Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Kabataş'ı unutmayalım lütfen :))

Bizim duyamadığımız göremediğimiz göklerden gelen şu ses ne acaba.
Ahh binali hocam ahhh. Biz onu İzmir’e belediye başkanı bile seçmedik.

Vay efendim Muharrem İnce niye genel başkan olmamışttaa. İşte büyük oyunu boozzzduuk hep sizmi bozcanız.
sizin Cumhurbaşkanı seçtiğiniz kişi gidip bir partiye genel başkan olmayı tercih etti. Biz Muharrem İnce yi direk cumhurbaşkanlığına layık gördük
Millet bööök oyunu gördü artıhhh!

Muharrem İnce o kadar kendinden emin ki dün ki konuşmasında aday gösterildiğinde direkt Kemal Kılıçdaroğlu'na "Parti başkanlığını vermedin ama en büyük koltuğu veriyosun şimdi"dediğini anlattı.
Bilmezler azizim derdimizin koltuk sevdası olmadığını

Ahahha ayni sozu burda biri yazmis begenenlerden biri de akpli oldugumu nerden cikariyorsunuz deyip duruyor

Onlar A haber izledikleri için pek bilmezler azizim

Dün Muharrem ince, Büyük dedesinin Çanakkale savaşına giderken nenesine hediye ettiği çakısını cebinden çıkardıya ahhh dedim, işte aradığım Cumhurbaşkanı Gerçek, yerli ve milli...

Muharrem incenin bu videosu, onun çıkarları söz konusu olunca nasıl dava arkadaşlarını satacagını yok sayacağını gösteriyor!!...
Adaylığını koymadan önce, chp ve chp genelbaşkanına tek kelime etmeyen şahıs, adaylığını koyup seçilmeyince, çorap söküğü gibi söküldü ve tek tek itiraflarını sıraladığına şait olduk!!!...
BİZLER, Dava arkadaşlarımızı Satmayız!..
Eğer dava arkadaşımızın da, davaya zarar verdiğini ve hatasını görürsek de, tek kalemde siler atarız!!!..
Bir öyle bir böyle konuşup da, tutarsız davranmayız.

Kandırılmak ve hata yapmak ayrıdır.AMA Hatalarından ders çıkarıp da, doğru yola dönmek ayrıdır. Habil ile Kabilde kardeşti.Kabil Habili öldürdü ve kardeşlik bitti!!..
Erdoğanın dün kardeşim dediği yol arkadaşları da, bu ülkeye ihanet ettiyse şayet, kardeşlik BİTMİŞTİR!!!..
Geçmişi iyi araştırın ve fetonun devlet içine sızması ne zaman başlamış iyi ÖGRENİN Derim!!!..
feto terörüst başının, abd kaçmasına ve güçlenmesine kim yardım etti?
fetonun, şayet bana şefaat hakkı verilseydi, kime şefaet ederim dediği insan kim, iyi ÖGRENİN Derim!!..
Feto denen terörüstün,devlet içine sızması 90 yıllarda başladı ve şefaetci olacagı şahıs döneminde de, ZİRVE YAPTI!!!..

O işleri geçeceksiniz hanımefendi...Ben sorumun cevabını alayım... Neden akp içindeki fetöcülerrr yargılanamdı... Nerden biliyorsunuz içeri tıkılan insanların hatalarından ders çıkarmayacağını? Bu fırsatı neden diğerlerine tanımadılar? Muharrem İnce nin aday olması neden rahatsız etti anlamadım.... Satmamış ki dava arkadaşlarını cb adayı olabilmiş... Ayrıca vallaha öyyyleee güzel sattınız ki dava arkadaşlarınızı seçilmişleri indirdiler... Daha ne olsun..? Ahmey Davutoğlu, Kadir Topbaş, Melih Gökçek...neymişşş metal yorgunluk? Metal yorgunluksa en baştaki yorgunluk sebebi metal nolcak?

Gerçekten mi. Yani sınav sorularına çalarken, haksız hukuksuz insan yargılarken, gizli dinleme yaparken, hakları olmayan yerlere liyakat yer edilerek getirilirken " millete ihanet etmiş " olmuyorlardı ama ne zaman akplilerin ıktıdarına dokundular o zaman " millete ihanet" ettiler öyle mi? Çünkü millet denilen şey sadce AKPlilerden oluşuyor öyle değil mi? Artık bu canımızı ortaya koyduk lafları da sıktı, iktidar da CHP olsaydıda zaten böyle on saflarda demokrasi nöbeti tutar, destan yazardınız değil mi? Öyle demokratik öyle demokrasıye saygılısınız

Yorumu okuyunca aklıma şu atasözü geldi :)))
Kasnak yuvarlandı elek oldu. Eski ...............
Gece gece...
Adamın Prof. luğu da şimdinin beğenmediği geçmişin baş tacı zümrenin liyakatsiz torpilli proflugu...

