- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
Ha bir de şunu söyleyeyim.Markete gitmem lazım ama buna da cevap yazmadan gidemeyeceğim.
Akp seçmeninin hepsine beyni yıkanan kul demek ne kadar etik ?
Millet neler neler yazıyor dünden beri hepsine inanmamız mı gerekiyor ? O zaman sizin de karşı söylemlere inanmanız gerekmiyor mu?
İnsanlar korkudan oy veremiyor diktatörlük yüzünden demişsiniz, sanırım sosyal medyayı takip ediyorsunuz akşamdan beri hiç görmediniz mi acaba İzmir’de İnce’nin mitinginden sonra ,bir mahalle dolusu insanın Erdoğan’a yaptığı küfürlü marşları. Ne anası kaldı ne başka birşeyi. Bu nasıl bir diktatörlük acaba?
En küçük capsları buraya taşıyıp sayfalarca yazı yazılırken bunun üzerine kimse birşey yazmıyor neden acaba?
AKP seçmeninin hepsinin beyni yıkanmış demedim iyi okursan yazdığımı, oradaki kastımı anlarsın.
Listelerdekilerin bir çoğu yalan bunlar yillarıyla ortaya çıktı ama seçmenler hala kopyalamaya devam ediyor. Çünkü rte ye inanıyorlar ağzından ne çıksa inanıyorlar. Beyin yıkanmasından kastettiğim de bu.
Kavga mavga sevmem.
Sana bir örnek vereyim, benim annem akp'yi desteklerdi taaa ki bu seçime kadar.
O da görüyorsa artık gerçekleri ki dediğim dedik bir kadındır. Bu iş tamam demektir.
Daha ben bir şey söylemeyeyim :)