bir açıklaması vardır diyorum, yarın düğüm çözülür.
Evet, az once kendi verilerini paylasti. Tayyip onde ama ikisi de yuzde 40larda..şimdi mi oldu bu?
Sizlere de hak veriyorum, seçmen olarak bir açıklama bekliyorsunuz ama ne olup bitiyor bilmiyoruz ki? Daha oyların hepsi sayılmadı diyen ve YSK önünde bekleyen bir kitle var, bir yandan YSK resmî olmayan sonuçlara göre Erdoğan salt çoğunluğu sağladı diye açıklama yapıyor, Cumhurbaşkanı balkon konuşması Ankara da olacak demiş, halk tv başka birşey diyor, ben yarın herşeyin netleşeceğini düşünüyorum, suskunluğun sebebi çıkar, herkes sırra kadem bastı, hayırlısı ne diyelim.Yani bu durum keyifleri yoktuyla açıklanabilecek bi durum değil ya 1 dklık açıklama bişi kimseden yok hiç ses yok çok tuhaf abla çok
Kaybettiği için çıkmamazlık yapacağına pek ihtimal vermiyorum. kim ne yapacak ki çıksa, mücadelesini gördük çünkü iktidarı savunan bazı insanlar bile İnce'nin bu mücadelesini takdir etti. Kazanamamış olması büyük bi hayal kırıklığı yarattı ama çıksa konuşsa herkes onu alkışlardı ben öyle düşünüyorum sosyal medya yorumlarından onu anlıyorum.Halk sokaklarda, inceyi görmeden dağılmayız diye bekliyorlar.ortalık karışacak diye çok korkuyorum.
Kaybettiği için çıkmıyor desem, kılıçdaroğlu çıkardı. Her seçimde çıkmadı mı?
Allah sonumuzu hayır etsin.
Olur mutlaka, maşallah burayı okuyunca başka yerden haber almaya gerek kalmıyor, online haberi ajansı gibi herkes.Buraya, açıklama gelirse link atın olur mu?
Hepinize iyi geceler hanımlar.
Evet, az once kendi verilerini paylasti. Tayyip onde ama ikisi de yuzde 40larda..
Size muhalif olan bir seçmen değilde tamamen insani olarak ve tüm saygımla soruyorum, yani tam olarak neresini anlamadınız?Ben de.
Artı olarak sandıkları bırakmayın 2.tura kalacak diye emin konusmalarının yarım saat ardından kazandı mesajını da anlamıyorum.
Allah muhafaza öyle birşey olmasın, Muharrem bey ve Kılıçdaroğlu çıkıp bir konuşma yapmalı o zaman, halk bekledikçe sinirler gerilir, istenmeyen olaylar yaşanır, kriz yönetimini iyi yapmaları gerekir şu aşamada.Halk sokaklarda, inceyi görmeden dağılmayız diye bekliyorlar.ortalık karışacak diye çok korkuyorum.
Kaybettiği için çıkmıyor desem, kılıçdaroğlu çıkardı. Her seçimde çıkmadı mı?
Allah sonumuzu hayır etsin.
Kasetten mi yayinladilar demek istiyorsun? O kadar cok sayfa acik ki onumde, olabilir. Ama ben inaniyorum, bu is henuz bitmedi. Yarina belli olur hersey..Geriden mi geliyor sizin yayın acaba
Size muhalif olan bir seçmen değilde tamamen insani olarak ve tüm saygımla soruyorum, yani tam olarak neresini anlamadınız?
Yani her seçim olan olay yine oldu. Çıktılar kesin biz kazandık dediler, emin konuştular, insanları umutlandırdılar. Sonuç yine hüsran yine hüsran. Bir değil iki değil beş değil... sürekli aynı şeyi yapıyorlar.
Ben akp ye oy veren bir insanım. Ama ister inanın inanmayın yakın çevremde çok sevdiğim muhalif insanlar var. Ve onların bu derece emin konuşulup yarım saat sonra ortada bırakılmasını ben kabul etmiyorum. Ayıptır başka hiçbir şey değil...
Kasetten mi yayinladilar demek istiyorsun? O kadar cok sayfa acik ki onumde, olabilir. Ama ben inaniyorum, bu is henuz bitmedi. Yarina belli olur hersey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?