Başkanlığa Geliş Tarihi 15/02/2007
Önergenin Özeti Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve 60 Milletvekilinin; kamu yönetiminde vasıfsız kadrolaşmaya giderek yürütme yetkisini hukuka aykırı kullandığı, İçişleri Bakanlığı üzerindeki gözetme ve düzeltici önlemleri alma yükümlülüğünü yerine getirmeyerek görevinin gereklerine aykırı hareket ettiği, bazı asayiş olaylarındaki tutumuyla suç delilleri ve adil yargılamaya yönelik hükümlere muhalefet ettiği iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında; Emniyet Teşkilatında hukuk dışı gizli kadrolaşmaya göz yumarak keyfi uygulamalara yol açtığı, görevinin gereklerini yerine getirmeyerek asayiş olaylarına neden olduğu ve yönetim zafiyeti oluşturduğu, bazı asayiş olaylarıyla ilgili soruşturma ve kovuşturmalarda suç delillerine ve adil yargılamaya yönelik hükümlere muhalefet ettiği iddiasıyla İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında; bu eylemlerinin Türk Ceza Kanununun 257, 281 ve 288'inci maddelerine uyduğu iddiasıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu hakkında bir M
Okutulduğu Birleşim 20/02/2007
Önergenin Görüşüldüğü Tarih 27/02/2007
Önerge Muhatabı Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN , İçişleri Bakanı Abdülkadir AKSU

Önergenin Son Durumu Meclis Soruşturması Açılması Reddedildi(https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa...leri.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=188785)

Ağlak imamınız ve kankileri hakkında verilen soru önergesi , hukuksuz oldugu belli olan, liyakatı ayaklar altına alan kadrolaşmaya karşı verılen soru onergesı neden reddedildi? İlla Erdoğan'ın "yavruları " ile ev içi ekonomisi konyuşmalarını dinlemeleri mi dokundu? Akplilerin çok büyük oranı cemaate öyle veya böyle yanaştı, neden bunu kabul etmek zor.. ne güzel işlere giriyorlar, torpille öne geçiyorlardı...ne zaman ki biri bunlara tü kaka dedi, sattılar kırk yıllık aglak imamlarını... yarın aglak imamın devri gelse, o'na dönerler jet hızıyla, ne de olsa önemli olan menfaat.

(sayfa,2)

Ama olur mu kandirildilar, taa 2007 de verilmis soru onergesi ama reddedilmis nedenki acaba! Darbe tesebbusunden sonra elleriyle koymus gibi nasil buldular butun cemaatcileri ki, aa ne zor bir soru sordum degil mi:) cunku kendi elleriyle koydular oralara!

Gündeminizde af yok. Değişecek mi öerak ettim. Çünkü gündemde erken seçimde yoktu.
Ceza evlerinde yer kalmadigi icin, bir sene kadar önce şartlı tahliye KHKsi cikarilmadi mi?
İcerde yatanlar zaten bir senedir orada olanlar. Sürekli af şartli tahliye çikarirsan suc potansiyeli olan icin cezaevi yaptirim olmaktan çikacaktir.
Ama olsun belki ordan bir tik OY gelir kafası.

Seni ayakta alkışlıyorum

Birisi çıkıp da, bana bunu konuda, mantıklı bir açıklama yapabilir mi?!
Hayir bak, asil soru su olmali:
Burhan Kuzu'nun "muhtesem" akliyla kekleyebildiklerinden misiniz? Kekleyemediklerinden mi?

Ikinci soru da su olmali:
Bahceli, ortada MHP diye bir parti birakmadigi, AKMHP gibi yeni bir parti urettigi ve MHPnin koklu secmenlerini bile kacirdigi halde, 10. defa, ve bu kez tek aday olarak 1600 kusur delegenin oyu ile baskan secilebiliyor? Artik karsisina aday bile getiremeyen bir MHP Kurultayinda? NIye??? Neden??
Bilmiyorsan sor akil hocan Burhan Kuzu'ya, anlatsin..

Hic partilerde "lider sultasi" diye bir deyim duydun mu? Sor Burhan'a sor, anlatsin..Kurultaydaki delegelerin cogunlugunun parti baskani eliyle o koltuklara geldigini, iste o ayni baskan gittiginde onla beraber kendilerinin de gidecegini hic kimseden duydun mu? Duymadiysan duy benden.. Bu da sana kiyagim olsun..

Ben de bir soru sana sorayim: Bugune dek kurulmus ana partilerin baskanlari arasinda, Kurultay toplantisinda kendi istemedigi halde Parti genel kurultayinda secim kaybedip gitmeye zorlanan kac genel baskan sayabiliyorsun?

Yalnız her kurumdan fetöcü çıktı. Bir tek AKP den çıkmadı... hepsinin de çarşaf çarşaf el ense kulak fotoları ortalıkta cirit atarken.. yersen işte...

+100000 harikasın

İyi ki biz ve bizim gibi düşünen insanlar var... Alkışlıyorum çabamızı gerçektennnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…