Ah sorma, benim sosyal medya hesabım yok ama bu topikte verilen sosyal medya hesapları herkese açık galiba, dün Meral Akşener'in parti sayfası mıydı artık yoksa seçmenlerinin açtığı bir sayfa mıydı bilemiyorum, onun linkine tıkladım, aman Allah'ım, okumasaydım çok daha iyiydi, Meral hanıma ne küfürler ne küfürler, onu savunanlarda savunayım derken küfür etmişler, berbattı.
Yazanların yaş ortalaması belki de Meral hanımın evladı olacak yaş ortalaması, ne olursa olsun insan annesi yaşında bir kadına öyle küfürler edemez, sevmiyorsundur, oy vermeyeceksindir, ona kimse birşey diyemez, seçmen olarak demokratik hakkındır istediğin partiye oy verirsin ama küfür ayıp birşey, maalesef aynen dediklerine katılıyorum, sevgi, saygı, merhamet kalmadığı gibi edep de kalmamış.
Hiçbir parti seçmenini gözetmeksizin diyorum, gerçekten aralarında bazıları var ki kindar ve edep yok.
Çok partili seçim dün icat olmadı, biz de dün seçmen olmadık, 28 yıldır her seçim zamanı sandığa giden bir vatandaşım, ciddiyim ben bu kadar öfkeye 80 olayları zamanından sonra hiç bu kadar şiddetli rastlamamıştım, biri yazmış galiba yine Meral hanımın sayfasında, bu ülke müslümanlarındır müslümanların kalacak ya silahla ya yumrukla, bu çok korkunç ve provakatif bir söylem, bir tanesi de Meral hanımı savunacağım derken karşısındakinin annesine bacısına sövmüş, ne kadar ayıp, ne kadar edepten uzak, savaşa gitmiyoruz seçime gidiyoruz, tüm parti seçmenleri aklını başına alsın, bunlar hep yaptırımlar olmadığı için oluyor gerçi, kimse kimseye böyle küfür edemez, tehdit de edemez, tehdit edince al bakalım savcılığa, aç davasını yargıla ver hapis cezasını bir daha yapabiliyor mu?
Valla bilmiyorum, ben bu seçim çok endişeliyim, Allah korktuklarımızla sınamasın inşaallah, günahtır yazıktır bu ülkeye halkına, umarım tüm siyasiler sonuç ne olursa olsun duyarlı olur, seçmenini sükunete davet eder, gaz verip kışkırtan eylemlerin olmasına izin vermemelerini ummaktan başka birşey diyemiyorum.