Bazıları beyin hammallığı yapıyor işte düşünemiyor ki düşünme yetisi olsa zaten herşey farklı olacak. Bu halk bu yüzden yıllardır sürünüyor.hayır adam utanmadan çıkmış seçimden sonra patatesin soğanın fiyatlarını düzelteceğiz diyor.
e madem yapılabiliyor yap. seçim şantajı niye?
amacın ne ülkeye vatandaşa hizmet mi reise hizmet mi?
Eğlencelidir olmasın o ?Dogrulari biliyorsan
yalanlari dinlemek eylencelidir
Hiç güleceğim yoktu yaa
Yani başka herhangi biri gelirse içiniz rahat öylemi. Valla AKP den önce digerleri vardi ama ülkenin durumu ortadaydı.düşmanlık değil ki bu.
adaletinize, dürüstlüğünüze güvenmiyoruz.
yaptıklarınız yapacaklarınıza teminat olduğu için yani
Ak parti degil o belli bi kere:) adam kendi kuyusunu kazmaz dimiPatatesleri kim atmış?
Ama Allah din kitap gezerler....Ooo hırsızlık sorun değil, yine biz suçluyuz sahip olamadık
Şimdi neden o partiye oy verildiğini çözdüm galiba.
Hile karistiriyosa akp gunahlari boynuna.. peki tarladaki pattislere ne yorum yapiyosun ablacim? Sence karsi takim cok mu guvenilir:)
Kim atmış diye sordum kim atmamış diye değil? Net olmayan şeylerde iddialı konuşmak niye?Ak parti degil o belli bi kere:) adam kendi kuyusunu kazmaz dimi
Ah ah ah şimdi çok mu iyi ,iyi mi görüyorsunuz,vah vah vah yazık ülkeme hem çok çok yazık yazık yazıkYani başka herhangi biri gelirse içiniz rahat öylemi. Valla AKP den önce digerleri vardi ama ülkenin durumu ortadaydı.
Yani başka herhangi biri gelirse içiniz rahat öylemi. Valla AKP den önce digerleri vardi ama ülkenin durumu ortadaydı.
Muhalefet atmistir.. belkide katil boyle dusunmemizi istoyodur ne dersin?Kim atmış diye sordum kim atmamış diye değil? Net olmayan şeylerde iddialı konuşmak niye?
hmmm kendi çalıp kendi oynamak derler bizum buralarda. Belliki coban salatanın sirkesi ağır gelmiş sizeDüz düşünmek yerine kapsamlı düşünseniz bir de
Neden sandıkları korunmak zorunda acaba? Dimi? Daha önce türlü vukuatlar yaşanmasa neden "sandık koruma" gibi bir durum olsun?
Hala oy çaldırıyorlarsa diye kendi ağzınızla söylediniz bir de
Ülke yaşanacak halde dimi? Market pazar falan aşırı normal? Soğan patates bile alamayacak duruma geldi millet
Madem yönetim iyi olacak neden şimdiye kadar yapmadı? Milletin onayını mı bekliyorlar ülkeyi yoluna sokmak için?
Havaya duvara konuşuyorum zira sabit ve düz fikirlerin ayıkabileceği bir mesaj değildi şu an yazdıklarım
Katil kim peki? Katil mi muhalefetlerin attığını düşünmemizi istiyor yani?Muhalefet atmistir.. belkide katil boyle dusunmemizi istoyodur ne dersin?
Bi arkadaşınız demin düz düşünmek demişti.O size detaylı düşünmeyi açıklasın.İyi çalan kazansın diyorsunuz..O da ayrı bir bakış açısı tabi.
Bakin burda ak partililer erdogani savunur chp lilerde inceyi:) ben bi tarafi yakin hissetsemde suphe duyarim iki tarafada.. belki ak parti atti patatesleri ve magduru oynuyo.. neden olmasin?Katil kim peki? Katil mi muhalefetlerin attığını düşünmemizi istiyor yani?
Ayrıca 1 muhalefet yok ki.Bakin burda ak partililer erdogani savunur chp lilerde inceyi:) ben bi tarafi yakin hissetsemde suphe duyarim iki tarafada.. belki ak parti atti patatesleri ve magduru oynuyo.. neden olmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?